• Home
  • Alianzas
  • SAP Partner

SAP Partner

ABAST és especialista en les solucions SAP per Business Intelligence (BI), Business Analytics (BA), EPM, EIM i bases de dades. Està també acreditat com a Partner Center of Expertise en SAP Business Objects.

Projectos sobre SAP BusinessObjects

ABAST acredita més de 20 anys d’experiència en aquestes solucions, primer como Platinum Partner de Business Objects i després com a SAP Partner. Un equip de professionals amb alt nivell de coneixements en Intel·ligència Empresarial i Gestió del Rendiment proporciona sobre aquesta plataforma serveis i solucions de:

  • Disseny de DataWarehouse
  • Integració de dades (ETL)
  • Anàlisis i reporting
  • BI operacional
  • Quadres de Comandament (Dashboards i Scorecards)
  • Planificació i pressupostació
  • BI Governance
SAP DataSphere

SAP Datasphere és la nova generació de Data Warehouse, un servei de dades integral construït sobre SAP Business Technology Platform (SAP BTP) que permet a tots els professionals de dades un accés fluid i escalable a dades distribuïdes en entorns on-premise i cloud. SAP Datasphere és una aplicació en cloud, llesta per executar-se, que ofereix les millors pràctiques i innovació contínua.

Llegir més
Automatización de procesos financieros en SAP

Optimitzar processos financers com els de comptes a pagar amb solucions Kofax Readsoft certificades per SAP li permetrà impulsar la productivitat, reduir costos, augmentar la precisió i visibilitat de les dades i millorar les relacions amb proveïdors i clients.

Llegir més
Auditoria de Seguretat per SAP

L’ús d’una solució ERP com SAP té nombrosos avantatges per al negoci, però cal tenir en compte elements clau com “Risc”, “Controls” i “Seguretat” que impacten de forma directa en la integritat, confidencialitat i disponibilitat de la informació i transaccions que es processen.

Llegir més
ABAST Cost Allocation Framework

ABAST Cost Allocation Framework és una solució tecnològica focalitzada en l’àmbit de Finances que permet donar resposta a les necessitats d’imputació i repartiment de costos diferits de forma flexible i senzilla.

Llegir més
Solucions per a Business Analytics de SAP

les solucions de SAP per a Business Analytics i Business Intelligence l’ajuden a simplificar, innovar i accelerar a través de l’anàlisi, la predicció i la gestió del seu negoci en temps real, i ABAST és un dels principals experts a Espanya en aquestes solucions.

Llegir més
SAP HANA i SAP Sybase

Maximitzi el rendiment amb el processament extrem de transaccions (XTP) i obtingui perspectives en temps real, tot això amb accés des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a informació de missió crítica.

Llegir més
Desenvolupament i Innovació

ABAST disposa d’una àrea especialitzada en serveis de desenvolupament a mida per a empreses i AAPP. Oferim serveis de consultoria, disseny i programació per als seus projectes d’aplicacions tant sota la fórmula de projectes clau en mà, outsourcing o oficines tècniques.

Llegir més

Registration

Forgotten Password?