Cablejat estructurat

El cablejat és la infraestructura física bàsica per a les comunicacions de la seva organització, per la qual cosa cal ser conscient de la importància que té per a un bon funcionament de les seves xarxes de comunicacions. ABAST posa a la seva disposició una àmplia cartera de solucions i serveis, i una gran experiència en aquest tipus de projectes, per proporcionar-li una infraestructura de cablejat que eviti problemes i estigui preparada per a les seves necessitats de comunicacions futures.

Cablejat i comunicacions

Qualsevol que siguin les seves necessitats, trasllat de la seva empresa, creació de noves oficines, ampliació de personal o integració de nous dispositius, ABAST pot proporcionar-li, amb total garantia, la infraestructura física de comunicacions necessària per a la seva companyia.

Solucions de cablejat garantides

Amb l’ànim de donar una solució global a la infraestructura de comunicacions de la seva empresa, ABAST posa a la seva disposició un departament d’enginyeria per assessorar-lo en l’optimització del disseny del seu sistema de cablejat estructurat. Li oferim màximes garanties gràcies a la nostra dilatada experiència en aquest camp i la tranquil·litat que suposa el comptar amb una solució completa per a la seva xarxa de comunicacions.

Els nostres projectes ofereixen solucions completes que van des d’un panell fins a una presa d’usuari, basades en productes de coure i fibra òptica, que permeten a l’usuari operar amb equips de qualsevol fabricant i garantir la compatibilitat del sistema amb tots els estàndards actuals i futurs.

Recolzats pels millors fabricants, li oferim una garantia de les seves solucions de fins a 25 anys, tant en producte com en prestacions.

Tipus de cablejat

Per donar una solució global a la xarxa de comunicacions de la seva empresa, ABAST li ofereix solucions d’infraestructura de cablejat a tots els nivells:

  • Solució Categoria 5E
  • Solució Categoria 6
  • Solució Categoria 7
  • Solució Fibra Òptica Multimode
  • Solució fibra òptica Monomode
  • Cablejats de Campus i recintes industrials

Connectivitat per CPDs

ABAST aporta solucions pràctiques de connectivitat per data centers. Les solucions de cablejats preconectados en versions coure RJ-45 i fibra òptica amb multi opció de connector 100Mb, 1G i 10Gb, li estalvia un 90% del temps invertit en les tasques d’interconnexió entre racks, ja siguin en entorn LAN, SAN o connectivitat per a Veu tradicional.

Aquests sistemes estan compostos per cables i cassets, a més d’una completa línia de tubs i accessoris necessaris per completar la instal·lació. Els cables i cassets vénen acabats i testejats de fàbrica, el que facilita la instal·lació ja que n’hi ha prou amb llençar o col·locar el cable, i connectar als cassets. Per instal·lar aquest sistema es necessiten mínims coneixements, el que dóna independència al departament de TI, i es redueix al mínim la necessitat d’espai en camp i temps d’instal·lació.

Cablejat intel ligent. Gestió de la xarxa de cablejat estructurat

Oferim també solucions de cablejat que permeten monitoritzar cada assignació en els distribuïdors. D’aquesta manera els canvis en la xarxa (ja siguin planificats o no intencionats) són automàticament reconeguts i documentats a temps real.

Quantes vegades una incidència de TI es deu a un cable defectuós o una mala connexió? Les solucions de cablejat intel·ligent permeten monitoritzar la xarxa de cablejat, planificar tasques, solucionar avaries fàcilment i, en definitiva, tenir un control total del medi físic, tant en coure com en fibra.

Serveis de valor afegit

A part del cablejat de nova implantació, també oferim serveis a cablejats existents:

Sanejament de xarxes i nodes de comunicacions

L’àmplia experiència i professionalitat del personal tècnic i instal·lador d’Abast Systems li proporciona total seguretat en el moment de fer un canvi d’armari o rack per ampliació, el sanejament o reestructuració del CPD, o una posada al dia de tota la infraestructura de cablejat de l’empresa, realitzant els treballs en un curt espai de temps, sempre planificats i sense afectar els usuaris de la xarxa.

Certificació i solució d’avaries en enllaços de coure i fibra òptica

Tota migració de hardware, ha de ser suportada per la infraestructura de cablejat. Si la xarxa de cable no està garantida pel fabricant o desconeix les seves prestacions, Abast Systems realitza una auditoria, amb equips d’escaneig d’última generació, per donar solució a possibles avaries o, si no, assessorar per a la implementació total o parcial d’un nou sistema de cablejat.

Altres infraestructures

Sent la solució de cablejat estructurat (SCS) la més implantada a les empreses avui en dia, per poder oferir un servei òptim a tots els nostres clients, ens esforcem a donar solucions d’una àmplia gamma de sistemes de cable, com Coaxials, Sèrie o Twinaxials .

Manteniment

Donada la vital importància d’una infraestructura de cablejat, ABAST li possibilita d’acollir-se a un contracte de manteniment per estar previngut de causes probables de tall de cables, trencament de cables, etc., sempre amb la seguretat d’una ràpida reposició del servei.

Principals aliances i certificacions de l'àrea de Sistemes d'ABAST

Casos d'èxit àrea Data Center

CPD secundari per a Condis basat en solució Micro Data Center
Nou Centre de Dades de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Nou Centre de Dades de Dorna Sports
Nou Centre de Dades d'Eurecat
Nou Data Center de Kamax
Nou centre de dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC)
CPD d'alta seguretat a la seu corporativa de DKV Seguros
Micro Data Center per al centre logístic de RUBI
Nou Data Center per a Noel Alimentària S.A.U.
Diputació de Girona millora la gestió del seu CPD

Altres temes relacionats

El nuevo CPD del ICGC, premio Data Center para la Administración Pública en los DMC Awards 2024
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
ABAST PLATFORM DAY 2023
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Abast Data Center Day 2022 - Barcelona
Abast Data Center Day 2022 - Palma
Taula rodona sobre el futur del data center
ABAST premiat als Rittal Partner Awards 2021
El futur dels data centers locals privats
Premi Data Center Market 2020 al CPD de l'any per al nou centre de dades de Dorna Sports

Registration

Forgotten Password?