• Home
  • Alianzas
  • Trend Micro Gold Partner

Trend Micro Gold Partner

ABAST integra les solucions de Trend Micro en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet, tant sobre infraestructures físiques com virtualitzades. La certificació Trend Micro Gold Accredited Partner acredita la nostra capacitat de gestionar projectes molt complexos i oferir la millor assistència tècnica del mercat.

Certificacions d'especialista en solucions Trend Micro

Solucions i serveis destacats

Trend Micro Deep Discovery Inspector

Trend Micro Deep Discovery Inspector és un dispositiu de detecció enfront d’amenaces avançades que proporciona visibilitat i intel·ligència de tota la xarxa, per tal de detectar tant atacs dirigits com amenaces avançades i respondre-hi.

Llegir més
Ciberseguretat

Hem integrat la nostra àmplia oferta en Ciberseguretat sota el concepte de ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de solucions i serveis que ofereixen una visió 360º de la seguretat i que tenen com l’objectiu protegir informació i sistemes davant ciberatacs i amenaces, garantir la continuïtat dels processos de l’organització i assegurar el compliment legal i normatiu.

Llegir més
Trend Micro TippingPoint

TippingPoint és un Sistema de Prevenció d’Intrusions d’última generació (Next-Generation IPS) que actua en línia i en temps real per defensar les dades crítiques i les aplicacions d’atacs avançats sense que afecti al rendiment i la productivitat.

Llegir més
Trend Micro Deep Security

Trend Micro Deep Security és una solució que proporciona seguretat a tot l’àmbit dels servidors, ja siguin físics, virtuals o Cloud. Perfectament integrada en entorns virtuals, ofereix una protecció completa, adaptable i extremadament eficient (sense agents).

Llegir més
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat

Cal minimitzar el risc davant del nombre creixent d’amenaces: virus, spam, atacs, intrusions, intercepció de dades, suplantació d’identitats, etc. I per a això és important comptar amb un soci tecnològic com ABAST, amb la visió global i especialització adequades.

Llegir més

Casos d'èxit

Solucions i serveis relacionats

Ciberseguretat
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat
Trend Micro Deep Discovery Inspector
Trend Micro Deep Security
Trend Micro TippingPoint

Temes relacionats

ABAST tanca un acord amb Tenable i Trend Micro per a la millora dels Serveis de l'oficina tècnica de seguretat (CYBALL) a centres hospitalaris
Protecció contra vulnerabilitats a SAP
Smart Protection for Office 365
Trend Micro Deep Security: Protegeix els teus sistemes corporatius d'atacs que els antivirus no poden aturar
ABAST tanca amb èxit el seu cicle Cybersecurity Days 2019
Èxit dels ABAST Cybersecurity Day 2017
Trend Micro Gold Partner
CSI millora la seguretat dels seus sistemes
El Consorci Sanitari Integral protegeix els seus sistemes gràcies a Trend Micro i Abast Systems
ONO protegeix contra atacs els seus sistemes virtualitzats

Registration

Forgotten Password?