ABAST es converteix en Partner Gold de OpenText després de l’adquisició de Micro Focus

Notícies

ABAST es converteix en Partner Gold de OpenText després de l’adquisició de Micro Focus

3 d'octubre de 2023

A principis d’any, OpenText, l’empresa de software més gran de Canadà en gestió de la informació empresarial va formalitzar l’adquisició de Micro Focus. D’aquesta manera, ABAST, després de molts anys formant part del programa de partners de Micro Focus, és ara Partner de OpenText.

Després d’un procés d’integració que ha durat uns mesos, s’han consolidat els programes de partners, pel que ABAST s’ha convertit en Partner Gold de OpenText mantenent el seu nivell Gold com IT Operations Management i acreditats com experts en les especialitats de Service Management Automation, Process Automation i Operations Bridge & Analytics.

OpenText, ha estat en constant evolució per satisfer les canviants demandes del mercat empresarial. Així, l’adquisició estratègica de Micro Focus ha ampliat encara més la seva cartera de solucions, consolidant-la com un actor principal en el camp de la gestió de la informació i la millora de la gestió d’un teixit digital cada vegada més híbrid i complex amb una àmplia oferta d’eines que inclouen Ciberseguretat, Gestió d’Operacions Digitals, Modernització i Entrega d’Aplicacions i, IA i Analítica.

Aquesta fusió, que mantindrà tot el portfoli de solucions de Micro Focus, beneficiarà als clients d’ABAST al proporcionar-los solucions tecnològiques de vanguardia, recolzades per l’equip de Gestió i Gobern TI d’ABAST, altament capacitat i certificat. A més de permetre’ls accedir a altres solucions, ajudant-los a optimitzar les seves operacions empresarials i aconseguir els seus objectius de transformació digital amb eines de la més alta qualitat.

Registration

Forgotten Password?