ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner

Notícies

ABAST aconsegueix la categoria Gold com Citrix Partner

15 de juliol de 2021

L’esforç en certificació de l’equip tècnic de l’àrea de Sistemes d’ABAST i l’augment de vendes i projectes desenvolupats sobre tecnologia Citrix, ha permès que aquest 2021 la companyia aconseguís el nivell de Citrix Gold Partner dins el programa Citrix Solution Advisor.

Citrix Solution Advisor® és un dels programes que conformen Citrix Partner Network. Els partners dins d’aquest programa actuen com a assessors de confiança en la planificació i creació de virtualització d’aplicacions i escriptoris, xarxes, mobilitat empresarial i solucions en el núvol per als seus clients. Com a socis de Citrix tenen accés a un sòlid conjunt de recursos i a la cartera completa de productes Citrix líders en el mercat per oferir als seus clients solucions que donin resposta a les seves necessitats i els aportin un avantatge competitiu.

El nivell de Gold Partner s’atorga a socis que demostrin un alt nivell d’experiència i compromís, amb una o més de les tecnologies Citrix com a part central del seu negoci.

Aquesta certificació s’uneix a altres importants reconeixements que l’àrea de Sistemes d’ABAST ha aconseguit com a soci dels principals fabricants del sector, com les de HPE Platinum Partner, WMware Advanced Partner, Dell Technologies Gold Parter, Veaam Gold Value-added Reseller, entre altres.

Registration

Forgotten Password?