ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l’especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud

Notícies

ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l’especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud

22 de setembre de 2020

En les últimes setmanes, ABAST ha aconseguit 3 noves Oracle Expertise del nou programa de partners Modernized OPN, programa que substitueix les clàssiques especialitzacions d’Oracle, de manera que suma ja un total de 27 noves certificacions en els diferents àmbits d’especialització: Cloud Service, Cloud Sell i License & Hardware. En el cas de l’expertise Microsoft Applications to Oracle Cloud, ABAST és el primer partner a la regió d’EMEA, i un dels primers a nivell mundial, a aconseguir aquesta acreditació.

L’expertise Microsoft Applications to Oracle Cloud reconeix als partners amb provada capacitat per migrar aplicacions Microsoft a la infraestructura cloud d’Oracle (OCI). ABAST compleix amb els criteris gràcies a les seves certificacions tècniques i a la seva àmplia experiència en els entorns i tecnologies d’ambdós fabricants. ABAST és partner d’Oracle des de fa més de 20 anys i soci de Microsoft des de fa més de 25. En tot aquest temps ha desenvolupat infinitat de projectes basats en les solucions de les dues companyies i en pràcticament totes les àrees: aplicacions de gestió empresarial, bases de dades, infraestructura on premise, cloud, solucions de col·laboració, etc. En l’àmbit del cloud, ABAST és també un dels primers integradors a Espanya que ha realitzat ja projectes d’interconnexió entre els núvols d’Oracle i Microsoft (Oracle Cloud i Azure)

Les altres dues noves expertises aconseguides per ABAST són les d’Oracle Cloud Platform Data Management, dins el track Cloud Service, i Oracle Java SE Subscription to Public Sector, dins el de L&HW. Destaca la primera, que reconeix la competència en la migració al núvol o implementació directament en cloud de solucions de bases de dades Oracle, projectes en què ABAST ja ha demostrat la seva experiència tant amb Oracle Database Cloud Service com amb la innovadora Oracle Autonomous Database.

ABAST és un dels partners d’Oracle més importants d’Espanya no només en certificacions, acreditant 27 Oracle Expertise i més de 170 certificacions Oracle individuals, sinó també en nombre de professionals especialitzats en Oracle, volum de negoci i innovació en els seus projectes.

Registration

Forgotten Password?