• Home
  • Alianzas
  • ITSM Fòrum Espanya – Membre fundador

ITSM Fòrum Espanya – Membre fundador

ABAST és membre fundador del capítol espanyol de l’ITSM Fòrum, l’organització mundial que s’encarrega del manteniment i evolució de la metodologia ITIL,

ABAST, ITIL i l'itSMF

ABAST va ser pioner a Espanya en l’adopció de la metodologia ITIL® (*) com a eina interna de gestió dels seus processos IT, així com per a l’execució dels projectes de provisió i suport de serveis als seus clients.

No hem deixat d’influir en el desenvolupament i en l’adopció de la metodologia ITIL a Espanya, mitjançant conferències, seminaris, cursos i presentacions, tant a clients com a integradors i en universitats, alhora que hem continuat la tasca de certificació del nostre personal en ITIL.

ABAST va participar en la revisió de les traduccions dels llibres ITIL v2 de l’anglès a l’espanyol i també en el procés editorial, en la fase de redacció o al d’assegurament de la qualitat, de nombroses publicacions relacionades amb la Gestió de Serveis TI i el Govern de les TIC. Personal de ABAST va participar també en la revisió de la traducció al castellà del llibre “Estratègia del servei”, un dels cinc toms que compon l’edició d’ITIL v3.

En nombroses ocasions ABAST ha estat present al Congrés Nacional d’itSMF Espanya i en altres esdeveniments que itSMF Espanya ha realitzat a nivell local.

(*) ITIL® és una marca registrada de l’OGC (Office of Government Commerce) al Regne Unit, resta de la UE i altres països

Solucions i serveis relacionats

Consultoria de Gestió TI
Gestió de TI (ITIL, ISO 20000, CobiT...)
Govern Corporatiu de TI (ISO 38500)
Pla Director de TI

Temes relacionats

CAD IT automatitza les seves operacions de IT gràcies a la implantació d'Ansible
CAD IT implementa Ansible per automatitzar les seves operacions de IT
ABAST es converteix en Silver Partner de GLPI
Workshop tecnològic: Monitorització, observabilitat i AIOps

Registration

Forgotten Password?