Veeam® Availability Suite™ v9 presenta innombrables noves característiques, entre les quals destaquen les millores en l’emmagatzematge primari i de backup, i li ofereix tot el que necessita per assegurar i gestionar de manera fiable els seus entorns de VMware vSphere i Microsoft Hyper-V, proporcionant un centre de dades d’alta disponibilitat.

Millores de nivell empresarial per Veeam Explorers

Veeam Explorer per Oracle i molt més!

Veeam afegeix la integració d’Oracle amb Veeam Explorer per Oracle — a més de noves millores de nivell empresarial per a la recuperació granular avançada de VMs en Veeam Explorers per a Microsoft Exchange, Active Directory, SharePoint i SQL Server. Amb el NOU Veeam Availability Suite v9, Veeam ofereix les següents noves funcionalitats:

Veeam Explorer per Oracle per a la recuperació a nivell de transaccions de les bases de dades Oracle, incloent el backup del registre de transaccions sense agents, de manera que pot restaurar les seves bases de dades Oracle a un moment precís del temps.

Noves característiques eDiscovery per Veeam Explorer per a Microsoft Exchange, inclosos informes detallats d’exportació que li permeten especificar exactament què es va exportar, des d’on i amb quins criteris de cerca.

Millores de nivell empresarial que inclouen l’habilitació de restauracions d’objectes Group Policy, registres DNS integrats i objectes de la partició de configuració amb Veeam Explorer per a Microsoft Active Directory, restauracions de site complet i de col·leccions del site amb Veeam Explorer per a Microsoft SharePoint, restauracions a nivell de taula amb Veeam Explorer for Microsoft SQL Server — I molt més!

El servidor remot de preparació per Veeam Explorer per a Microsoft SQL Server i Veeam Explorer per a Microsoft SharePoint, li permet dur a terme restauracions a nivell d’elements sense consumir recursos del servidor de backup local amb fins de preparació, de manera que els requisits de rendiment de backup poden mantenir-se més fàcilment.

Backups ràpids de baix impacte amb HPE, EMC, NetApp i altres

Integració amb emmagatzematge primari

Aconsegueixi backups ràpids de baix impacte i més formes d’aprofitar la seva inversió en emmagatzematge amb la nova integració de l’emmagatzematge primari de HPE, EMC, NetApp i altres. El NOU Veeam Disponibilitat Suite v9 ofereix aquestes funcions amb les següents noves característiques:

  • Accés directe a NFS: Faci còpies de seguretat de VMware més ràpid amb un impacte menor a l’entorn virtual fent backup directament des de l’emmagatzematge primari basat en arxius (NFS) usant el client NFS propietari de Veeam.
  • On-Demand Sandbox™ per snapshots d’emmagatzematge: Utilitzi els snapshots d’emmagatzematge per crear còpies aïllades completes del seu entorn de producció amb uns pocs clics, per provar i resoldre problemes ràpidament – disponible amb VMware vSphere i l’emmagatzematge de HPE, NetApp, i EMC.
  • Backup des de NetApp SnapMirror i SnapVault: Elimini per complet l’impacte addicional que produeixen les activitats de backup en el seu emmagatzematge de producció, recuperant dades de VMs des dels sistemes d’emmagatzematge secundari SnapMirror o SnapVault, en lloc de des del sistema d’emmagatzematge primari.

Disaster recovery ràpid i segur basat en el núvol

Veeam Cloud Connect—Ara amb replicació

Asseguri la disponibilitat de les seves aplicacions de missió crítica sense el cost i complexitat de construir i mantenir un emplaçament de disaster recovery (DR). Veeam Cloud Connect – ara amb replicació de VMs proporciona DR integrat, segur i ràpid basat en el núvol a través d’un proveïdor de serveis

La replicació avançada de VMs basada en imatge a través de Veeam Cloud Connect és senzilla de configurar i fàcil d’utilitzar. Inclou:

  • Un host cloud per al DR amb assignació de recursos de CPU, RAM, emmagatzematge i networking des d’un proveïdor de serveis
  • Faci failover del site a un emplaçament remot de DR des de qualsevol lloc amb uns pocs clics a través d’un portal segur, i failover parcial del site per commutar a l’instant només a les rèpliques de VMs seleccionades.
  • Connectivitat de port simple a través d’una connexió segura i fiable SSL/TLS a un proveïdor de servei amb xifrat del trànsit — i MOLT MÉS!

Integració de Veeam amb snapshots EMC

Veeam Cloud Connect—Ara amb replicació

Backup des d’snapshots d’emmagatzematge i Veeam Explorer per Storage Snapshots amb arrays d’emmagatzematge híbrids EMC VNX i VNXe

Veeam i EMC Data Domain es combinen per oferir Disponibilitat for the Modern Data Center (Disponibilitat per al centre de dades actual) Aconsegueixi RPOs i RTOS més baixos amb Veeam Backup des d’Snapshots d’emmagatzematge i Veeam Explorer™ per Storage Snapshots – ara integrat amb arrays de emmagatzematge híbrid EMC VNX i VNXe.

Veeam i EMC ofereixen junts els següents avantatges:

  • Reducció de l’impacte en les VMs de producció
  • Capacitat per crear backups ràpidament des d’snapshots d’emmagatzematge EMC VNX o VNXe fins a 20 vegades més ràpid que la competència
  • Recuperació d’ítems individuals en menys de dos minuts, sense preparació o passos intermedis

Vídeo: Veeam Availability Suite v9 teaser

30 segons

Descobreixi en aquest vídeo les principals novetats de la versió v9 de Veeam Availability Suite.

Solucions i serveis relacionats

Veeam Backup & Replication v12
Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE
HPE Alletra
HPE GreenLake
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
Entorns HPC
Soluciones Veeam
HPE Nimble Storage
HPE Product Portfolio

Altres temes relacionats

Workshop tècnic: 3 Claus per a la protecció de dades
Les teves dades sempre actius i protegits amb HPE i Veeam
Les teves dades sempre actives i protegides amb HPE i Veeam
Esmorzar Virtual ABAST-Veeam: Nova Veeam Availability Suite v11
Grup MGA modernitza la seva infraestructura IT de la mà d'ABAST
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
Premi al partner de Veeam amb major creixement
ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress
Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017
Vídeo: webinar Disponibilitat Always-on amb HPE i Veeam

Registration

Forgotten Password?