• Home
  • Alianzas
  • Captio Partner

Captio Partner

ABAST integra la solució de Captio per a la gestió integral de les despeses de viatge d’empresa (reportar, supervisar, administrar, comptabilitzar). Homologada per l’AEAT.

Captio és una empresa espanyola que ha desenvolupat la primera solució homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de despeses d’empresa. L’objectiu de Captio és facilitar la vida al viatger i a la seva empresa reduint la complexitat i els costos de tot el procés de gestió de despeses de viatge Per això ha creat una solució que permet gestionar de principi a fi tot el procés sobre una mateixa plataforma, des de la captura dels tiquets fins a la liquidació de.las notes de despesa i la seva comptabilització en els sistemes financers de l’organització.

Com a partner de Captio, ABAST distribueix i integra aquesta solució per a la gestió de despeses d’empresa, que complementa altres solucions de gestió documental d’ABAST per al departament financer, com ara SCAN_VISIO eFActura. Amb aquestes solucions ABAST ajuda a les empreses a simplificar processos i generar importants estalvis gràcies a fluxos de treball amb documents que prescindeixen totalment del paper.

L’àmplia experiència d’aBAST, amb més de 20 anys implantant solucions de gestió documental i més de 30 com a integrador i desenvolupador de solucions de negoci, ens permet adaptar la solució de Captio a les necessitats i característiques de cada organització. Els nostres coneixements com a partner d’Oracle, Microsoft, SAP, IBM o Qlik ens permeten també abordar fàcilment la integració de Captio amb diferents ERPs i sistemes de Business Analytics.

Captio – Gestió de despeses de viatge d’empresa

Captio és la primera solució homologada per l’Agència Tributària per a la gestió de tiquets de despesa d’empresa (transports, menjars, peatges, pàrquings …), i permet simplificar i agilitzar tot el procés des de la captura i entrada de justificants de despesa, la seva revisió i aprovació, i la seva comptabilització en l’ERP.

Llegir més

Captio és la primera solució de gestió de despeses de viatge d’empresa homologada per l’Agència Tributària Espanyola

Solucions i serveis relacionats

Automatització de Processos i RPA
Captio - Gestió de despeses de viatge d'empresa

Temes relacionats

Emburse Cards. La nova forma de gestionar les despeses d'empresa dels teus empleats
Emburse Cards: La nova forma de gestionar les despeses d'empresa dels teus empleats
Transformació Digital del Departament d'Administració i Finances
Captio Partner
ABAST integrarà Captio, la solució líder per a la gestió de despeses de viatge

Registration

Forgotten Password?