Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia Microsoft

Desenvolupament d'aplicacions a mida

Principals tecnologies de Microsoft utilitzades per l’àrea de desenvolupament de solucions a mida

Portals

La divisió treballa amb dos productes de portal que fan servir la plataforma .NET:

En tots dos casos es tracta de dos productes per a la creació de portals públics i privats, amb gestió de continguts, plataforma Windows i repositori de base de dades SQL Server.

Aplicacions de Gestió

La divisió treballa amb les següents eines:

En tots dos casos es tracta d’eines per al desenvolupament a mida d’aplicacions en plataforma Windows.

SOA

La divisió treballa amb les següents eines:

S’utilitzen les llibreries de .NET per al desenvolupament de solucions SOA a plataforma Windows.

Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platfom és una potent plataforma per a desenvolupament low code o sense codi que permet dissenyar potents aplicacions empresarials i fluxos de treball de forma més ràpida i ajustada a les necessitats de cada organització.

Utilitzant Power Platform com a plataforma d’aplicacions de negoci, podrà habilitar a usuaris de l’organització sense coneixements específics de programació perquè creïn les seves pròpies aplicacions i fluxos de treball, integrar de forma simple multitud aplicacions de tercers ja desenvolupades sobre aquesta plataforma, o recórrer a un partner especialista com ABAST per implementar de forma ràpida aplicacions potents i integrades per impulsar la innovació i transformació en el teu negoci.

Microsoft.NET Framework

És la plataforma de desenvolupament de Microsoft des de 2003 i una de les línies de negoci principals de la àrea de desenvolupament de solucions a mida d’ABAST.

Treballem amb aquesta plataforma des de la seva creació en el desenvolupament de tot tipus de solucions o aplicacions a mida per a les empreses. Estem especialitzats en el desenvolupament d’aplicacions en entorn Web però també s’han implementat solucions en entorn d’escriptori i Terminals Mòbils.

La plataforma .NET és utilitzada per desenvolupar aplicacions que permetin cobrir totes aquelles necessitats que els productes estàndard no poden cobrir.

Per l’alta varietat d’aplicacions desenvolupades, esmentem l’alt coneixement adquirit en les següents tecnologies: ASP.NET, Ajax, JavaScript i les llibreries fundacionals de Microsoft (WPF, WCF i WF).

També tenim una alta experiència en el disseny i implementació de WebServices en entorn .NET utilitzant les llibreries de Windows Comunication Foundation.

Microsoft SharePoint Server

SharePoint Server és un producte de Microsoft per a la creació de portals públics i privats, amb gestió de continguts i documents, en plataforma Windows i amb repositori de base de dades SQL Server.

És una solució adequada per a empreses amb major exigència tecnològica i que pot ser utilitzada com a repositori de documents. Inicialment va ser concebuda com una solució per Intranets donada la seva gran usabilitat però posseeix ja des de les últimes versions unes funcionalitats destacables per a la creació de webs corporatives.

El punt fort d’aquesta solució és la gran interacció amb altres productes Microsoft com Exchange Server, Microsoft Office o les aplicacions de negoci Microsoft Dynamics.

visual_basic_logo

Microsoft Visual Basic

És l’eina de desenvolupament anterior a .NET. i, encara que Microsoft ja ha deixat de suportar-la, continua existint una base instal·lada d’aplicacions molt important.

La divisió de solucions a mida d’ABAST va començar la seva marxa en el desenvolupament d’aplicacions en entorn Microsoft en aquesta eina. Atès que encara hi ha moltes aplicacions implementades en aquesta eina i no sempre són migrades a plataforma .NET, els nostres tècnics tenen un bon coneixement i experiència en aquesta eina el que ens permet continuar oferint un servei especialitzat a aquelles empreses que ho sol·liciten.

abast_portal_logo

Abast Portal

Abast Portal és una solució desenvolupada per la àrea de solucions a mida d’ABAST sobre tecnologia Microsoft .NET. Permet la creació de portals públics i privats, amb gestió de continguts, en plataforma Windows i amb repositori de base de dades SQL Server.

És una solució àgil pensada per a pimes i s’utilitza per a la creació de portals web corporatius o intranets d’una forma ràpida. Posseeix mòduls ja incorporats per gestionar el control d’absentisme (vacances, permisos, baixes, etc.), bústia de suggeriments o reserva de recursos

Destaca per la seva gran adaptabilitat als requeriments de les empreses.

Casos d'èxit

Grup Piñero innova en la comunicació amb els seus clients mitjançant chatbots
Würth, la informació al servei del Venedor
EAT OUT actualitza les seves aplicacions de gestió
ESADE actualitza la seva web corporativa
CTTI confia en ABAST per al desenvolupament i evolució de PICA
El CRG millora la gestió de la seva informació amb Oracle

Altres temes relacionats

Aplicacions de la Intel·ligència Artificial a les empreses
Desenvolupament web: Millora del rendiment i delegació d'esdeveniments amb jQuery
Desenvolupament en SharePoint online: Com crear components personalitzats de forma àgil i ràpida
Helper per recerques amb accents en taules de Telerik asp.net
ABAST aconsegueix 7 noves certificacions Oracle Expertise
ABAST, primer partner Oracle a Europa que aconsegueix l'especialització Microsoft Applications to Oracle Cloud
ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d'Oracle
Assistents Digitals: com ampliar i automatitzar els canals de comunicació amb els nostres clients

Registration

Forgotten Password?