Qui som

ABAST integra les solucions TIC que el teu negoci necessita

Som una companyia independent amb més de 30 anys al mercat, implantant solucions tecnològiques completes, innovadores i estratègiques per als nostres clients.

Missió ABAST


Proporcionar als nostres clients solucions integrades de manera fiable i segura, per aconseguir els objectius de reducció de costos, millora d’eficiència i flexibilitat mitjançant la innovació i els processos de transformació.

Visió ABAST


Ser líder en integració de solucions optimitzades de TI, amb una oferta global d’infraestructures, aplicacions i serveis diferencials.

Dimensió ABAST

  • Més de 400 professionals i un volum de facturació de € 45,3M
  • Perfils professionals d’alt nivell (650+ certificacions en 20+ diferents tecnologies)
  • Evolucionant cap a un model on els serveis són l’eix del nostre negoci de solucions (negoci serveis 54%, negoci solucions hw/sw 46%)
qui_som_1

El nostre objectiu

Convertir-nos en el seu soci tecnològic de confiança

qui_som_3

Portafoli de serveis

Donem resposta a les seves necessitats des de diferents àrees d’especialització mitjançant la consultoria i la integració de solucions

Cloud Computing

Cloud i Serveis Gestionats


Transformem les seves TI amb la nostra solució de núvol híbrid multicloud i prestem els serveis TI que necessiti externalitzar.

Ciberseguretat

Ciberseguretat


Oferim consultoria i solucions per a protegir la seva informació i els seus actius, i garantir la continuïtat i el compliment.

Gestió i Govern de TI

Gestió i
Govern de TI


Proporcionem solucions per gestionar els processos i serveis TI, i monitoritzar el rendiment de les aplicacions d’extrem a extrem.

Business Analytics y Big Data

Business Intelligence i Big Data


Ajudem a consolidar, transformar i analitzar les seves dades, i convertir-les en informació valuosa per a la presa de decisions de negoci.

Aplicaciones de Negocio

Aplicacions de
Negoci


Implantem ERP, CRM, BPM, Gestió Documental i solucions a mida per automatitzar i millorar els seus processos de negoci.

Data Center /  Sistemas

Data Center /
Sistemes


Innovem amb la tecnologia més avançada per a flexibilitzar, optimitzar, i garantir la disponibilitat exigida pel negoci.