Kofax canvia de nom i ara és Tungsten Automation

Notícies

Kofax canvia de nom i ara és Tungsten Automation

25 de gener de 2024

nuevo logo
Kofax, una de les nostres principals aliances tecnològiques per a les solucions i serveis que ABAST ofereix per a l’automatització de processos financers, ha fet efectiu fa pocs dies un canvi de marca i passa a anomenar-se Tungsten Automation. Un rebranding associat a l’estratègia de la companyia de posar focus en solucions basades en IA per a l’automatització de fluxos de treball.

Segons paraules de Reynolds Bish, director executiu de l’empresa “Aquest canvi destaca la profunditat i l’amplitud de les nostres solucions fiables d’automatització del flux de treball, la cultura d’innovació i el compromís continu de mantenir-se a l’avantguarda per ajudar els nostres clients a millorar la seva eficiència i reduir costos amb solucions d’automatització intel·ligents en què poden confiar”.

D’aquesta manera Tungsten Automation, una companyia veritablement global amb més de 22.000 empleats a 23 països i més de 25.000 clients, amplia una vegada més els seus horitzons i consolida el seu compromís d’oferir el millor servei en automatització intel·ligent.

ABAST i Tungsten Automation

La relació d’ABAST amb les solucions del portoli de Tungsten Automation com PROCESS DIRECTOR i INVOICES es remunten a l’any 2002 quan es va convertir en partner de Readsoft. L’adquisició de Readsoft per part de Lexmark i la posterior escissió del grup de Software format per Readsoft, Kofax i Perceptive Software donaria lloc a la nova companyia que fins ara coneixíem com a Kofax, amb què ABAST ha mantingut la seva aliança al llarg de tots aquests anys, passant de Platinum a Titanium Partner el passat 2023. Un llarg camí que seguirem recorrent junts com a Partners de Tungsten Automation amb noves incorporacions de les seves solucions al nostre portfoli com la de AP Essencials.

Relacionat

Automatització de Processos i RPA
Automatización de procesos financieros en SAP
Kofax Titanium Partner

Registration

Forgotten Password?