ABAST Q’nowledge

Business Discovery para la dirección estratégica

Per a les organitzacions és absolutament crucial poder disposar de la informació necessària, en el temps i format adequats, per a la presa de decisions. Són molts els aspectes a controlar i és molt alt l’impacte que una mala decisió pot tenir en la consecució d’objectius … i fins i tot en la supervivència del negoci. La voràgine de processos a controlar i la immediatesa dels mateixos fan que totes les àrees de negoci siguin vulnerables en temps de canvi com els que vivim. Es tracta de poder detectar perills abans que succeeixin per així anticipar-nos als fets i tenir més seguretat, capacitat de reacció i adaptabilitat. És per això que la solució ABAST Q’nowledge aplicada a les àrees de Finances, Vendes i Compres ens permetrà millorar el nostre control sobre els riscos als quals s’enfronta la nostra organització. Des d’ABAST, com a experts en el desenvolupament de quadres de comandament i en les eines BI de Qlik, ens posem al seu servei per ajudar a implantar i desplegar aquest tipus de solucions en la seva companyia.

ABAST Q'nowledge

ABAST Q’nowledge fa possible que el personal de l’àrea financera deixi de ser un “recol·lector” de dades, desesperat per intentar obtenir informació i que perd la major part de la seva jornada a aconseguir-la, per esdevenir un “analista de processos” que en poc temps pot detectar on poden sorgir els problemes i analitzar-los per prendre decisions correctes i proposar accions correctives. La seva funció és dotar als responsables de la capacitat de passar d’un control merament reactiu a un control proactiu que els permeti interpretar la informació des de diferents punts de vista (a través de taules, gràfics, velocímetres, codis semafòrics, mapes de causa-efecte …) i marcar el camí a seguir.

La Solució ABAST Q’nowledge és molt més que controlar certs processos. Es tracta d’un generador de valor tant per al proveïdor, al departament financer i al client.

ABAST Q'nowledge es basa en 6 pilars

Centrat en l’usuari:

L’usuari és el protagonista. Podeu definir la manera en la qual vol analitzar la informació per aportar coneixement de negoci, i a més podrà col·laborar amb altres usuaris per analitzar en grup informació rellevant.

Focalitzat en l’Analítica i Business Discovery:

A diferència del BI tradicional, en el qual només unes quantes persones estan implicades en la creació de coneixement, el Business Discovery dóna accés a les dades a cada grup de treball, departament i unitat de negoci perquè puguin prendre les millors decisions. Porta el coneixement a tots els punts de la teva organització perquè tots els usuaris puguin fer la seva feina d’una forma molt més ràpida i eficaç.

Intuïtiu i associatiu:

Ningú pot predir quines preguntes es formularan els usuaris de negoci quan comencen a explorar les dades, ni tan sols els usuaris mateixos. El Business Discovery facilita la reutilització i combinació de les dades i permet crear noves visualitzacions.

Multidispositiu:

Admet tot un món de noves aplicacions mòbils i dades. Aporta dades i anàlisi en viu perquè els usuaris puguin trobar respostes a qualsevol pregunta que els sorgeixi sobre la marxa, tant des de tauletes com des de telèfons mòbils sobre plataforma iOS (Apple) o Android

Preconfigurat:

El temps d’implantació és molt curt ja que aquesta solució està desenvolupada amb una gran part dels continguts que típicament requereixen anàlisi en la majoria d’organitzacions.

Disposa de 3 quadres de comandament preconfigurats independents:

Per evitar el famós síndrome de “el full en blanc” s’ha desenvolupat un quadre de comandament intuïtiu i atractiu per a cadascuna de les següents àrees:

  • Vendes: Anàlisi i Evolució de vendes de Productes, de Clients, Simulació…
  • Compres: Anàlisi i Evolució de Proveïdors, Materials
  • Finances: Evolució de BAI, KPI ‘s fonamentals, …

Solucions Business Analytics / BI

SAP DataSphere
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Oracle Exadata
Oracle Database Appliance (ODA)
Oracle Autonomous Database
Solucions per a Business Analytics de Microsoft
ABAST Cost Allocation Framework
ORA-EBS Dashboard
Quadre de comandament comercial
Quadre de comandament financer
Solucions per a Business Analytics de Qlik
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
ABAST Q'nowledge
Solucions per a Business Analytics d'Oracle

Casos d'èxit

ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació
Würth, la informació al servei del Venedor
Funderia Condals. Filosofia Cognos: Qualitat i innovació
El CRG millora la gestió de la seva informació amb Oracle

Altres temes relacionats

ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d'Oracle Cloud amb una Nova Expertise
Cómo implementar un Data Lakehouse en Azure
Com modernitzar la teva arquitectura de Business Intelligence amb Data Lakehouse
SAP Datasphere. Evolució des de SAP BW i SAP BW/4HANA.
Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses
Workshop - Pren millors decisions amb Microsoft Power BI
Fons Next Generation per Transformació Digital
Treu-li més partit a les teves dades amb la nova llicència de Power BI Premium Per User
Treu-li més partit a les teves dades amb la nova llicència de Power BI Premium
Millora les teves decisions de negoci amb Microsoft Power BI

Registration

Forgotten Password?