• Home
  • Alianzas
  • Qlik Partner

Qlik Partner

ABAST és partner certificat d’aquest fabricant suec de solucions Business Intelligence, conegut especialment per les seves eines per a Business Discovery

Qlik i ABAST

Des de 2009 ABAST pertany al canal de partners certificats de Qlik, una plataforma que ha revolucionat el concepte de Business Intelligence tradicional simplificant l’accés a les dades i maximitzant la satisfacció de l’usuari, proporcionant a aquest últim més control sobre com vol analitzar la informació i fent-la accessible des de qualsevol lloc.

Fundat a Lund, Suècia, el 1993, Qlik compta amb més de 34.000 clients en més de 100 països, i més de 2000 treballadors a tot el món. Qlik sempre s’ha centrat en solucions innovadores que s’adapten a les necessitats canviants de cada individu o organització. Qlik va ser pioner en el mercat de Data discovery i és el líder d’aquest segment, valorat per empreses analistes independents.

Solucions per a Business Analytics de Qlik

Les solucions Business Intelligence de Qlik multipliquen el poder de la intuïció humana combinant l’exploració associativa lliure amb l’automatització i els suggeriments de coneixements generades per IA. Tot perquè els usuaris facin nous descobriments i trobin coneixements inesperats.

Llegir més
ABAST Q'nowledge
ABAST Q’nowledge

La solució ABAST Q’nowledge aplicada a les àrees de Finances, Vendes i Compres li permet anticipar-se als fets i millorar el control sobre els riscos als quals es pot enfrontar la seva organització.

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

ABAST Q'nowledge
Business Intelligence / Analytics
Solucions per a Business Analytics de Qlik

Temes relacionats

Qlik Partner
ABAST News - Desembre 2009

Registration

Forgotten Password?