Oracle Engineered Systems

Els sistemes d’enginyeria preintegrats d’Oracle permeten reduir els costos i la complexitat de les infraestructures informàtiques mentre s’augmenta la productivitat i el rendiment. Han estat optimitzats per aconseguir nivells de rendiment empresarial extraodinaris. Gràcies a aquestes solucions es necessita un menor temps per a la producció, implantant paquets de software i hardware Oracle predissenyats i preinstal·lats. A més, un paquet d’un únic proveïdor simplifica i redueix els costos associats amb la compra, el desplegament i el suport dels entorns informàtics.

Oracle Engineered Systems ​

Es tracta de solucions innovadores que proveeixen als negocis maximització i potenciació del seu acompliment, són fàcils d’implementar i integrables amb altres tecnologies.

El repte de les empreses és obtenir millors resultats, incrementar l’agilitat i crear la diferenciació competitiva requerida per millorar el seu negoci, brindant serveis diferencials als seus clients. El portfolio d’Oracle Engineered Systems incrementa els resultats, millora l’experiència dels clients, optimitza la productivitat dels usuaris, redueix la complexitat de TI i costos en els Data Center.

La família Engineered Systems ofereix variants per resoldre diverses necessitats de negocis i TI. Cada sistema té fortaleses i avantatges. Gràcies a la seva flexibilitat, s’adapten a les prioritats dels negocis i ofereixen capacitats per prendre decisions intel·ligents.

Algunes de les solucions més destacades dins de la família d’Oracle Engineered Systems són:

Oracle Database Appliance (ODA)

Senzill, fiable i assequible, Oracle Database Appliance permet prendre avantatge de la més popular base de dades en un sistema únic, fàcil d’implementar i administrar, que ara suporta virtualització. Oracle Database Appliance és un paquet complet de software, servidor, emmagatzematge i xarxa, dissenyat en nom de la simplicitat, el que li permetrà estalviar temps i diners en fer més senzill el desplegament, manteniment i suport de la base de dades i l’aplicació de les càrregues de treball.

Un sistema totalment integrat i redundant de software, servidors, emmagatzematge i connexió en xarxa en una sola caixa que subministra serveis de base de dades de gran disponibilitat per a una àmplia gamma d’aplicacions de processament de transaccions en línia (OLTP) i magatzem de dades (data warehouse) tant desenvolupades internament com adquirides.

Permet estalviar fins a 2000 hores de mà d’obra durant un període de tres anys amb instal·lació, manteniment i suport de càrregues de treball de base de dades senzilles.

Les llicències de software Pay-As-You-Grow permeten augmentar ràpidament de 2 a 24 nuclis de processadors sense incórrer en els costos i el temps d’inactivitat normalment associats a les actualitzacions de hardware.

Les empreses poden consolidar bases de dades de OLTP i emmagatzematge de dades de fins a 4 terabytes de mida, el que les fa idònies per a la mitjana empresa i els sistemes departamentals.

Oracle Exadata Database Machine

Oracle Exadata Database Machine ha estat dissenyada per ser la plataforma més disponible i de major rendiment per a l’execució d’Oracle Database (és l’única màquina de base de dades que proporciona un rendiment extrem). Oracle Exadata executa tot tipus de càrregues de treball de bases de dades incloses Online Transaction Processing (OLTP), Data Warehousing (DW) i consolidació de càrregues de treball mixtes. Senzill i fàcil d’implementar, Oracle Exadata Database Machine potència i protegeix les seves bases de dades més importants i és la base ideal per un núvol de base de dades consolidada.

Oracle Exalogic Elastic Cloud

Oracle Exalogic Elastic Cloud s’ha dissenyat, optimitzat i certificat per a l’execució de les aplicacions i les tecnologies d’Oracle, i és idoni per al middleware i les aplicacions amb missions essencials d’Oracle i d’altres fabricants. Ofereix un baix cost total de propietat, redueix el risc i proporciona uns nivells inèdits de rendiment, fiabilitat i escalabilitat.

Oracle Exalytics In-Memory Machine

És el primer sistema del món dissenyat específicament per lliurar alt rendiment en anàlisi, modelització i planificació. Construït amb hardware estàndard de la indústria, amb software líder en el mercat d’intel·ligència de negocis i amb tecnologia de base de dades en memòria, Oracle Exalytics és un sistema optimitzat que ofereix respostes a totes les seves preguntes de negocis sense precedents en velocitat, intel·ligència, simplicitat i facilitat de maneig.

Oracle Big Data Appliance

Oracle és el primer proveïdor que ofereix una solució completa i integrada per abordar l’espectre complet de l’empresa i les seves necessitats de gestió de grans volums de dades (big data). L’estratègia d’Oracle en big data se centra en la idea que les empreses poden evolucionar la seva arquitectura de dades actual per incorporar big data i lliurar valor de negoci. En evolucionar l’arquitectura actual de l’empresa, es pot aprofitar la provada fiabilitat, flexibilitat i rendiment dels seus sistemes.

Per què ABAST

Els coneixements dels nostres especialistes en Oracle i de la resta d’àrees tècniques d’ABAST, units a la nostra experiència de més de 30 d’anys com a integrador i proveïdor de serveis TI, ens permeten oferir solucions i serveis associats a pràcticament tot el stack tecnològic d’Oracle.

Des d’ABAST posem a la seva disposició el hardware i les llicències de software Oracle que la seva organització necessita, complementats per un ampli ventall de serveis relacionats. Entre ells projectes de sistemes i virtualització, solucions de base de dades (amb especial atenció a les opcions per a alta disponibilitat i contingència), big data i business intelligence, desenvolupament d’aplicacions a mida, monitorització d’aplicacions, així com serveis d’outsourcing i serveis gestionats de suport 24×7.

Tot això avalat per la nostra certificació com Oracle Platinum Partner.

Documents

Fulletó Oracle Engineered Systems (PDF)

Descarregui en format PDF el fulletó sobre Oracle Engineered Systems

Més sobre Sistemes i Virtualització

Entorns HPC
HP Converged Systems
HPE Nimble Storage dHCI
HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món
HPE Product Portfolio
HPE SimpliVity
Modernització del centre de dades amb HPE Synergy
Oracle Database Appliance (ODA)
Oracle Engineered Systems
Oracle Exadata
Servidors, virtualització i hiperconvergència
Simplifica i aconsegueix més agilitat amb les solucions de HCI Intel·ligent d'HPE

Temes relacionats

ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d'Oracle
ABAST aconsegueix 4 noves especialitzacions d'Oracle
ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise
ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner
ABAST aconsegueix la competència HPE Greenlake
ABAST certificat com Oracle Platinum Partner
Abast Data Center Day 2022 - Barcelona
Abast Data Center Day 2022 - Palma
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
ABAST PLATFORM DAY 2023
Abast Solutions aconsegueix la certificació d'Specialized Oracle Database Performance Tuning
ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l'especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud
Actualitza la teva base de dades Oracle a 19c
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
Com millorar la teva infraestructura d'emmagatzematge amb HPE Primera - Emmagatzematge intel·ligent per a aplicacions crítiques

Registration

Forgotten Password?