Gestió i Govern de TI

Una gestió TI eficient permet alinear els serveis amb les necessitats del negoci, alhora que s'incrementa la qualitat dels mateixos, la satisfacció dels usuaris i el retorn de la inversió. No obstant això, a mesura que la tecnologia es torna més complexa i els recursos del departament són limitats, aquesta gestió es converteix en tot un repte. L'aplicació de les millors pràctiques de gestió basades en processos, l'automatització de tasques repetitives per alliberar recursos i el monitoratge extrem a extrem dels serveis per obtenir visibilitat i control són els tres pilars en què ha de recolzar el Govern i Gestió dels Departaments TI.

En aquestes àrees ABAST posa a la seva disposició la seva experiència i coneixements per ajudar-lo en els seus objectius. ABAST és membre fundador de itSMF Espanya i un dels primers impulsors de l'adopció de bones pràctiques i metodologies de govern i gestió de TI a les empreses espanyoles. Portem més de 20 anys implantant eines de gestió TI. Podem proporcionar-li les millors solucions per gestionar els seus processos i serveis TI i per monitoritzar el rendiment de les seves aplicacions d'extrem a extrem.

Autoavalua la Qualitat dels teus Serveis de TI

Autoavalua, de forma totalment anònima, la qualitat dels Serveis de TI a la vostra organització i la vostra maduresa en Gestió de TI

Descarrega l’e-Book

captura_e-book_abast_micro_focus

Fes l’autoavaluació

captura_cuestionario_autoevaluacion_it

Casos d'èxit de Gestió TI

Destacamos…

cap_Plan_Director_de_TI

Pla Director de TI


L'objectiu del Pla Director de TI és administrar i dirigir tots els recursos de TI d'acord amb l'estratègia i prioritats del negoci. El departament de TI i els responsables de les unitats de negoci han de garantir que s'obté el valor òptim dels projectes i serveis de TI.

Leer más  >
cap_gestion_TI_ITIL_ISO_CobiT

Gestió de TI (ITIL, ISO 20000, CobiT...)


Des d'ABAST el podem ajudar a integrar els seus processos, tecnologia, proveïdors i personal de TI amb la seva organització o negoci, gestionar els seus serveis de TI per a proporcionar el nivell de servei requerit i disposar d'un Quadre de Comandament de TI.

Leer más  >
cap_ppm

Project and Portfolio Management (PPM)


Micro Focus Project and Portfolio Management (PPM) permet a les organitzacions estandarditzar, administrar i capturar l'execució de projectes i activitats operatives, proporcionant informació crítica sobre la gestió i execució dels projectes en temps real i ajudant a prendre les decisions adequades.

Leer más  >
portada_hp_serv_manager

Service Manager


Service Manager és la solució que proporciona als departaments de TI totes les eines necessàries per dur a terme la gestió de serveis TI seguint les millors pràctiques del mercat.

Leer más  >
A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Orchestration


Els Departaments de TI dediquen una part important del seu temps a la realització de tasques repetitives. No obstant això, gràcies a l'automatització de les operacions de TI moltes organitzacions han trobat la manera d'optimitzar tot aquest temps. Micro Focus Operations Orchestration permet dur a terme l'automatització de les seves operacions de TI a través d'una única plataforma fàcil i intuïtiva.

Leer más  >
A group of workers in a data center use a HP Pro Slate 8 Tablet.

Operations Bridge


Operations Bridge és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari, de manera que les organitzacions puguin identificar i corregir qualsevol anomalia en les seves aplicacions.

Leer más  >
cap_apppulse_active

AppPulse Active


Micro Focus AppPulse Active és una solució en mode SaaS que permet la monitorització d'aplicacions en entorns web, aportant visibilitat sobre la disponibilitat i el rendiment des d'una perspectiva d'usuari.

Leer más  >
portada_web_app_pulse_mobile_ok

AppPulse Mobile


Micro Focus AppPulse Mobile és la solució en mode SaaS que permet monitoritzar tots els aspectes que contribueixen a l'experiència d'usuari i analitzar el seu comportament dins de l'app.

Leer más  >
cap_nagios

Nagios XI


Nagios és un sistema de monitorització en software lliure que ens permet conèixer l'estat dels sistemes i serveis TI. Posem al seu servei l'àmplia experiència d'ABAST en gestió de TI per integrar en la seva organització solucions de monitorització basades en Nagios.

Leer más  >

Certificacions / Aliances de l'àrea de Gestió de TI