Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.

Webinar sota demanda

Dynamics 365 Business Central i Copilot. IA aplicada que simplifica el nostre dia a dia.

Aprofita la IA generativa de Copilot i la potència de Business Central per millorar els teus processos de negoci.

Et convidem a un webinar sobre IA aplicada a Business Central i Copilot. En aquest webinar aprendràs com pots utilitzar la intel·ligència artificial generativa per millorar, simplificar i agilitzar els teus processos de negoci i diferenciar-te de la competència.

Microsoft Dynamics 365 Business Central és una solució de gestió empresarial que permet integrar tots els processos del teu negoci, des de la comptabilitat fins a l’inventari, passant per les vendes i el servei al client. Copilot és un assistent virtual de Microsoft basat en IA que s’integra amb Business Central i us ajuda a fer més fàcils les tasques diàries.

Com a exemple de cas d’ús veurem com pots millorar el teu negoci en línia, des de la creació de descripcions de productes fins a l’optimització del teu catàleg. Descobreix com Copilot t’ajuda a crear llistats de productes que atreguin els clients potencials i augmentin la teva conversió i fidelització. Copilot et permetrà generar textos creatius i persuasius per als teus productes utilitzant el llenguatge natural i les tècniques de copywriting. Copilot també pot analitzar el teu catàleg de productes i obtenir suggeriments de millora, com afegir paraules clau, optimitzar el SEO, o eliminar duplicats.

Si vols descobrir com la IA pot revolucionar el teu negoci, no et perdis aquest webinar sobre Business Central i Copilot.

AGENDA
– Introducció i presentació ABAST
– Què és Copilot i com pot ajudar-te en el teu dia a dia
– Business Central i Copilot: IA aplicada sobre la nostra gestió diària
– Cas d’ús: aplicació per a la millora del negoci online (demostració)
· Generació de Descripcions de producte atractives amb Copilot
· Publicació directa dels meus productes en la meva plataforma e-commerce
– Preguntes i resolució de dubtes

Registration

Forgotten Password?