Solucions per a Business Analytics de SAP

es solucions de Business Analytics de SAP ajuden a empreses de totes les mides a fer més amb les seves dades, transformant-los en informació processable i visualitzacions fàcilment entenedores que li permetran prendre millors decisions basades en fets, descobrir tendències ocultes i millorar ràpidament el rendiment del seu negoci. Descobreixi i executi gràcies a la innovació que crea valor per a la seva organització. Aconsegueixi una ràpida comprensió de tot el que esdevé en el seu negoci amb les millors capacitats d’anàlisi, inclosa intel·ligència empresarial en temps real, planificació, anàlisi predictiu, machine learning i molt més. ABAST compta amb més de 25 anys d’experiència com a implantador de solucions per a Business Intelligence i, en concret, més de 20 anys com implantador de les solucions BusinessObjects, per a les que vam ser la primera companyia espanyola acreditada per SAP com a Partner Center of Expertise en SAP Business Objects. El nostre gran coneixement i experiència amb aquestes i altres solucions SAP d’integració de dades, analítica i intel·ligència de negoci converteixen a ABAST en un dels principals experts a Espanya en solucions SAP per a Business Analytics.

Bases de dades / Data Warehouse

On Premise

Cloud

Integració i ETL

Business Analytics i BI

On premise

Cloud

Els nostres serveis

Desenvolupament de projectes end-to-end

 • Integració:
  • SAP Data Services
  • SAP BW – BW/4HANA
 • Reporting:
  • AFO
  • SAP BusinessObjects Suite
  • SAP Analytics Cloud (SAC)

Auditoria de models implementats i creació pla d’acció per a

 • SAP BusinessObjects Suite
 • SAP Data Services
 • SAP BW – BW/4HANA

Migracions

 • SAP BusinessObjects Suite
 • SAP Data Services

Formacions tècniques i d’usuari

 • SAP BusinessObjects Suite
 • SAP Analytics Cloud
 • SAP Data Services

Per què ABAST

A ABAST portem més de 25 anys oferint solucions de Business Intelligence i des de fa més de 20 comptem amb una àrea especialitzada en aquest tipus de projectes que actualment compta amb més de 35 professionals. En els nostres projectes podem comptar a més amb l’ajuda de la resta dels gairebe 400 professionals que formen l’equip tècnic d’ABAST, com ara els més de 30 DBAs de la nostra àrea especialitzada en Bases de Dades.

Som a més una de les empreses amb més experiència en solucions BI de SAP a Espanya, amb més de 100 projectes realitzats en aquestes tecnologies i importants fites al llarg de tots aquests anys, com quan ens vem covertir en la primera companyia espanyola acreditada per SAP com partner Center of Expertise en SAP BusinessObjects

SAP Analytics Cloud

SAP Analytics Cloud és una solució en el núvol que ofereix una plataforma analítica única que ofereix tot el valor de business intelligence (BI), la planificació empresarial i les analítiques augmentades, unificant totes les funcionalitats analítiques en un sol lloc i amb una única experiència d’usuari en tots els dispositius. Gràcies a aquesta plataforma podrà satisfer les necessitats del seu negoci i de diversos usuaris en tots els tipus de decisions (estratègiques, operatives i tàctiques).

Permet que els usuaris prenguin decisions de negoci segures més ràpid amb IA avançada, machine learning i processament del llenguatge natural. Millora les seves previsions i decisions estratègiques projectant fàcilment escenaris potencials i resultats futurs. Permet detectar els impulsors d’un KPI i prendre la millor decisió usant machine learning automatitzat que descobreix relacions desconegudes en les dades. Els usuaris podran fins i tot fer preguntes de manera conversacional amb resultats instantanis explicats en llenguatge natural.

SAP BW/4HANA

SAP BW/4HANA és una solució d’emmagatzematge de dades d’última generació basada en SAP HANA. Utilitza tecnologia avançada de computació per simplificar el subministrament d’informació empresarial, creant una sola font fiable d’informació estratègica en temps real que li permetrà optimitzar els seus processos i donar suport a innovacions.

SAP BW / 4HANA pot implementar-se on premise o en el núvol. Ofereix modelatge i administració simplificats, integració amb aplicacions de SAP i de tercers, i una experiència d’usuari molt intuïtiva.

Des d’ABAST podem ajudar a redissenyar al voltant de SAP BW / 4HANA tant els seus sistemes de presa de decisions com els seus sistemes d’aprovisionament i gestió de la dada, amb l’objectiu d’aprofitar tota la potència d’aquesta plataforma en el control de decisió dels seus processos de negoci utilitzant informació en temps real.

SAP Data Services

L’aplicació SAP BusinessObjects Data Services el pot ajudar mitjançant l’entrega d’una única solució de classe empresarial per la integració de dades, qualitat de les dades, perfils de dades i anàlisi de textes que li permeti integrar, transformar, millorar i entregar les dades de confiança que suporta els processos crítics del negoci i permet les decisions encertades.

SAP BusinessObjects Data Services pot ajudar a les empreses a funcionar millor amb una base d’informació fiable que presti suport a les iniciatives operatives i analítiques basades en les dades.

 • Descobreixi el poder de la informació amb accés a les dades rellevants que presten suport a tots els processos empresarials crítics, sense importar el tipus, el domini o la font de les dades.
 • Proporcioni la informació més fiable amb una major precisió i fiabilitat de les dades per a la presa de decisions i altres processos empresarials.
 • Aconsegueixi l’excel·lència operativa i redueixi el TCO amb una única aplicació per a múltiples processos de gestió de dades.

SAP BusinessObjects BI Suite

La Suite SAP BusinessObjects Business Intelligence (BI)ofereix un conjunt d’eines Business Intelligence integrades en una única plataforma, que permeten detectar, analitzar i preveure el que passa a l’empresa, oferint la solució adequada a cada necessitat: reporting, anàlisi, quadres de comandament…

A través de la integració i centralització de les dades analítiques de la seva empresa es podran crear, publicar i administrar informes, quadres de comandament, dashboards d’indicadors o realitzar anàlisis avançats de forma eficient, segura i controlada. Les solucions SAP BusinessObjects permeten als empleats de tota una organització mesurar els resultats dels processos, realitzar l’anàlisi de les dades i facilitar una presa de decisions encertada.

Amb una arquitectura flexible, aquesta plataforma per BI i business analytics pot donar suport al seu creixement des d’uns pocs usuaris a milers d’usuaris i d’una única eina a múltiples eines i interfícies. Ofereix Business Intelligence en temps real i una major autonomia de l’usuari, que pot fer un ús de la informació simple, personalitzat i dinàmic.

ABAST acredita més de 20 anys d’experiència en aquestes solucions, primer com Platinum Partner de Business Objects i després com SAP Partner. Un equip de professionals, amb gran nivell de coneixements en Intel·ligència Empresarial i Gestió del Rendiment, proporciona un ampli catàleg de serveis i solucions sobre aquesta plataforma. A més vam ser la primera companyia espanyola acreditada per SAP com aPartner Center of Expertise en SAP BusinessObjects.

SAP Crystal Solutions

Impulsi una presa de decisions més fonamentada i ràpida a tota la seva organització. Amb lessolucions de Business Intelligence SAP Crystal, a preus assequibles per a PIMES, pot treure profit d’informes intuïtius, taulers de control, presentacions i anàlisi ad hoc per marcar una diferència en competitivitat de manera ràpida.

SAP Lumira

SAP Lumira posseeix una interfície sorprenent i visualitzacions atractives que li brinden el poder que vostè necessita peranalitzar i comprendre dades amb rapidesa, així com descobrir informació única que pugui compartir fàcilment amb tot el personal de la seva empresa per afavorir l’agilitat de negoci. Amb manipulació de dades senzilla, el software SAP Lumira li permet organitzar i consolidar dades com vostè vulgui, sense codis ni ajuda de el departament de TI.

Amb el software SAP Lumira vostè podrà:
 • Visualitzar, explorar i analitzar les seves fulles de càlcul de forma ràpida i intuïtiva
 • Obtenir respostes en temps real a les seves preguntes de negoci
 • Generar una visualització de dades irresistible que expliqui la història completa
 • Visualitzar el panorama general i després els detalls

Solucions Business Analytics / BI

SAP DataSphere
Kit Digital - BI i analítica amb Microsoft Power BI
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
Oracle Autonomous Database
Solucions per a Business Analytics de Microsoft
ABAST Cost Allocation Framework
ORA-EBS Dashboard
Quadre de comandament comercial
Quadre de comandament financer
Solucions per a Business Analytics de Qlik
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
ABAST Q'nowledge
Solucions per a Business Analytics d'Oracle
Solucions per a Business Analytics de SAP
Planificació i Pressupostació

Altres temes relacionats

Com modernitzar la teva arquitectura de Business Intelligence amb Data Lakehouse
SAP Datasphere. Evolució des de SAP BW i SAP BW/4HANA.
Factura electrònica en entorns SAP®: La llei “Crea y Crece” i la gestió automàtica de Factures
Conduint la transformació digital d'entorns SAP amb UiPath
ALARIAM aposta per Microsoft Azure Synapse per consolidar l'origen de les seves dades i millorar l'anàlisi de la informació
Compleix amb la llei "Crea y Crece" amb l'automatització de la gestió de Factures a entorns SAP®
Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses
Workshop - Pren millors decisions amb Microsoft Power BI
Automatització de la gestió de Factures de Proveïdors / Comptes a Pagar en entorns SAP®
Protecció contra vulnerabilitats a SAP

Registration

Forgotten Password?