Noticies

ABAST creix un 21,6% amb unes vendes de 41M€ el 2017

ABAST ha tancat el passat exercici amb una xifra de facturació superior als 41 milions d’Euros, un 21,6% més que en 2016. Es tracta del segon any consecutiu en que la companyia aconsegueix un creixement superior al 20%, una fita important per a una de les poques empreses de capital 100% nacional que figuren en el TOP 100 del sector TIC espanyol. El creixement de la plantilla d’ABAST el 2017 va ser d’un 11,5% i compta actualment amb un equip de més de 350 professionals a les seves oficines de Barcelona i Madrid.

Llegir més ...    
Nova especialització Oracle Infrastructure as a Service

ABAST ha aconseguit recentment l’acreditació d’Oracle Infrastructure as a Service Specialist. Amb aquesta són ja 13 les certificacions d’especialista Oracle que ha aconseguit ABAST i és la primera centrada centrada exclusivament en serveis cloud. Acredita que ABAST posseeix una sòlida base conceptual i experiència pràctica en les solucions basades en la plataforma IaaS d’Oracle.

Llegir més ...    
ABAST rep el premi de millor Partner d’Oracle en Infraestructure-as-a-Service (IaaS)

A l’Oracle Partner Day 2017, la reunió anual de partners d’Oracle que va tenir lloc el passat 21 de novembre a Madrid, ABAST va ser guardonat amb el premi Oracle Partner of the Year FY17: Infrastucture as a Service. Es tracta d’un reconeixement a la bona tasca que ABAST ha realitzat aquest any en el desenvolupament de negoci i projectes basats en Oracle Cloud.

Llegir més ...    
Èxit dels ABAST Cybersecurity Day 2017

ABAST ha celebrat a Barcelona i Madrid els seus esdeveniments anuals sobre ciberseguretat amb un gran èxit d’assistència. En aquestes jornades han participat com a ponents experts en seguretat d’ABAST i d’empreses líders com Fortinet, Trend Micro, Kaspersky Lab, Oracle, HPE Aruba, HP i Infoblox, com a patrocinadors de l’esdeveniment i principals aliances d’ABAST a l’àrea de Ciberseguretat.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix la certificació ISO 27001 de Sistemes de gestió de la Seguretat de la informació

ABAST ha obtingut la certificació ISO / IEC 27001, una norma que conté les millors pràctiques recomanades en seguretat de la informació per desenvolupar, implementar i mantenir especificacions per als Sistemes de Gestió de Seguretat de la Informació (SGSI).

Llegir més ...    
ABAST, present al DES2017 Digital Business World Congress

ABAST ha estat present en la segona edició del Digital Business World Congress, DES2017, un dels majors trobades internacionals sobre transformació digital. L’esdeveniment es va celebrar a les instal·lacions de la Fira de Madrid (Ifema) i va comptar amb més de 300 signatures expositores que van mostrar les seves novetats i solucions tecnològiques als assistents durant les tres jornades que va durar el congrés. ABAST va comptar amb un estand dedicat a les seves solucions en les àrees de Cloud, Ciberseguretat, BI i Bigdata, Gestió TI, Aplicacions de Negoci i Sistemes, i va estar també present a l’estand de Hewlett Packard Enterprise en qualitat de HPE Gold Partner amb un punt d’informació i diverses xerrades sobre protecció de dades.

Llegir més ...    
ABAST presenta el seu model de Núvol Híbrid Multicloud a l’IDC Cloud Forum 2017

ABAST ha participat com a patrocinador a l’edició 2017 del Cloud Fòrum organitzat per IDC i IDG, que va tenir lloc a Madrid el passat 18 de maig. Un esdeveniment en el qual es van donar cita alguns dels principals proveïdors del mercat de serveis en el núvol, i en el qual ABAST va presentar el seu nou model de Núvol Híbrid Multicloud, que incorpora els serveis de cloud privat virtual de DXC Technology i els serveis de núvol públic de Microsoft Azure, entre d’altres.

Llegir més ...    
ABAST arriba al nivell de Partner Platinum d’HP

ABAST ha assolit el nivell més alt de certificació d’HP en aconseguir l’acreditació com HP Partner First Platinum en reconeixement a la seva excel·lent tasca comercial i coneixements tècnics en les solucions d’informàtica personal i impressió d’HP

Llegir més ...    
ABAST celebra les seves reunions anuals de clients

Aquesta setmana han tingut lloc els nostres esdeveniments ABAST Day 2017, en els quals hem reunit a Madrid i Barcelona als nostres principals clients i els nostres partners més importants, HPE i Oracle, comptant també amb la presència de ponents convidats que han donat la seva particular visió sobre les noves tendències en l’àmbit de TI i sobre com liderar el canvi i la transformació en les organitzacions.

Llegir més ...    
ABAST obté la competència GOLD Data Center de Microsoft

ABAST ha aconseguit el nivell Gold en la competència Datacenter de Microsoft, una acreditació que avala un alt grau de coneixements i experiència com a partner especialista en solucions basades en Microsoft Windows Server, Microsoft Azure i Microsoft System Center. Des ABAST ajudem als nostres clients a transformar els seus centres de dades amb solucions de Microsoft flexibles, escalables i rendibles, i podem proporcionar els serveis necessaris per als seus projectes de virtualització, d’administració i gestió, o d’implementació de núvol privat.

Llegir més ...