Abast Data Center Day 2022 – Palma

Evento

Presentación

Simplificar la complexitat de disseny i construcció del centre de dades, reduir els costos d’integració, la seva administració i manteniment, i alhora mantenir o augmentar la seguretat, la disponibilitat i l’eficiència energètica, solen ser objectius prioritaris a les nostres organitzacions.

Des d’ABAST volem compartir la nostra visió de com assolir aquestes fites, a partir de la nostra experiència com a experts en infraestructures TI i projectes de construcció o millora de data centers. Per això hem reunit en aquest esdeveniment diversos líders mundials en tecnologia per a data centers: HPE, Rittal i Aruba, que ens presentaran les darreres novetats.

En aquesta jornada podrem conèixer també casos pràctics de projectes de CPD, així com fórmules avantatjoses per abordar un projecte de millora, renovació o nou data center.

No t’ho perdis!

Agenda

Horari: De 9:30h a 14h

AGENDA

 • Cafè de benvinguda
 • Benvinguda i introducció
  Jesús Tamayo. Director Illes Balears. Abast.
 • Private Data Center as a Service
  Ara és possible gaudir dels avantatges financers i de simplicitat de gestió del núvol, sense renunciar a la seguretat i el control de mantenir les teves dades i infraestructura TI, al teu propi centre de dades local i privat. T’expliquem com.
  David Albalate. Responsable Àrea Data Center Solutions. Abast.
  Adrià Marí. Director Comercial. Abast.
 • Plataformes de Gestió unificada de la Dada a HPE amb les noves solucions d’emmagatzematge
  Descobreix com modernitzar la teva infraestructura del nucli, l’extrem i el núvol híbrid amb solucions de processament i emmagatzematge de dades intel·ligents, més àgils i segures. Solucions optimitzades per a càrregues de treball, capaces d’augmentar l’eficiència operativa i que poden ser lliurades com a servei.
  Jorge Martín Blázquez. HPE Presales Engineer.
 • Aruba: Molt més que connectivitat per al Data Center en evolució
  Coneix el nou enfocament d´Aruba per a centres de dades i serveis distribuïts, amb arquitectures de commutació de nova generació i eines de gestió d´operacions TI simplificada i automatitzada. Una visió centrada a l’extrem i orientada a les dades que ofereix una experiència similar a la del núvol.
  Jorge Ferreiro. Aruba Presales Specialist.
 • Coffe-break
 • Baixem l’EDGE a la terra: Casos d’Èxit i Lliçons Apreses
  La manera com treballem, aprenem i vivim ha canviat dràsticament durant l’últim any i mig, i aquest canvi ha creat una dependència més gran de l’Edge. Aquesta presentació va més enllà dels debats teòrics i models de negoci que envolten l’Edge Computing i analitza les implementacions del món real, les històries d’èxit i les lliçons apreses.
  Iván Gimeno. Business Development Manager IE/IT. Rittal ES.
 • Casos pràctics de centre de dades
 • Conclusions i preguntes
 • Brunch

Fecha y lugar

Port Calanova
Avinguda de Joan Miró, 327, 07015 Palma, Illes Balears

Formulario de inscripción

   
  Información básica sobre protección de datos
  Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
  Finalidad 1 Gestionar su inscripción al evento.
  Finalidad 2 Gestionar el envío de comunicaciones comerciales.
  Legitimación Consentimiento
  Derechos Acceder, rectificar y suprimir sus datos, así como, el resto de derechos que se explican en la información adicional.
  Información Adicional Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en nuestra página web: https://www.abast.es/condiciones-de-privacidad/
  captcha

  Registration

  Forgotten Password?