ABAST News – Desembre 2009

Notícies

ABAST News – Desembre 2009

1 de desembre de 2009

ABAST News – Desembre 2009

ABAST News Desembre 2009

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de desembre de 2009
Descarregar

SUMARI

Abast Grup aposta per les Comunicacions Unificades

L’objectiu és fer arribar a les empreses i institucions espanyoles els avantatges d’aquestes tecnologies que transformaran en un futur immediat la forma de treballar i comunicar-se oferint a les organitzacions més flexibilitat, reducció de costos i un important augment de la productivitat.

La divisió de suport d’Abast amplia el seu ventall de serveis

Abast Systems ha realitzat una important inversió per a la millora de la seva plataforma de suport i una remodelació i ampliació dels serveis prestats per donar resposta a les noves necessitats dels nostres clients amb un nivell de qualitat encara més gran.

AIGÜES DE TERRASSA disposa d’un nou entorn virtual de servidors

Abast Systems ha dut a terme un projecte de renovació, modernització i consolidació de la infraestructura informàtica d’Aigües de Terrassa en la qual s’ha substituït el seu antic entorn heterogeni per un nou entorn de servidors virtualitzats amb tecnologia HP i Microsoft.

KNAUF GMBH ESPAÑA gestiona les factures dels seus proveïdors amb SCAN_VISIO eDocument Suite

KNAUF GmbH España ha confiat en la solució desenvolupada per Abast Solutions i homologada per l’AEAT, SCAN_VISIO eDocument Suite, per reduir considerablement el temps dedicat a la gestió de tota aquesta informació al gestionar importants volums de Factures de Proveïdors.

FEDA (Forces Elèctriques d’Andorra), automatitza l’enviament de la informació de factures als seus clients

Abast Solutions implanta el sistema d’enviament automàtic del detall de factures de FEDA des de SAP als seus clients, sumant un total de prop de 5.000 comunicacions a l’any.

SICE incorpora Oracle UCM en el seu sistema de gestió documental

La implanció d’un gestor documental ajuda a gestionar el gran volum de documentació que genera SICE, principalment en l’àrea d’estudis i projectes, així com per servir de base a un programa de gestió del coneixement que s’anirà completant a llarg termini.

UPCnet. es certifica segons la norma ISO20000 amb l’assessorament d’Abast Systems per a la seva implantació

Abast Systems, a través de la seva divisió de consultoria Integrity iT, ha col·laborat amb UPCnet durant els últims dos anys amb l’objectiu d’aconseguir la certificació ISO 20.000 dels serveis d’e-learning i correu electrònic que presta a la UPC.

Abast Grup celebra el seu 25è aniversari acompanyat d’alguns dels seus millors clients

Abast Grup amb la col·laboració dels seus partners HP i AMD, va celebrar els seus 25 anys de vida acompanyat d’alguns dels seus millors clients en uns esdeveniments festius que van tenir lloc a Barcelona, Madrid i València durant els passats mesos d’octubre i novembre.

Abast Solutions esdevé partner de QlikView

Abast Solutions ha signat un acord de col·laboració amb QlikView per formar part del programa de partners certificats per proveir aquesta tecnologia BI.

Nova aliança amb ArcSight

Abast Systems s’uneix a ArcSight com a partner per oferir a les empreses solucions de seguretat que garanteixin la mitigació de les amenaces externes.

Abast Systems certificat com Symantec Gold Partner

Abast Systems puja de categoria i aconsegueix el rang Gold Partner per oferir solucions de seguretat, emmagatzematge i administració de sistemes.

Acord de col·laboració amb Rittal

Abast Systems ha signat un acord de col·laboració amb Rittal Disprel S.A., filial de l’alemanya Rittal, i ha estat certificat com Rittal RimatriX5 Premium Partner.

Estàndards Metodològics per a la Gestió dels Sistemes d’Informació

En aquest article Albert Riera, consultor de sistemes de Gestió TI de la unitat Integrity IT d’Abast Systems, fa un repàs de la situació actual i ens ajuda a entendre les relacions entre aquests estàndards.

Registration

Forgotten Password?