Rittal Micro Data Center

Racks TI Securitzats

Moltes vegades quan pensem en un Data Center imaginem una sala totalment equipada. Si el que vostè necessita és un Data Center de contingència, equipar una sala tècnica o simplement securitzar alguns equips crítics, la solució és Rittal Micro Data Center. ls Micro Data Center de Rittal li ofereixen tota la solució d’un Data Center per a un rack de TI. És econòmic, escalable (en bateria), eficient i fàcil d’instal·lar i transportar.

Protecció

Rittal Micro Data Center és un mini centre de seguretat de dades ampliable. La caixa modular de seguretat ofereix el nivell més alt de seguretat física i una protecció eficaç contra:

Foc

Segons l’EN 1363 (DIN 4102) F90, 30 minuts dins el límit màxim: 70 ºC i el 85% d’humitat relativa.

Robatori / furt

Resistència de classe 2, segons EN 1627. La protecció contra objectes sòlids de classe WK3 (Opció disponible).

Aigua

Segons l’EN 60529, IP 56, protecció contra esquitxades d’aigua.

Pols

Segons l’EN 60529, IP 56, protecció contra pols.

Gasos corrosius

Protecció contra la corrosió de gasos de combustió.

Vandalisme

Protecció contra el vandalisme.

Runes

Protecció contra la caiguda de runa.

Accés no autoritzat

Protecció contra l’accés no autoritzat.

Cas d'èxit

Llegeix aquest cas d’èxit sobre el projecte de Micro Data Center al centre logístic de l’empresa RUBI dut a terme per ABAST.

Disseny

Una de les més altes avantatges que ofereix el Micro Data Centre resideix en el seu disseny modular. S’entrega completament desmuntat en elements modulars que acoblem per mitjà d’un sistema de bloqueig positiu.

Pot implementar-se mentre els sistemes estan en ple funcionament i amb els components de hardware al seu interior. És fàcil d’instal·lar i transportar. El sistema de bloqueig positiu permet una seguretat especial per al desmuntatge i per això, ho podrem reubicar en qualsevol altre lloc.

Equipament

Sistemes de control d’accés

Podem escollir el sistema de clau de seguretat (per defecte), o bé un teclat electrònic de bloqueig o una unitat de bloqueig mitjançant tarjeta.

Sistema de pas de subministraments

Els passos d’instal·lacions a l’interior del Micro Data Center es realitzen mitjançant entrades dotades de marc i segells de seguretat que s’implementen en funció de la secció del cable o tub a enrutar. Aquests passos proveeixen de protecció enfront d’efectes de riscos com ara humitat, pluja, pols, sorra, pertorbacions electromagnètiques i incendis.

Sistema d’aire condicionat

El Micro Data Center s’ha d’equipar amb un sistema d’aire condicionat capaç de proporcionar un entorn adequat als components de hardware que allotja al seu interior. Es recomana el sistema de refrigeració Inverter de 5 a 8 kW redundant, que garanteix una dissipació de l’aire calent eficient i el funcionament continu en cas de fallada d’una de les dues unitats. La unitat exterior (condensador), entre d’altres coses, ens permet regular la velocitat del compressor i la quantitat de refrigerant, amb el que podem arribar a importants estalvis d’energia (fins a un 40%).

Sistema de detecció d’incendis, alarma i extinció

El EFD Plus és un sistema de detecció precoç d’incendis, ja que és capaç de detectar aquests riscos en la seva etapa més primerenca (fase de piròlisi). Dins el Micro Data Center es crea un buit pel qual l’aire és fortament aspirat de forma contínua per un sistema de canonades que el condueix directament als detectors de fum. L’alta sensibilitat al foc que aquests dispositius tenen reconeix els incendis en la seva etapa més primerenca i envia una alarma activa al sistema.

El sistema d’extinció automàtica d’incendis proposat es basa en la descàrrega NOVEC 1230 (C6F2O) a través dels difusors, inundant l’interior del Micro Data Center amb la finalitat d’eliminar qualsevol possibilitat de produir-se un incendi.

Sistemes de monitorització d’alarmes

El sistema CMC-TC utilitza tècniques d’última generació i és capaç de controlar el funcionament dels diferents elements del Micro Data Center i de generar alarmes en cas de necessitat. Permet el control i l’òptima gestió davant de qualsevol incidència. Els sensors ofereixen gran versatilitat i fiabilitat. La interfície ofereix a l’usuari un gran ventall d’útils possibilitats i el seu maneig és molt fàcil i intuïtiu.

Sistema d’alimentació ininterrompuda

er tal de protegir els dispositius de TI allotjats al Micro Data Center, contra possibles danys, la pèrdua de dades i temps d’inactivitat causats per fallades d’energia, pujades de tensió o pèrdues de potència, és important disposar d’un sistema d’alimentació ininterrompuda. Per això proposem utilitzar un SAI monofàsic de doble convertidor que ens garanteixi un òptim subministrament de tensió.

Distribució de corrent elèctrica al Micro Data Center

Per a la distribució del corrent elèctric en el Micro Data Center proposem la instal·lació de PSM (power systems module), que proporciona una distribució del subministrament elèctric gestionable i redundant, a més de permetre la visualització dels consums i l’equilibrat de les fases mitjançant el mòdul de gestió. El sistema permet a més, la gestió i el monitoratge de consums del maquinari mitjançant una consola.

Documents

Fulletó sobre Rittal Micro Data Center (PDF)

Descarregui en format PDF el fulletó sobre Rittal Micro Data Center

Casos d'èxit àrea Data Center

CPD secundari per a Condis basat en solució Micro Data Center
Nou Centre de Dades de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Nou Centre de Dades de Dorna Sports
Nou Centre de Dades d'Eurecat
Nou Data Center de Kamax
Nou centre de dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC)
CPD d'alta seguretat a la seu corporativa de DKV Seguros
Micro Data Center per al centre logístic de RUBI
Nou Data Center per a Noel Alimentària S.A.U.
Diputació de Girona millora la gestió del seu CPD

Altres temes relacionats

El nuevo CPD del ICGC, premio Data Center para la Administración Pública en los DMC Awards 2024
Ciber Resiliència: Assegurant la integritat de les teves dades amb Dell Technologies
ABAST PLATFORM DAY 2023
ABAST Platform Day - Present i futur de les plataformes TI híbrides empresarials
Abast Data Center Day 2022 - Barcelona
Abast Data Center Day 2022 - Palma
Taula rodona sobre el futur del data center
ABAST premiat als Rittal Partner Awards 2021
El futur dels data centers locals privats
Premi Data Center Market 2020 al CPD de l'any per al nou centre de dades de Dorna Sports

Registration

Forgotten Password?