Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite és una de les suites d’aplicacions de negoci més completes del mercat. Ja posi en marxa un sol mòdul o el conjunt complet, Oracle E-Business Suite l’ajuda a prendre decisions empresarials sustentades en fets, a millorar les operacions empresarials i tots els seus processos de negoci reduint a més les despeses. Tot des d’un sistema dissenyat amb una estructura d’informació unificada i totalment integrada. ABAST, Partner Platinum d’Oracle, li ofereix aquestes solucions i posa al seu servei el seu ampli coneixement tecnològic i tot el know how adquirit en els més de 30 anys com a integrador de solucions de negoci. Per nombre d’implantacions i recursos tècnics, som l’integrador de referència a Espanya per a les solucions Oracle E-Business Suite.

Oracle E-Business Suite

Oracle E-Business Suite és un conjunt complet d’aplicacions que li permet fer més eficients les relacions amb els clients, oferir serveis, fabricar productes, enfrontar-se a comandes, reunir pagaments, etc. – tot des d’un simple sistema dissenyat amb una estructura d’informació unificada i totalment integrada.
És la plataforma empresarial global més adaptable, amb una cartera d’intel·ligència de negoci completa i integrada, i una estratègia d’aplicacions centrada en els clients.

Mòduls / Aplicacions d’Oracle E-Business Suite

Finances

Oracle Financials li dóna una visió completa de la seva situació financera i control sobre totes les transaccions. Podrà tancar els seus comptes de forma més ràpida, prendre les millors decisions basades en dades en temps real, i reduir el cost total relacionat amb la seva empresa. El fet d’augmentar la transparència i velocitat dels reports i informes financers l’ajudarà a afrontar les necessitats corporatives dia a dia.

Vendes

Oracle Sales està enfocat a accelerar el cicle de vendes gràcies a la utilització d’unes eines de desenvolupament avançades, les quals suporten i recolzen processos de venda multicanal i multi departamental. Oracle Sales ajuda a les companyies i als seus socis a desplaçar-se i evolucionar des de l’administració de vendes fins l’efectivitat de les mateixes.

Marketing

Oracle Marketing genera beneficis, no només respostes. Oracle Marqueting l’ajuda a aconseguir i aprofitar les millors oportunitats del mercat, personalitzant campanyes, fent-les més eficients i redissenyant-les en temps real amb potents eines analítiques. Tot això creant un sol emmagatzematge d’informació tant de clients com de socis a través de tota l’organització.

Producció

Oracle Manufacturing optimitza la capacitat de producció, des de la matèria primera fins al producte final. Dissenyat per suportar processos de fabricació específics, Oracle Manufacturing està contínuament actualitzant, aconseguint processos millorats, costos d’operació inferiors i assegurant el compliment de la normativa reguladora.

Logística

Oracle Logistics controla la total execució del procés – des de la gestió del magatzem fins al transport i tornada al magatzem -. Això optimitza el flux de materials a través del canal de subministrament amb una contínua gestió i compensació dels costos de servei, permetent diferenciar els productes i serveis adequats a les expectatives dels consumidors.

Cadena de subministrament (SCM)

Oracle Supply Chain Management permet a l’organització prendre millors decisions i optimitzar el flux de materials, efectiu, i informació a través del seu canal de subministrament. Les companyies poden dissenyar i executar des d’un pla unificat; reduir els costos d’inventari; millorar les previsions de demanda; respondre correctament davant d’esdeveniments imprevistos; i fer entregues precises a baix cost. La solució d’Oracle Supply Chain Planning no només proporciona visibilitat i informació en temps real sinó que també ofereix col·laboració al llarg de tota la cadena de subministrament.

Execució de comandes

Oracle Order Fulfillment proporciona la flexibilitat necessària per gestionar qualsevol procés d’execució d’ordres i comandes, assegurant que la mercaderia coincideix amb les peticions dels clients i sent una plataforma de col·laboració per a tots els socis. Accelera el procés des que es fa la comanda fins que es cobra, millorant l’eficàcia dels processos i controlant el compliment de costos.

Compres

Oracle Procurement és un conjunt d’aplicacions dissenyades per gestionar les possibles complicacions relacionades amb el procés de compra tant de béns com de serveis. La solució de compra permet a les organitzacions dirigir la consecució de les operacions, requisits de l’empresa, col·laboració amb proveïdors, proveïment estratègic continu i intel·ligència de compres.

Serveis

Oracle Services aporta beneficis, no només millora la satisfacció del client. Els serveis web propis i els coneixements de direcció fan disminuir el cost de la seva centraleta. La verificació automàtica de les operacions prevé la pèrdua d’ingressos i la gestió dels contractes elimina el cost de la mà d’obra manual. Per companyies relacionades amb el sector serveis, les aplicacions mòbils han d’estar fermament integrades amb el back office de l’empresa per reduir els costos que comporta l’inventari.

Manteniment

Oracle Enterprise Asset Management i Oracle Maintenance, Repair i Overhaul proporcionen plans de manteniment proactius i execució per a instal·lacions, flotes, plantes industrials i avions. Una gestió efectiva i activa genera millors marges d’operació, incrementa la vida dels actius i assegura un alt grau de seguretat i fiabilitat.

Gestió de vida del producte

Oracle Product Lifecycle Management ajuda a les empreses a dirigir de manera eficient els processos d’innovació – de començament a fi – i totes les fases clau entre ells. Les organitzacions poden maximitzar el valor adquirit de cada producte, al llarg del cicle de vida del mateix, gràcies a una col·laboració segura entre partners negociadors, projectes integrats i informació del producte, i una bona anàlisi que ens permeti millorar el procés de presa de decisions.

Projectes

Oracle Projects millora els projectes de l’empresa i gestiona els recursos de la mateixa racionalitzant el cicle de vida complet d’aquests plans – des de la venda fins al lliurament – i integrant-los amb les operacions de l’empresa, posant a disposició dels accionistes informació rellevant i en temps real. Com a resultat d’això les organitzacions prenen decisions intel·ligents i profitoses; gestionant de forma proactiva per realitzar entregues reeixides; afinant en l’execució d’aquests plans; optimitzant el desenvolupament i la utilització dels recursos; i integrant les operacions de forma global.

Recursos Humans

Oracle Human Resources Management Systems és el millor conjunt d’aplicacions del mercat relacionades amb el maneig eficient de la força de treball. Optimitzant el procés de reclutament, Oracle Human Resources Management proporciona les eines necessàries per alinear els treballadors amb els objectius de l’empresa, encarregant-se dels recursos humans, beneficis / avantatges, pagaments de nòmines, reclutament, gestió del temps, formació i necessitats analítiques.

Intel·ligència

Oracle E-Business Intelligence és un conjunt d’aplicacions d’informes i anàlisi dissenyats per lliurar informació processable, en temps real i de forma precisa tant a executius com a directius i empleats amb responsabilitat en la presa de decisions. Les aplicacions d’Oracle E-Business Intelligence estan preparades per al seu funcionament, requerint una mínima implementació. Amb Oracle E-Business Intelligence pot obtenir una millor informació a un menor cost.

Solucions sectorials

Solucions verticals basades en les suites de negoci d’Oracle

Les empreses d’una determinada indústria o que es dediquen a un determinat sector de serveis tenen unes particularitats específiques i unes problemàtiques comuns. Per això ABAST li ofereix solucions verticals basades en Oracle Aplicacions que s’ajusten perfectament a les necessitats de les organitzacions pertanyents a cada sector.

Oracle E-Business Suite Wholesale Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de distribució majorista

Oracle E-Business Suite Chemical Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector químic

Oracle E-Business Suite Research Center Solution

Solució de gestió empresarial per a centres de recerca

Oracle E-Business Suite Services Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de serveis

Oracle E-Business Suite Contact Center services

Solució de CRM per a empreses asseguradores i mútues

Oracle E-Business Suite Injection Solution

Solució de Gestió Empresarial per a la indústria d’injecció de plàstics

Oracle E-Business Suite Machinery Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector de maquinària industrial

Oracle E-Business Suite Household Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector electrodomèstics

Oracle E-Business Suite Electrical Devices Solution

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de material elèctric

Els nostres serveis

Oferim un complet conjunt de serveis per abordar tots els aspectes d’un projecte d’implantació d’una solució ERP. La nostra depurada metodologia, fruit de molts anys d’experiència, ens permet afrontar amb garanties d’èxit qualsevol projecte i assegurar un període d’implantació breu.

Assessoria i consultoria

Estudi i assessorament sobre la infraestructura informàtica més adequada per a la correcta implantació de les seves solucions empresarials.

Instal·lació de productes

Instal·lació i configuració de tots els elements per tècnics especialitzats en cada producte, garantint el correcte arrencada del sistema.

Formació tècnica

Perquè el seu personal tècnic pugui participar activament al llarg del projecte i posteriorment portar amb independència el manteniment bàsic del sistema.

Formació d’usuaris

Optimitzada perquè els usuaris siguin capaços d’operar lliurement amb el nou software en un curt període de temps.

Ampliació de funcionalitats

Si la seva organització creix i té noves necessitats l’ajudem a desplegar noves funcionalitats de la solució que potser no es van contemplar en el projecte original, aconseguint un màxim rendiment del producte i de la inversió inicial, una evolució permanent millorant la seva competitivitat.

Desenvolupadors de sistema – Adaptació de la solució a la seva empresa

Podem incloure particularitats o necessitats de la seva empresa en els processos de l’aplicació. Obtindrà així una ampliació de funcionalitats i una millor adaptació al seu negoci.

Desenvolupament de les solucions Business Intelligence

Comptem amb una divisió especialitzada en projectes d’Intel·ligència Empresarial que us ajudarà a treure el màxim partit de les eines BI pròpies de la solució o integrar-les amb altres solucions Business Intelligence i de gestió de dades.

Solucions de gestió documental

Des de la nostra divisió de projectes de gestió documental podem oferir també solucions per automatitzar processos tradicionalment lligats a l’ús de paper, com ara la gestió de factures de proveïdors, de forma totalment integrada amb el seu ERP.

Solució Global

Podem oferir-li una solució global com a proveïdor únic, que inclogui tant el software, com la infraestructura hardware requerida per a suportar les aplicacions, solucions per garantir la seguretat de les dades, millorar el rendiment de la xarxa, etc.

Casos d'èxit

CIRCUTOR millora la visió i gestió dels seus clients i proveïdors amb noves funcionalitats en Dynamics 365
Venco Electrónica potencia el seu departament comercial i de vendes amb Dynamics 365 Sales
B:SM integra la gestió dels usuaris de tots els serveis amb Microsoft Dynamics 365
BELLA AURORA LABS millora la cura i atenció a les seves consumidores amb Dynamics 365 Omnichannel
TOURON millora la gestió dels seus clients i concessionaris amb Dynamics 365
CIRCUTOR millora els seus processos de vendes amb Dynamics CRM
KNAUF potencia la seva força de vendes amb Dynamics CRM
Würth, la informació al servei del Venedor
Microsoft Dynamics CRM a Papelmatic
ERP basat en Oracle E-Business Suite per al MACBA

Altres temes relacionats

Sales Copilot – IA aplicada a la força de vendes
Incrementa la productivitat dels teus equips amb la integració de Microsoft 365 i Dynamics 365 Business Central
Venco Electrònica enforteix el seu departament comercial i de vendes actualitzant la seva solució CRM
Dynamics 365 Customer Service. Gestió omnicanal i com superar les expectatives del client amb un servei excepcional
Nou acord de Reseller Partner amb SIGNATURIT
5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
Webinar - 5 raons per actualitzar a Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Omnichannel
Bella Aurora enriqueix la cura i l'atenció al client amb la gestió unificada de tots els seus canals de comunicació
Millorant la comunicació amb el client mitjançant estratègia CRM Omnicanal

Registration

Forgotten Password?