Solucions de comunicació empresarial

Telefonia IP i SIP

Cada vegada se li demanen més funcionalitats al sistema telefònic: reenviaments, mobilitat d’usuaris, integració amb programes de correu, missatgeria unificada, contact center, etc. Gràcies a la ja més que experimentada VoIP i ToIP, vostè disposarà de totes aquestes capacitats i, si així ho desitja, podrà encarregar-se directament de la gestió del sistema.
  • Equips de mitjana i alta capacitat
  • Projectes de Centraletes Virtuals sobre VMWare
  • Projectes de Call center i Contact center
  • Projectes de convergència i comunicacions unificades

Videocomunicacions

Videoconferència i vídeo IP

Les solucions tradicionals de videoconferència i les diferents possibilitats de vídeo a través de la xarxa són dues aproximacions vàlides per a una comunicació cara a cara sense desplaçaments (reunions, formació …).

Video-Control IP

La visualització en mode local, en mode remot via Internet o la gravació, i la gestió d’imatges, són alguns dels avantatges que li ofereix un sistema de vídeo en xarxa amb protocol IP. El Video-Control IP és de fàcil maneig i permet entre d’altres l’accés simultani, el monitoratge de múltiples càmeres o l’ús de càmeres motoritzades.

Comunicacions Unificades

El fonament de les comunicacions unificades és la convergència i integració sense fissures de múltiples tecnologies de comunicacions en una única solució, el que permet la consolidació de sistemes i serveis que abans funcionaven de forma independent en un sol paquet per a comunicacions de text, veu i vídeo . Aquestes tecnologies inclouen correu electrònic, trucades i conferències de veu i vídeo, missatgeria de text, missatgeria instantània, xat en grup, directoris, control de presència, calendaris, tasques i diverses combinacions d’aquestes funcions en aplicacions específiques del treball, com les aplicacions de mobilitat o les àrees de treball de col·laboració.

Registration

Forgotten Password?