Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia IBM

Les línies de treball principals en què l’àrea de desenvolupament de solucions a mida d’ABAST treballa amb tecnologia IBM són portals i aplicacions de gestió.

Portals

La tecnologia IBM que utilitzem per al desenvolupament de portals és:

Es tracta d’un producte que permet la creació de portals públics i privats, amb gestió de continguts, sobre diferents plataformes (Windows, Unix) i repositori de base de dades variat.

Aplicacions de Gestió

En aquesta àrea treballem amb les següents tecnologies:

Es tracta de l’eina per al desenvolupament a mida d’aplicacions en plataforma IBM Lotus Domino/Notes.

IBM Websphere Portal

IBM Websphere Portal permet la creació de portals públics i privats, amb gestió de continguts, sobre diferents plataformes (Windows, Unix) i repositori de base de dades variat. És una solució pensada per a la creació de tot tipus de portals. Es tracta d’una eina implementada sota estàndards Java que permet una gran escalabilitat. El punt fort de la solució és la gran interacció amb altres productes IBM: Lotus Connection, Lotus Quickr, Lotus Sametime o el Lotus Domino.

IBM Lotus Domino

IBM Lotus Domino Designer és l’eina per al desenvolupament a mida d’aplicacions en plataforma IBM Lotus Domino / Notes. La divisió porta desenvolupant aplicacions de gestió en aquesta eina des dels seus inicis. Tenim un alt coneixement i una experiència superior que ens permet ser un dels líders en aquest entorn. Encara que inicialment es tractava d’una eina en entorn escriptori també posseïm experiència en la implantació de solucions en entorn web basant-nos en arquitectures de desenvolupament J2EE.

Registration

Forgotten Password?