SAP DataSphere

La nova generació de SAP per a Data Warehouse

SAP Datasphere és la nova generació de Data Warehouse, un servei de dades integral construït sobre SAP Business Technology Platform (SAP BTP) que permet a tots els professionals de dades un accés fluid i escalable a dades distribuïdes en entorns on-premise i cloud. SAP Datasphere és una aplicació en cloud, llesta per executar-se, que ofereix les millors pràctiques i innovació contínua.

Què ens ofereix SAP DataSphere?

SAP Datasphere ofereix una varietat de beneficis perquè les empreses millorin les estratègies de dades.

Accedeixi a dades autoritzades

Proporciona una línia directa a les dades i metadades comercials de missió crítica (i la relació crítica entre elles) des de les aplicacions SAP. Fa que als professionals de dades els sigui senzill resoldre requisits complexos de modelatge semàntic de negocis a través del nou model analític.

Enriqueixi tots els projectes de dades

Permet a les organitzacions combinar totes les dades i implementar transformacions que ajuden a garantir que tots treballin sempre amb les mateixes dades. Admet tant la federació de dades com la nova replicació ràpida de dades, oferint potents opcions per combinar fonts de dades i harmonitzar dades heterogènies en un model semàntic empresarial de les diverses vistes de dades dels clients.

Simplifiqui el panorama de dades

S’executa en qualsevol tipus de núvol i en entorns híbrids. Aquesta flexibilitat permet als professionals de dades tenir accés segur a totes les dades sense importar on resideixin. També permet als clients maximitzar les seves inversions locals, com ara SAP Business Warehouse (SAP BW).

Beneficis de SAP DataSphere

SAP DataSphere ofereix els beneficis clau següents a les organitzacions:

Gestió Eficient:

Simplifica la gestió de dades en entorns distribuïts i complexos i facilita l’orquestració de fluxos de dades entre sistemes heterogenis.

Optimització del Rendiment:

Millora el rendiment global dels sistemes en centralitzar la gestió de dades i optimitzar els fluxos de dades, permetent un accés més ràpid i eficient a grans volums de dades.

Integració Multicloud i On-Premise:

Compatible amb entorns multicloud i sistemes on-premise, facilitant la integració sense problemes de dades en diverses plataformes.

Flexibilitat i Escalabilitat:

Ofereix una arquitectura flexible i escalable que s’adapta a les necessitats canviants de les organitzacions, permetent l’addició de nous sistemes i recursos segons calgui.

Optimització de Recursos:

Ajuda a optimitzar l’ús de recursos demmagatzematge i còmput, resultant en estalvis significatius de costos en utilitzar els recursos de manera més eficient.

Integració de Tecnologies Emergents:

Permet la integració amb tecnologies com la intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic per a anàlisis avançades i presa de decisions basada en dades.

Suport a la Presa de Decisions:

Proporciona una visió unificada de les dades distribuïdes, millorant la qualitat de les dades i facilitant la presa de decisions informada i basada en dades.

Suport i Seguretat:

Ofereix suport tècnic i serveis de seguretat, proporcionant confiança i protecció de dades a les organitzacions que l’utilitzen.

SAP Datasphere és totalment compatible amb les estratègies RISE & GROW amb SAP i ofereix una opció de prova de 90 dies que es pot transferir a un entorn productiu més endavant.

Sol·liciti més informació aquí

Per què ABAST

A ABAST portem més de 25 anys oferint solucions de Business Intelligence i des de fa més de 20 comptem amb una àrea especialitzada en aquest tipus de projectes que actualment compta amb més de 35 professionals. En els nostres projectes podem comptar a més amb l’ajuda de la resta de gairebé 450 professionals que forma l’equip tècnic d’ABAST, com ara els més de 30 DBAs de la nostra àrea especialitzada en Bases de Dades.

Som a més una de les empreses amb més experiència en solucions BI de SAP a Espanya, amb més de 100 projectes realitzats en aquestes tecnologies i importants fites al llarg de tots aquests anys, com quan ens vem covertir en la primera companyia espanyola acreditada per SAP com partner Center of Expertise en SAP BusinessObjects

Solucions Business Analytics / BI

SAP DataSphere
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Oracle Autonomous Database
Solucions per a Business Analytics de Microsoft
ABAST Cost Allocation Framework
ORA-EBS Dashboard
Quadre de comandament comercial
Quadre de comandament financer
Solucions per a Business Analytics de Qlik
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
ABAST Q'nowledge
Solucions per a Business Analytics d'Oracle
Solucions per a Business Analytics de SAP
Planificació i Pressupostació

Altres temes relacionats

Com automatitzar el teu procés de factures en SAP i preparar-te per a l'arribada de la Llei "Crea y Crece"
ABAST amplia les seves certificacions a Serveis d'Oracle Cloud amb una Nova Expertise
Cómo implementar un Data Lakehouse en Azure
Com modernitzar la teva arquitectura de Business Intelligence amb Data Lakehouse
SAP Datasphere. Evolució des de SAP BW i SAP BW/4HANA.
Factura electrònica en entorns SAP®: La llei “Crea y Crece” i la gestió automàtica de Factures
Conduint la transformació digital d'entorns SAP amb UiPath
ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació
Compleix amb la llei "Crea y Crece" amb l'automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®
Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses

Registration

Forgotten Password?