Noticies

ABAST Cloud Day 2018 Barcelona amb Oracle, DXC Technology i Microsoft

El passat 9 de maig vam celebrar, en el marc singular de l’Observatori Fabra de Barcelona, una jornada sobre les solucions i serveis cloud que ofereix ABAST. L’esdeveniment va reunir més de 60 assistents, i van comptar amb ponents experts dels nostres socis estratègics per clodu: Oracle, DXC Technology i Microsoft, i també amb la participació de clients com a Grup Piñero i SERHS Distribució, que van explicar els seus casos pràctics de projectes en el núvol desenvolupats amb ABAST.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix la competència Microsoft Silver Enterprise Resource Planning

Es tracta d’una certificació amb la qual Microsoft distingeix als seus partners especialistes en solucions ERP. En els últims anys ABAST s’ha posicionat com a integrador expert en Microsoft Dynamics NAV i en les noves solucions ERP en el núvol basades en Microsoft Dynamics 365.

Per assolir aquesta competència, ABAST ha hagut d’acreditar tant el seu coneixement de les solucions, mitjançant certificacions tècniques, com la seva experiència en implantacions, amb referències de clients, a més d’aconseguir una significativa xifra de negoci lligada a aquestes solucions.

Llegir més ...    
ABAST escala posicions en els rànquings de líders del sector TI a Espanya

ComputerWorld i Computing, dues de les principals publicacions per als professionals de les TI, van fer públics durant el mes passat els rànquings que elaboren sobre les principals empreses del sector TIC a Espanya. ABAST se situa aquest any a la posició 59 del rànquing de ComputerWorld i a la 85 en el de Computing, i destaca per un creixement molt per sobre de la mitjana del sector.

Llegir més ...    
Premi al partner de Veeam amb major creixement

ABAST ha estat guardonat per Veeam amb el premi al partner amb major creixement a Espanya durant 2017. És un dels Premis ProPartner que Veeam va lliurar en el marc de la seva trobada anual amb partners, Partner Summit Iberia 2018, celebrada a Madrid el passat 22 de març.

Llegir més ...    
ABAST alcanza el nivel de Partner Gold de Kaspersky Lab

Kaspersky Lab és una de les aliances més importants amb què ABAST ha reforçat aquests darrers anys la seva oferta de solucions de Ciberseguretat. La col·laboració es va iniciar al 2017 i tot just un any després, gràcies al nostre esforç en certificació i al bon exercici de la tasca de distribuïdors i integradors de les seves solucions, hem aconseguit arribar ja la categoria de Kaspersky Lab Gold Partner..

Llegir més ...    
ABAST construeix el nou CPD de Kamax

516/5000
ABAST ha construït un segon centre de dades per Kamax amb l’objectiu d’assegurar la disponibilitat dels serveis TI davant de qualsevol contingència. Amb una configuració actiu-actiu, qualsevol dels dos CPDs pot actuar de suport de l’altre en cas d’emergència o parada per manteniment, assegurant la continuïtat dels seus processos, fonamental per a una empresa en funcionament 24 hores com Kamax. El CPD es va realitzar utilitzant tecnologia de Rittal, del qual ABAST és l’únic Strategic Partner a Espanya.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft

ABAST ha aconseguit el nivell Gold en la competència Cloud Productivity de Microsoft, lligada a l’Office 365, així com dues noves competències: Silver Cloud Platform, que acredita un alt grau de coneixements i experiència en solucions basades en Microsoft Azure, i Silver Application Developer, que demostra capacitació en el desenvolupament d’aplicacions web i mòbils.

Llegir més ...    
ABAST creix un 21,6% amb unes vendes de 41M€ el 2017

ABAST ha tancat el passat exercici amb una xifra de facturació superior als 41 milions d’Euros, un 21,6% més que en 2016. Es tracta del segon any consecutiu en que la companyia aconsegueix un creixement superior al 20%, una fita important per a una de les poques empreses de capital 100% nacional que figuren en el TOP 100 del sector TIC espanyol. El creixement de la plantilla d’ABAST el 2017 va ser d’un 11,5% i compta actualment amb un equip de més de 350 professionals a les seves oficines de Barcelona i Madrid.

Llegir més ...    
ABAST acreditat com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service

Oracle ha acreditat a ABAST com a especialista en Oracle Mobile Cloud Service. És la 14ª certificació d’especialista Oracle que aconsegueix ABAST i la segona de serveis cloud després de la de IaaS. Certifica que ABAST té una una sòlida base de coneixements i experiència en projectes basats en aquesta plataforma de desenvolupament d’aplicacions mòbils al núvol.

Llegir més ...    
ASPY transforma les seves TIC cap a un model en el núvol amb ABAST

ASPY Prevenció ha confiat en ABAST per abordar la transformació del seu entorn TI cap a un model de cloud híbrid que proporciona major flexibilitat i una important reducció de costos. Un projecte complex perquè partia d’un entorn distribuït molt heterogeni, amb un gran nombre d’aplicacions heretades, en què a més es va abordar la migració cap a un model d’escriptoris virtuals per als més de 2000 usuaris de l’organització.

Després de la migració de la seva infraestructura TI al cloud empresarial de ABAST, ASPY Prevenció compta ara amb un entorn molt més flexible i modern, gràcies al qual el seu Departament de TI pot respondre ràpidament l’evolució de les necessitats del seu negoci i actuar com a motor de la innovació en l’organització. En termes de cost total de propietat, la reducció del cost durant els tres primers anys gràcies a la transformació al nou model cloud en relació a l’escenari antic s’estima en 3.130.000 d’euros.

Llegir més ...