Microsoft Dynamics 365 Sales Insights

Millori la presa de decisions i augmenti les vendes gràcies a coneixements generats mitjançant IA i alimentats per les dades dels clients.

Augmenti els coneixements de cada venedor

Avui dia, a l’entorn de compres res roman igual. Les expectatives dels clients són grans, les pràctiques i els canals de compra canvien i la dinàmica de la competència canvia de direcció, el que fa que els equips de vendes hagin d’actuar a la defensiva. La clau per aconseguir ser líders és la intel·ligència artificial. Posant les dades a treballar aconseguirà detectar els canvis en les necessitats i tendències dels compradors que siguin complicats de detectar únicament amb les capacitats humanes. Augmenti les aptituds i el nivell dels seus venedors per transformar la relació amb els clients i millorar el rendiment de les vendes. Els coneixements prescriptius en temps real possibiliten als equips de vendes actuar, en lloc de reaccionar, a les oportunitats i els riscos. Augmenti els seus coneixements amb la IA flexible de Sales Insights i comenci a poc a poc amb funcionalitats d’IA a punt per utilitzar amb un efecte immediat.

PLANIFICAR

Faci previsions de vendes amb objectivitat

Millori la precisió incorporant a les previsions dels venedors els pronòstics predictius. Disminueixi els errors i el biaix gràcies a previsions generades per IA basades en senyals del procés actual de vendes i el rendiment històric. Controli i analitzi les modificacions en el procés de vendes de manera senzilla mitjançant instantànies i la visualització del flux de transaccions.

Centri la seva atenció en els compradors adequats

Augmenti les taxes de conversió i el percentatge d’èxit gràcies a la intel·ligència artificial per prioritzar els clients i les oportunitats potencials que tinguin la major probabilitat de conversió i compra.

GUIAR

Generi connexions

Consolidi els contactes dels companys que ja compten amb una relació activa amb clients potencials utilitzant les dades de Microsoft Exchange.

Aconsegueixi generar confiança

Millori en les relacions amb la venda guiada per IA, inclosos punts de conversa personalitzats i la proposta de les millors accions, senzillament configurables per a processos empresarials específics.

Tingui un control eficient de les relacions

Faci mesures preventives per reduir els riscos amb una puntuació de l’estat de la relació basada en dades consolidades de Dynamics 365, Office 365 i LinkedIn.

Treballi des de qualsevol lloc

Estigui sempre assabentat de les activitats de venda amb un assistent mòbil que funcioni en tot moment en segon pla i que simplifiqui la feina i proporcioni suggeriments proactius. Assisteixi a les reunions ben preparat amb una descripció completa que incorpori informació important sobre l’empresa i els assistents. Resumeixi les reunions amb notes i capturi les targetes de visita.

AUTOMATITZAR

Aprofiti el temps

Disminueixi considerablement la introducció de dades amb suggeriments contextuals en temps real per crear els nous registres de forma ràpida i senzilla.

Comuniqui en el moment oportú

Faci un seguiment automàtic de com i quan el client interactua amb els correus electrònics. Tregui partit de l’impuls o realitzi un seguiment per aconseguir mantenir les operacions en moviment.

ACCELERAR

No deixi escapar cap oportunitat

Vengui eficaçment a compradors en cicles de venda curts mitjançant l’accelerador de vendes (vista prèvia), que compta amb tot el que necessita el venedor en un mateix lloc. Identifiqui el següent millor client i mostri el tema adequat gràcies a una investigació completa que contempli els perfils dels participants, les anteriors interaccions i la informació a les xarxes socials. No baixi la productivitat a través de llistes de treball intel·ligents. Ofereixi una cadència constant d’interaccions personalitzades amb la seqüència de vendes integrada i eines multicanal d’interacció.

Prengui el comandament de cada conversa

Transcrigui i examini automàticament l’opinió dels clients, el contingut de les converses i la manera de parlar. Conegui què fa que els clients responguin bé i repliqui les millors estratègies de crida a tot l’equip.

Ofereixi un millor assessorament

Aconsegueixi visibilitat de les converses, identifiqui operacions de risc i faciliti comentaris pràctics amb eines d’assessorament integrades augmentant l’agilitat.

Prengui decisions estratègiques

Conegui fàcilment les necessitats que hi ha entre els clients. Consolidi el seu lideratge amb coneixements obtinguts de les mencions sobre les marques i els competidors. Disposi de respostes en temps real amb preguntes i respostes en llenguatge natural sobre les vendes i les dades de les converses.

Casos d'èxit

CIRCUTOR millora la visió i gestió dels seus clients i proveïdors amb noves funcionalitats en Dynamics 365
Venco Electrónica potencia el seu departament comercial i de vendes amb Dynamics 365 Sales
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
TOURON millora la gestió dels seus clients i concessionaris amb Dynamics 365
CIRCUTOR millora els seus processos de vendes amb Dynamics CRM
KNAUF potencia la seva força de vendes amb Dynamics CRM
Würth, la informació al servei del Venedor
Microsoft Dynamics CRM a Papelmatic
ERP basat en Oracle E-Business Suite per al MACBA

Altres temes relacionats

Nou Reglament Normatiu Espanyol: Llei Antifrau i "Ley Crea y Crece"
Automatització del procés de Comptes a Pagar a Microsoft Business Central complint amb la "Ley Crea y Crece"
Aumenta la eficiencia en Gestión de personas con Omne RH para Business Central
Copilot Studio. La plataforma que potencia la intel·ligència dels bots conversacionals.
Redefinint la productivitat empresarial
Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.
Dynamics 365 Business Central i Copilot: IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia
Incrementa la productivitat dels teus equips amb la integració de Microsoft 365 i Dynamics 365 Business Central
Workshop: Com fer més amb Microsoft 365 Premium

Registration

Forgotten Password?