ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise

Notícies

ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise

14 de juny de 2021

En el que portem d’any, ABAST ha aconseguit 7 noves Oracle Expertise en els traks de Cloud Services i License & Hardware. Amb aquestes noves certificacions com a especialista ABAST suma actualment 26 Oracle Expertise dins l’àrea regional d’Iberia, el que el converteix en un dels partners Oracle amb més certificacions dins d’aquesta regió.

Expertise és el nom que reben les certificacions que Oracle concedeix als partner especialistes en serveis o venda de les seves solucions o tecnologies. Van substituir l’any passat a les “Especialitzacions Oracle” després de la posada en marxa de el nou programa de partners Moderniced OPN. Cadascuna d’aquestes Expertise té exigents criteris de certificació tècnica o de vendes i també, en la majoria de casos, de satisfacció del client, que s’han de complir per acreditar els coneixements i experiència en aquesta solució o servei.

Noves Oracle Expertise en Cloud Services

Dins el track d’especialista en serveis cloud d’Oracle, ABAST ha aconseguit les Expertise en Oracle Database to Oracle Cloud i en Oracle Cloud Platform Integration, que se sumen a les que ja tenia en Oracle Cloud Platform Data Management i Microsoft Applications to Oracle Cloud.

Com el seu nom indica, l’Expertise Oracle Database to Oracle Cloud demostra la capacitat d’ABAST per dur a terme projectes de migració de bases de dades Oracle on premise al núvol, ja sigui aprofitant les noves modalitats de serveis de base de dades en Oracle Cloud Platform o movent les actuals bases de dades, sense canvi de llicències, a una infraestructura IaaS d’Oracle Cloud Infrastructure.

L’Expertise en Oracle Cloud Platform Integration acredita que ABAST posseeix la capacitat i coneixements per poder oferir als seus clients serveis d’integració en el núvol d’Oracle, ajudant-los a connectar de manera efectiva i segura aplicacions i serveis tant en el núvol com on-premise.

Noves Oracle Expertise en License & Hardware

Dins d’aquest track, ABAST ha aconseguit una nova Expertise de serveis, la de MySQL 8, i quatre noves Expertise de vendes, en Oracle E-Business Suite, MySQL 8, Oracle SPARC Servers i Oracle SuperCluster

Les dues Expertise, en vendes i serveis, de MySQL 8, demostren i acrediten a ABAST com a partner especialista en la base de dades de codi obert més popular del mercat. AbastSPI, en concret, disposa d’una experiència de molts anys i ha estat premiat per la seva tasca com a especialista en aquest tipus de base de dades.

L’Expertise en Oracle E-Business Suite reflecteix l’important paper que ha tingut i segueix tenint ABAST en la implantació i prestació de serveis d’aquesta suite de solucions de negoci d’Oracle, per a la qual compta amb un equip amb gran experiència i coneixements.

L’Expertise Oracle SPARC Servers substitueix i engloba diverses Expertise relacionades amb els servidors SPARC d’Oracle, entre elles dos que ja posseïa ABAST, les de SPARC M-Series Servers i SPARC T-Series Servers

L’última Epxertise aconseguida és la d’Oracle SuperCluster, que acredita els coneixements d’ABAST en aquesta solució convergent que integra servidors, emmagatzematge, networking i software i forma part de la família d’Oracle Engineered Systems.

Dins el track de License & Hardware, a més de les esmentades SPARC M-Series Servers i SPARC T-Series Servers, Oracle ha retirat aquest any del seu programa altres Expertise que posseïa ABAST en l’anterior exercici fiscal d’Oracle, com les d’Oracle Exalogic Elastic Cloud o Fujitsu Servers.

Registration

Forgotten Password?