Premi Data Center Market 2020 al CPD de l’any per al nou centre de dades de Dorna Sports

Notícies

Premi Data Center Market 2020 al CPD de l’any per al nou centre de dades de Dorna Sports

24 de gener de 2020

A la gala celebrada ahir de la VII edició dels Premis Data Center Market, el guardó al CPD de l’any en una empresa privada va ser per al nou centre de dades de Dorna Sports, l’empresa organitzadora del Campionat Mundial de Motociclisme (MotoGP). Un projecte que va ser dissenyat i implementat per ABAST amb tecnologia Rittal.

La gala de lliurament dels Data Center Market Awards 2020 va tenir lloc a la sala Truss Madrid, l’espai d’esdeveniments del WiZink Center (Palau dels Esports de Madrid). Aquest any tant ABAST com Rittal participaven com a patrocinadors dels premis.

Van recollir el premi a el CPD de l’any a una empresa privada Jordi Sais, director de TI de Dorna Sports, i Xavier Álvarez, també de l’equip de TI de Dorna. El guardó el va entregar David Albalate, responsable de Negoci de l’àrea Data Center d’ABAST. Aquest premi reconeix el projecte més destacat de centre de dades realitzat per una companyia privada el 2019.

El CPD premiat, amb disseny Tier 3 i basat en l’estàndard TIA-942, està construït amb el sistema de tancament d’alta seguretat Rittal GSR +. Té una superfície total de 172m2 i inclou una sala de racks TI de 95m2 i dues sales tècniques, una per comunicacions i una altra per SAIs i PCI, de 45m2 i 25m2 respectivament. La sala de TI alberga tant els equips informàtics de Dorna com noves matrius de vídeo per a les retransmissions esportives. La disposició actual en aquesta sala és la de dos cubs amb 12 racks i 4 sistemes de climatització directa (LCPs) cada un, però està preparada per créixer, podent afegir un tercer cub d’idèntiques característiques si es fa necessari. Gràcies a aquest nou centre de dades Dorna Sports compta ara amb una protecció molt més gran per a les seves dades i sistemes, reduint el risc i millorant la seguretat i disponibilitat per assegurar la continuïtat de les seves activitats i processos de negoci.

Es tracta de la tercera vegada que un projecte de centre de dades realitzat per ABAST és premiat amb un dels guardons atorgats per la revista Data Center Market. Les altres dues ocasions van ser per al CPD de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), reconegut en l’edició de l’any passat com CPD més innovador de l’any 2018, i el centre de dades de la companyia d’assegurances Agrupació, premi al CPD més innovador de l’any 2014.

Registration

Forgotten Password?