Noticies

ABAST aconsegueix la competència Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Gràcies a l’important nombre de projectes ERP basats en Microsoft Dynamics 365 Business Central que l’àrea de Solucions de Gestió Empresarial de ABAST ha desenvolupat en aquests darrers anys, la companyia ha assolit el nivell GOLD en la competència Enterprise Resource Planning. Amb aquesta nova competència Gold, ABAST acredita ja 10 competències Gold i 2 competències Silver, que el reafirmen com un dels partners de Microsoft amb més certificacions a Espanya.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix noves certificacions com Micro Focus Gold Partner

Gràcies a l’esforç de certificació de personal de la nostra àrea de solucions de Gestió TI, ABAST ha afegit la certificació de Micro Focus Gold Partner per Applications Delivery Management (ADM) a la que ja posseïa com Gold Partner d’IT Operations Management (ITOM). A més ha aconseguit també diverses acreditacions com a especialista Portfolio Expert en algunes de les solucions d’IT Management més destacades de Micro Focus.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix la certificació HPE Platinum Partner

Aquest novembre, amb l’inici del nou any fiscal de Hewlett Packard Enterprise, ABAST ha estat promogut de nou a la categoria de partner Platinum, la més alta del programa de partners de HPE, gràcies a l’esforç en formació i certificació i a l’alt volum de negoci amb les solucions d’aquest fabricant. Per als nostres clients, aquesta acreditació és una garantia de l’alt grau de coneixement i especialització de ABAST en les tecnologies de HPE i de la qualitat dels serveis que podem oferir-los.

Llegir més ...    
ABAST és ara HP Amplify Power Services Partner

Amb l’inici del seu nou any fiscal HP ha renovat el seu programa de partners, que passa a denominar-HP Amplify, amb l’objectiu de potenciar les capacitats del seu canal i adaptar-les millor les necessitats del client final. ABAST, que en l’antic programa HP First havia aconseguit aconseguir l’estatus d’HP Partner First Platinum, s’emmarca ara també en el nivell més alt de certificació de el nou programa i rep l’acreditació d’HP Amplify Power Services Partner.

Llegir més ...    
ABAST, primer partner Oracle en Europa que consigue la especialización Microsoft Applications to Oracle Cloud

En las últimas semanas ABAST ha conseguido 3 nuevos Oracle Expertise del nuevo programa de partners Modernized OPN, programa que sustituye las clásicas especializaciones de Oracle, con lo que suma ya un total de 27 nuevas certificaciones en los diferentes ámbitos de especialización: Cloud Service, Cloud Sell y License & Hardware. En el caso del expertise Microsoft Applications to Oracle Cloud, ABAST es el primer partner en la región de EMEA, y uno de los primeros a nivel mundial, en conseguir esta acreditación.

Llegir més ...    
ABAST homologat com a proveïdor al programa TIC Negocis de la Cámara de Comercio de Madrid

La Cámara de Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Madrid ha incorporat a ABAST a la seva plataforma TIC Negocis dins la categoria Or. TIC Negocis és una iniciativa de la Cámara de Madrid que té com a objectiu ajudar a les empreses madrilenyes en el procés de transformació digital, incorporant les noves tecnologies en el seu model de negoci i en els seus processos amb clients, amb proveïdors o interns.
Les primeres solucions i serveis de ABAST homologats per la Cámara de Madrid i inclosos en aquest portal corresponen a les seves àrees de Solucions de Gestió Empresarial, Solucions de Gestió Documental i Automatització de Processos, i Solucions de Business Intelligence i Big Data, i està en procés d’incorporar les d’altres àrees com Sistemes, Cloud i Ciberseguretat.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d’Oracle

Modernized Oracle PartnerNetwork és el nom que rep el renovat programa de partners d’Oracle, que diu adéu a les denominacions habituals de Partner Silver, Gold, Platinum, etc, i basa la demostració dels coneixements i experiència dels seus partners a través d’unes noves certificacions d’especialista denominades “expertise”.

ABAST, gràcies al seu elevat nombre de certificacions tècniques i de venda i als nombrosos projectes realitzats, ha aconseguit adjudicar-ja un total de 24 expertises en els tracks de Cloud Sell, Cloud Service i Licence & Hardware, i va camí d’aconseguir encara més.

Llegir més ...    
Especial Teletreball amb HP i ABAST

La crisi del COVID-19 ha vist com un gran nombre d’empreses s’han hagut d’adaptar a marxes forçades a un escenari que veien més o menys llunyà. S’han produït evidents casos d’èxit al mateix temps que es posaven en evidència les limitacions d’adaptació de moltes altres empreses que han posat a prova de forma inesperada la seva capacitat per posar en marxa el teletreball. Acabada la urgència, ara és el moment de fer una implementació més eficaç del teletreball, recolzant-se sobre els pilars de la seguretat, productivitat, velocitat i estabilitat.

En aquest article compartim el llibre digital “Teletreball, tot el que necessites saber”, realitzat en col·laboració amb HP i en el qual hem intentat revisar els principals aspectes que has de tenir en compte per implementar el teletreball a la teva organització. Reproduïm també l’entrevista inclosa en el mateix a Sergi Pérez de Arenaza, Responsable de Negoci de l’àrea d’Usuari i Impressió d’ABAST.

Llegir més ...    
ABAST suma 3 nuevas competencias Gold Microsoft

En las últimas semanas, y gracias al esfuerzo en capacitación de nuestro equipo técnico y del buen desempeño como integrador de soluciones Microsoft, ABAST ha conseguido alcanzar el nivel Gold en las competencias Collaboration and Content, Communications y Messaging. Con éstas son ya un total de 9 competencias Gold, además de otras 2 Silver, las que ABAST acredita como partner de Microsoft, confirmándolo como uno de los partners más destacados en España, aportando valor y conocimiento en proyectos basados en solucinoes Microsoft tanto en cloud como on premise.

Llegir més ...    
ABAST s’adjudica el projecte de control d’aforament de les platges de Salou

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat a ABAST el projecte que permetrà monitoritzar l’aforament de les seves platges per garantir que es compleixen les recomanacions de l’OMS sobre distància social per a prevenció de la COVID-19 i les ordres del Ministeri de Sanitat respecte la reobertura de les platges i el trànsit i permanència a les mateixes.
El sistema començarà a funcionar a finals de juny i consistirà en la instal·lació de 22 sensors basats en càmeres intel·ligents BOSCH, distribuïts en 8 platges i cales de Salou, que comptaran, en temps real, les persones que es trobin a la sorra.
Es tracta d’una fórmula que ajudarà a les persones a actuar de manera responsable, complint amb les indicacions de seguretat i no acudint als punts amb més saturació quan se sobrepassin els límits d’aforament permès.

Llegir més ...