Solucions de Networking Aruba

La millor tecnologia per les seves xarxes per cable o sense fils

Aruba Networks disposa de la cartera de solucions de networking més completa, amb productes basats en estàndards oberts que fan possible una xarxa assequible, àgil, flexible i totalment interoperable. Com a Partner especialista en Aruba / HPE Networking, ABAST pot oferir-li les solucions i els serveis necessaris per a xarxes de campus, entorns wi-fi, centres de dades i xarxes definides per software (SDN).

Els switxos d’accés per a empreses d’Aruba marquen la difencia

Aporti rendiment, tranquil·litat i intel·ligència a la capa d’accés de la seva xarxa

Operacions de TI més senzilles

Redueixi la complexitat oferint per a això una experiència uniforme a l’operador, un disseny de xarxa simplificat i una gestió unificada. Tregui partit de la flexibilitat de poder implementar el mateix hardware i software AOS-CX des de l’accés perimetral fins al centre de dades.

Aplicació de polítiques automatitzada i unificada

Utilitzi l’automatització per aplicar polítiques coherents basades en rols per a usuaris i el IOT en xarxes tant per cable com Wi-Fi. Aconsegueixi una gran seguretat i separació del trànsit en temps real. Resolgui les necessitats que planteja IOT amb Aruba CX.

Rendiment Impressionant

Proporcioni la millor experiència d’usuari del sector gràcies a una capa d’accés resilient i de màxima disponibilitat. No permeti els colls d’ampolla amb el rendiment líder del sector, PoE de 60W d’alta densitat i Ethernet multigigabit.

Serie Aruba CX 6200

Switxos d’accès apilables

Serie 5400R

Ports multigigabit amb HPE Smart Rate

Serie 3810

Ports multigigabit amb HPE Smart Rate

Serie 2930M

Switxos d’accés de capa 3 escalables i segurs amb Smart Rate i PoE d’alta potència

Serie 2930F

Switxos d’accés de capa 3 segurs i senzills

Serie 2540

Es pot gestionar en el núvol i és compatible amb Iot

Switxos de campus, nucli i centre de dades

Respongui a les necessitats dels dinàmics switches dels campus i els requisits de xarxa dels centres de dades. Simplifiqui les operacions amb automatització intel·ligent, anàlisi distribuïts i infraestructura sempre connectada

Simplifiqui les operacions de TI

Redueixi la complexitat del disseny i la gestió de la xarxa així com les operacions de TI diàries gràcies a les plataformes de commutació i arquitectures modernes i allotjades en el núvol.

Aprovisionament de serveis de gran velocitat

Millori la velocitat d’aprovisionament de la infraestructura gràcies a l’automatització i orquestració del teixit (fabric) de la xarxa definides per software. Faci fàcilment la integració en les seves actuals estructures operacionals de TI.

Major control i visibilitat

Aconsegueixi visibilitat a tota la xarxa i en temps real amb analítiques a cada un dels switxos. Localitzi i resolgui incidències d’una manera més ràpida. Aruba AIOps li permet detectar i resoldre els problemes de la xarxa d’una manera automàtica i dinàmica abans que el seu negoci es vegi compromès.

Serie Aruba CX 8400

Switch modular d’agregació i nucli de 19,2 Tbps d’alta disponibilitat

Serie Aruba CX 8360

Switch per campus i centres de dades empresarials d’alt rendiment

Serie Aruba CX 8325

Switxos de centre de dades i nucli innovadors per aconseguir una connectivitat intel·ligent i d’alt rendiment

Serie Aruba CX 8320

Switxos d’agregació i nucli innovadors per implementacions flexibles

Serie Aruba CX 6400

Switxos modulars de 28 Tbps i alta disponibilitat per a implementacions versàtils, des de l’accés perimetral al centre de dades

Serie Aruba CX 6300

Switxos d’agregació i d’accés d’alt rendiment

Aruba + Silver Peak SD-WAN

Aruba SD-WAN

La transformació digital, la infrenable migració d’aplicacions i infraestructura al núvol, així com l’augment del nombre de treballadors remots fan que creixi la necessitat de transformar les arquitectures de seguretat i la xarxa d’àrea extensa (WAN) tradicionals. Aruba i Silver Peak estan adoptant un enfocament integral per ajudar els clients a protegir i modernitzar les seves arquitectures en el núvol, així com a baixar significativament les despeses.

Què és SD-WAN?

Les WAN definides per software o SD-WAN (de l’anglès «software-defined WAN») són la nova forma d’organitzar el enrutament gràcies a una combinació de connexions WAN, com a banda ampla, MPLS i LTE. Aquestes solucions optimitzen el cost total de propietat i fan que la WAN resulti més senzilla de gestionar i implementar.

Operacions de xarxa simplificades i amb gran protecció al mateix temps

Oferim una gran varietat de punts d’accés d’alt rendiment que s’adapten a qualsevol necessitat d’ús i preu.

Cobreixi les seves bases

Els punts d’accés compatibles amb Wi-Fi 5 i Wi-FI 6 d’Aruba compten amb versions per a empreses, sucursals, plug-and-play per a treballadors remots, exteriors i reforçades per poder adaptar-se a una gran varietat d’escenaris d’ús i preus.

Simplifiqui les operacions de xarxa

La intel·ligència de xarxa incorporada permet oferir funcions avançades com optimització de RF impulsada per IA, segmentació dinàmica, garantir el servei i opcions de gestió intel·ligent per a una millor experiència de l’usuari i dels departaments de TI.

Protegeixi la xarxa

WPA3 i Enhanced Open milloren el xifrat d’usuaris i convidats, mentre que PEF utilitza el control d’accés basat en rols i DPI per segmentar i aïllar el trànsit. Aruba ESP possibilita l’ús de seguretat de xarxa de confiança zero per als dispositius i el IOT.

Punts d’accés per a interiors

Quan el rendiment i la senzillesa són primordials, els punts d’accés d’Aruba admeten funcions d’intel·ligència artificial, els últims estàndards Wi-Fi 6 i diversos formats per a la seva implementació en qualsevol entorn possible. Els models reforçats també compleixen amb requisits d’humitat i temperatura extremes.

Punts d’accés per a exterior

Els punts d’accés per a exterior d’Aruba ofereixen una connectivitat impecable per grans espais públics, així com establiments de temporada i molls de càrrega. Les opcions sense fils de punt a punt ofereixen un retorn de malla de Wi-Fi i velocitat de 60 GHz en els edificis adjacents.

Punts d’accés remots

Treballi des de casa o creï un lloc temporal amb una solució que és senzilla d’implementar i gestionar. Els punts d’accés d’Aruba es configuren automàticament perquè d’aquesta manera els empleats no tinguin més que connectar-los a les seves connexions d’Internet i ja puguin començar a treballar.

Gestió de xarxes amb Aruba Central i Airwave

Supervisió i anàlisi de xarxa

La millora de la visibilitat i el control de les seves ubicacions li permetrà millorar així mateix el rendiment de la xarxa a partir de l’experiència d’usuari, l’experiència de dispositiu i l’experiència amb les aplicacions. Els panells, els informes i els registres d’auditoria també l’ajudaran a mantenir la qualitat del servei i garantir el compliment de la política de TI.

Conegui Aruba Central, el seu panell integral basat en el núvol per supervisar i obtenir informació

La millora de la visibilitat i el control de les seves ubicacions li permetrà millorar així mateix el rendiment de la xarxa a partir de l’experiència d’usuari, l’experiència de dispositiu i l’experiència amb les aplicacions. Els panells, els informes i els registres d’auditoria també l’ajudaran a mantenir la qualitat del servei i garantir el compliment de la política de TI.

Solucions i serveis relacionats

Network Operations Management
HPE Product Portfolio
Network Operations Management
Cablejat estructurat
Solucions de Networking Aruba
Solucions de comunicació empresarial
Infraestructura de xarxes i comunicacions
Optimització del servei
Xarxes i comunicacions

Casos d'èxit Sistemes / Dipòsit / Networking

DEXEUS DONA administra les seves dades no estructurades mitjançant la plataforma HPE + QUMULO
Metro de Madrid renova la seva infraestructura de virtualització
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
MGA es modernitza amb un entorn d'IT híbrid de la mà d'ABAST
El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei

Altres temes relacionats

Webinar: Canvis al portfoli i model de llicenciament de VMware amb Broadcom
Fent el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switches per a data center de HPE Aruba.
Webinar: Resum novetats del VMware Explore 2023
Webinar: Donant el pas cap a una arquitectura de xarxa amb seguretat integrada. Nova generació de switxos per a data center d'HPE Aruba
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
ABAST PLATFORM DAY 2023
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA
Aruba ClearPass. Una visió completa de les teves xarxes

Registration

Forgotten Password?