Solucions per a Business Analytics d’Oracle

L’objectiu de Business Analytics i el Big Data és que la seva organització pugui aprofitar una àmplia gamma d’informació per operar de manera més eficient, oferir nous serveis i mantenir-se per davant de la competència. Les solucions Business Analytics d’Oracle ajuden a organitzacions de totes les mides a prosperar, perquè els permet descobrir noves maneres d’elaborar estratègies, planificar, optimitzar les operacions comercials i capturar noves oportunitats de mercat. Oracle és un dels líders de mercat de software de Business Analytics i proporciona solucions completes i integrades que permeten als clients trobar valor en els grans volums de dades, aprofundir en tots els aspectes del seu negoci, planificar el futur i actuar amb confiança. Tot això en qualsevol moment, en qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu, i ara a més amb capacitats modernes d’analítica en autoservei i basades en intel·ligència artificial per a la preparació i visualització de dades, reporting empresarial, anàlisi millorat, generació de llenguatge natural i molt més. ABAST, com un dels partners d’Oracle més certificats i premiats d’Espanya i amb una experiència de més de 25 anys en solucions de Business Intelligence, pot oferir-li la solució que millor encaixi per a les seves necessitats de reporting, anàlisi, etc.

Bases de dades / Data Warehouse

On Premise

Cloud

 • Oracle Cloud Database
 • Oracle Autonomous Data Warehouse

Business Analytics i BI

Els nostres serveis

 • Desenvolupament de projectes end-to-end
 • Formacions de OBI, Data visualization i ODI.
 • Auditoria de models implementats i creació pla d’acció per:
  • Aplicar best practices
  • Millorar el rendiment
  • Facilitar la escalabilitat de les solucions

Per què ABAST

A ABAST portem més de 25 anys oferint solucions de Business Intelligence i des de fa més de 20 comptem amb una àrea especialitzada en aquest tipus de projectes que actualment compta amb més de 35 professionals. En els nostres projectes podem comptar a més amb l’ajuda de la resta dels gairebe 400 professionals que formen l’equip tècnic d’ABAST, com ara els més de 30 DBAs de la nostra àrea especialitzada en Bases de Dades.

Som un dels partners d’Oracle amb major capacitació a Espanya, estant acreditats com Oracle Platinum Partner, amb prop de 30 Oracle Expertise i més de 150 certificacions individuals.

Oracle Analytics Cloud (OAC)

Oracle Analytics Cloud potència als clients amb capacitats líders de la indústria d’analítica en autoservei i basades en intel·ligència artificial per a la preparació i visualització de dades, els informes empresarials, l’anàlisi millorat i el processament de llenguatge natural.

Millorat

S’aplica de manera invisible per augmentar exponencialment la seva eficàcia.

 • Enriqueix les fonts de descobriment i de dades.
 • Recomana noves mètriques, fluxos i fonts.
 • Identifica els factors que afavoreixen i determinen el rendiment.
 • Parla a les teves dades amb analítica conversacional.
 • Genera narratives i accions automàticament.

Integrat

El lloc correcte, en el moment oportú i en el seu context.

 • Integra la teva feina, dades i sistemes.
 • Experimenta un entorn únic per a la preparació i visualització de dades i els quadres de comandament.
 • Infon la informació contínuament en tots els sistemes.
 • Brinda intel·ligència amb context i oportunitat.
 • Incrusta’l en el punt òptim d’impacte.

Col·laboratiu

Una base comuna per compartir coneixement.

 • Derroca murs per permetre que tots els interessats treballin junts.
 • Implementa polítiques de transformació global perquè tots les usin.
 • Supervisa i harmònica les mètriques comercials i actuï sobre elles.
 • Perfecte, transparent i sense restriccions.
 • Permet que l’empresa i el departament de TI compleixin objectius comuns.

Oracle Database

Oracle Database Enterprise Edition ofereix una arquitectura que simplifica el procés de consolidació de bases de dades en el núvol, la qual cosa permet gestionar moltes bases de dades com si només fossin una sense canviar les seves aplicacions.

L’edició Enterprise proporciona funcions completes per gestionar les càrregues de treball més exigents de processament de transaccions, big data i data warehouse. A més permet triar entre una àmplia gamma d’opcions disponibles per satisfer les expectatives de nivell de servei en rendiment, seguretat, grans dades, núvol i disponibilitat dels usuaris de negoci.

OWB - Oracle Warehouse Builder

Oracle Warehouse Builder (OWB) és el producte tradicional d’Oracle per a la creació de l’esquema del Data Warehouse, la definició de jerarquies i mesures, el mapeig de les fonts d’informació, i la programació, execució i manteniment de les activitats de ETL, incloent també eines per millorar la qualitat de la informació.

Es tracta d’una completa eina per a tots els aspectes d’administració de dades i metadades. Brinda característiques per assegurar la qualitat de dades que integren el modelatge relacional i multidimensional i que permeten l’administració de tot el cicle de vida de dades i metadades.

Oracle Data Integrator (ODI)

Oracle Data Integrator (ODI) ofereix una tecnologia d’Extracció, Càrrega i Transformació (ELT) única i de següent generació que millora el rendiment i redueix els costos d’integració de dades, fins i tot entre sistemes heterogenis.

A diferència de les eines convencionals d’Extracció, Transformació i Càrrega (ETL), Oracle Data Integrator lliura la productivitat d’un enfocament de disseny declaratiu i els beneficis d’una plataforma d’integració activa per a processos per lots constants i integració en temps real.

Oracle Data Integration proporciona una solució completa, oberta i integrada pels entorns operatius i analítics. Combina tots els elements de la integració de dades-moviment de dades, transformació, sincronització, qualitat de dades, gestió de dades i serveis de dades a granel i en temps real-per garantir una informació puntual, exacta i uniforme en sistemes heterogenis.

Oracle Data Integration ofereix una integració de dades en temps real de classe empresarial, al permetre una major integració amb les aplicacions i tecnologies Oracle, compatibilitat amb sistemes heterogenis addicionals i el millor rendiment de la seva categoria.

Gràcies a l’ús dels productes Oracle Data Integration, les organitzacions poden reduir els seus costos de desenvolupament en un 30%, millorar la velocitat de gestió de dades en un 50% i reduir els temps d’execució d’alguns processos de negoci en un 70%.

Oracle BI Enterprise Edition (OBIEE)

Oracle BI Enterprise Edition és una completa plataforma de Business Intelligence formada per un conjunt d’eines per a crear reports, consultes i anàlisi “ad hoc”, OLAP, quadres de comandament i Scorecards. Aquestes eines integrades brinden una experiència única a l’usuari final, que inclou visualització, col·laboració i alertes. Tot això basat en un servidor de BI, que a través d’un metadata o model de negoci, és capaç d’accedir de forma òptima a fonts de dades heterogènies simultàniament.

Entre les seves característiques principals podem esmentar:

 • Plataforma multifont de dades i multiplataforma. S’hi pot accedir de forma nativa a altres gestors o fonts de dades diferents a Oracle.
 • Proporciona informes i quadres de comandament interactius amb una gran varietat de visualitzacions.
 • Permet als usuaris crear noves anàlisis o modificar existents sense l’ajuda de personal de l’àrea d’IT.
 • Habilitar als usuaris a incorporar ràpidament les anàlisis en documents de Microsoft offce (Excel, Word i Powerpoint).
 • Redueix el cost gràcies a una arquitectura basada en web i orientada a serveis que s’integra amb la infraestructura TI existent.

Solucions Business Analytics / BI

SAP DataSphere
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Oracle Autonomous Database
Solucions per a Business Analytics de Microsoft
ABAST Cost Allocation Framework
ORA-EBS Dashboard
Quadre de comandament comercial
Quadre de comandament financer
Solucions per a Business Analytics de Qlik
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
ABAST Q'nowledge
Solucions per a Business Analytics d'Oracle
Solucions per a Business Analytics de SAP
Planificació i Pressupostació

Altres temes relacionats

ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d'Oracle Cloud amb una Nova Expertise
Cómo implementar un Data Lakehouse en Azure
Com modernitzar la teva arquitectura de Business Intelligence amb Data Lakehouse
IB-SALUT consolida i securitza els seus entorns Oracle per millorar la gestió, protecció i confidencialitat de les dades
Nova directiva NIS 2 i solucions de seguretat al voltant de la dada a Banca i altres sectors crítics
Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya
Navegant cap a la Conformitat amb GDPR i la Seguretat de Base de Dades Oracle
SAP Datasphere. Evolució des de SAP BW i SAP BW/4HANA.
La revolució de la IA, ML i Low Code aplicada a la transformació digital del Sector Públic
ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació

Registration

Forgotten Password?