• Home
  • Alianzas
  • HCL Software Business Partner

HCL Software Business Partner

ABAST forma part del canal de partners d’HCL Software en qualitat de Business Partner, i distribueix, presta serveis i desenvolupa solucions basades en solucions d’HCL com Domino / Notes, que fins 2019 formaven part de la cartera d’IBM

ABAST i HCL

HCL Software és la divisió de productes de software d’HCL Technologies (HCL), una multinacional amb més de 140.000 empleats i present en més de 44 països.

HCL va adquirir el 2019 una part de la cartera de solucions software d’IBM, entre aquestes la família de solucions de col·laboració Lotus, com Notes, Domino, Sametime i altres.

ABAST, que compta amb una llarga trajectòria de venda, prestació de serveis i desenvolupament de solucions relacionades amb aquests productes, primer com a partners del Lotus Software i des de fa ja molts anys com IBM Partners ha establert una aliança amb HCL per poder seguir prestant el millor servei als clients que confien en nosaltres per al manteniment dels seus entorns Notes / Domino. Des de juliol de 2019 ABAST forma part del canal de distribuïdors d’HCL Software en qualitat d’HCL Business Partner.

Solucions i serveis relacionats

QDoc - Gestió Documental per Normatives
Serveis de formació
Serveis per a Domino / Notes

Temes relacionats

HCL Software Business Partner
Nova aliança amb HCL Software

Registration

Forgotten Password?