Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO

Kit Digital – Gestió de Processos empresarials amb Microsoft Dynamics 365 Business Central o Fenix ERP 3 i Gestió de processos de comptes a pagar amb SCAN_VISIO

Solució 1 - Gestió de Processos empresarials i financers amb Microsoft Dynamics 365 Business Central

La seva gestió empresarial integrada, sempre disponible, segura i al núvol amb Microsoft Dynamics 365 Business Central, el qual proporciona Gestió Financera i Comptable, Administrativa i Logística de manera unificada i treballant amb la solució ofimàtica més estesa, Office 365. Dynamics 365 Business Central (abans Dynamics NAV) és el sistema ERP Cloud amb més implantació a l’entramat PIME, d’ús senzill i gran capacitat de personalització i adaptació a cada empresa i cada sector.

Paquet ERP Cloud per a Pimes amb Dynamics 365 Business Central

Inclou:

 • 10 hores de Consultoria d’Anàlisi de Requeriments
 • 50 hores de Parametrització de la solució estàndard
 • 10 hores de Formació i Càrrega de dades
 • 10 hores de Suport i acompanyament a la posada en marxa

Preu: 6.000 €

No inclòs en aquest preu el llicenciament de la solució Microsoft Dynamics 365 Business Central (preu usuari des de 59€/mes). El cost total del projecte dimplantació pot ser superior al dels ajuts i es valorarà en funció dels requeriments de cada client.

Solució 2 - Gestió de Processos empresarials amb Fenix ERP 3

FENIX ERP 3 integra en un únic sistema tots els processos administratius de l’empresa, contemplant des de les gestions inicials realitzades per la força comercial amb el client, fins al cobrament de la mercaderia venuda, passant pels diferents processos de compra, producció, magatzem, distribució, o bé per tota la gestió de projectes que pugui requerir una empresa de serveis, desembocant tot això sempre a l’àrea financera. Es tracta d’una solució desenvolupada íntegrament per ABAST, per la qual cosa admet un alt grau de personalització.

Paquet ERP per a Pimes amb Fenix ERP 3

Inclou:

 • 10 hores de Consultoria d’Anàlisi de Requeriments
 • 50 hores de Parametrització de la solució estàndard
 • 10 hores de Formació i Càrrega de dades
 • 10 hores de Suport i acompanyament a la posada en marxa

Preu: 6.000 €

No inclòs en aquest preu el llicenciament de la solució Fenix ERP 3. El cost total del projecte dimplantació pot ser superior al dels ajuts i es valorarà en funció dels requeriments de cada client.

Solució 3 - Mòdul d'automatització de factures de proveïdors en comptes a pagar al vostre sistema ERP

SCAN_VISIO Account Payables és un mòdul ad on per a l’ERP que permet automatitzar els seus processos relacionats amb Factures de Proveïdors per al Departament de Comptes a Pagar. El sistema extreu, interpreta i valida automàticament la informació de la Factura, i proporciona una interfície intuïtiva per verificar l’exactitud de les dades extretes per finalment integrar-les al sistema ERP.

Paquet SCAN_VISIO Account Payables

Inclou:

 • Subscripció anual de SCAN_VISIO SaaS pel volum de Factures/Any acordat.
 • Assistència Remota i Suport Telefònic (1 any).

Preu:

Fins a 5.000 factures cada any: 4.750 €

Fins a 10.000 factures cada any: 5.900 €

Per a un volum superior de factures, consulta’ns i et farem un pressupost a mida

Ajudes Kit Digital

Categoria:

Gestió de processos

Import màxim de l’ajuda:
 • 0 < 3 empleats: 500€
  (fins a 1 usuari)
 • 3 < 9 empleats: 2.000€
  (fins a 3 usuaris)
 • 10 < 50 empleats: 6.000€
  (fins a 10 usuaris)

Sol·licita’ns més informació a través del nostre formulari de contacte

Descobreix altres solucions per a pime basades en tecnologia Microsoft

Kit Digital – BI i analítica amb Microsoft Power BI

T’ajudem a transformar les teves dades empresarials en visualitzacions intel·ligents i fàcils d’entendre, amb la informació actualitzada i real que necessites per poder prendre decisions. Descobreix el nostre paquet per a Pimes que pot ser finançat amb ajudes del programa Kit Digital

Llegir més
Kit Digital – Gestió de Clients amb Dynamics 365 Sales

Una gestió comercial integral i completa, amb la millor i més àgil eina de CRM, sobre la plataforma Cloud de Microsoft, disponible per a Tablet i mòbil, sincronitzat amb el correu electrònic i treballant amb la solució ofimàtica més estesa, Office 365.
Amb Microsoft Dynamics 365 Sales obtindrà en pocs dies el sistema CRM de més implantació i aconseguirà que l’equip comercial treballi de forma còmoda i àgil, amb més informació i millors resultats.

Llegir més

Registration

Forgotten Password?