Noticies

La CNMC estrena nou centre de dades construït per ABAST

ABAST ha estat el responsable del disseny i execució del projecte del nou centre de dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). El nou Data Center, amb disseny Tier 3, ha estat construït utilitzant solucions Rittal i compleix amb els preceptes d’exigents normatives, com l’estàndard internacional TIA-942, amb l’objectiu de garantir la seguretat i disponibilitat dels sistemes TI. El projecte s’ha dut a terme també sota criteris d’eficiència i sostenibilitat, obtenint, després de les primeres proves i de la seva posada en marxa, estalvis en el consum elèctric propers al 60%.

Llegir més ...    
SERHS Distribució migra el seu entorn TI a un model de núvol híbrid

SERHS Distribució, líder a Espanya en serveis de distribució al sector HORECA (hotels, restaurants i cafeteries), ha migrat les seves infraestructures TI al núvol per poder comptar amb una plataforma més moderna i flexible que permeti que els serveis TI puguin donar una millor i més ràpida resposta als exigents requeriments de seu negoci. Per a aquest projectes ha comptat amb ABAST, que ha implementat diferents solucions i serveis englobats dins de la seva proposta de Núvol Híbrid Multicloud, entre els quals s’inclouen serveis VPC (cloud privat virtual) de DXC Technology, escriptoris virtuals ABAST DasS i serveis de núvol públic Microsoft Azure. ABAST ha estat l’encarregat també del projecte de Transició i Transformació (T & T) i proporciona ara els serveis gestionats necessaris per monitoritzar i administrar el nou entorn en el núvol.

Llegir més ...    
Autoavalua la qualitat dels Serveis TI de la teva organització

Hem creat un qüestionari web amb el qual podràs avaluar, de forma totalment anònima, la qualitat dels Serveis de TI a la vostra organització i la vostra maduresa en Gestió de TI. Després de respondre a les preguntes, del qüestionari et mostrarà quin és el vostre estat de maduresa i consells per a les àrees de millora detectades. Posem també a la vostra disposició un e-Book que hem creat com a guia per conscienciar les empreses sobre la importància d’implantar una gestió eficaç dels serveis de TI

Llegir més ...    
VMware anuncia la fi de suport de totes les seves versions 5.x

VMware ha anunciat que al setembre d’aquest any deixarà de donar suport a versions dels seus productes anteriors a la versió 6.0, de manera que des d’ABAST recomanem a totes les empreses que actualment encara utilitzen vSphere 5.5 o altres productes VMware de versions 5.x actualitzar a les noves versions 6.5 o 6.7. A través de l’enllaç que li proporcionem pot descarregar un document amb informació detallada sobre les dates de fi de suport dels productes VMware i, si ho desitja, els nostres consultors prevenda poden realitzar una anàlisi gratuïta per mesurar l’impacte que la finalització del suport pot tenir en la seva infraestructura.

Llegir més ...    
ABAST, present al Forum AUSAPE 2018

ABAST ha estat present al Forum AUSAPE 2018, el congrés anual de l’Associació d’Usuaris de SAP a Espanya que s’ha celebrat aquest any al Palau de Congressos de Màlaga. L’esdeveniment ha reunit gairebé 850 professionals SAP de més de 335 empreses en la seva 14a edició. ABAST ha participat una vegada més com a patrocinador del congrés, comptant aquest any amb un estand a la zona d’exposició i una ponència sobre un cas d’èxit d’automatització de processos financers en SAP.

Llegir més ...    
ABAST Cloud Day 2018 Barcelona amb Oracle, DXC Technology i Microsoft

El passat 9 de maig vam celebrar, en el marc singular de l’Observatori Fabra de Barcelona, una jornada sobre les solucions i serveis cloud que ofereix ABAST. L’esdeveniment va reunir més de 60 assistents, i van comptar amb ponents experts dels nostres socis estratègics per clodu: Oracle, DXC Technology i Microsoft, i també amb la participació de clients com a Grup Piñero i SERHS Distribució, que van explicar els seus casos pràctics de projectes en el núvol desenvolupats amb ABAST.

Llegir més ...    
ABAST, certificat com a Oracle VM 3 Specialist

ABAST ha arribat ja a les 15 certificacions com a especialista en solucions Oracle en sumar recentment l’acreditació d’especialista en Oracle VM 3, l’última versió de la solució de virtualització d’Oracle. Amb aquesta especialització, Oracle certifica que ABAST té un gran coneixement de la solució i experiència en projectes de virtualització i serveis en el núvol.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix la competència Microsoft Silver Enterprise Resource Planning

Es tracta d’una certificació amb la qual Microsoft distingeix als seus partners especialistes en solucions ERP. En els últims anys ABAST s’ha posicionat com a integrador expert en Microsoft Dynamics NAV i en les noves solucions ERP en el núvol basades en Microsoft Dynamics 365.

Per assolir aquesta competència, ABAST ha hagut d’acreditar tant el seu coneixement de les solucions, mitjançant certificacions tècniques, com la seva experiència en implantacions, amb referències de clients, a més d’aconseguir una significativa xifra de negoci lligada a aquestes solucions.

Llegir més ...    
ABAST escala posicions en els rànquings de líders del sector TI a Espanya

ComputerWorld i Computing, dues de les principals publicacions per als professionals de les TI, van fer públics durant el mes passat els rànquings que elaboren sobre les principals empreses del sector TIC a Espanya. ABAST se situa aquest any a la posició 59 del rànquing de ComputerWorld i a la 85 en el de Computing, i destaca per un creixement molt per sobre de la mitjana del sector.

Llegir més ...    
Premi al partner de Veeam amb major creixement

ABAST ha estat guardonat per Veeam amb el premi al partner amb major creixement a Espanya durant 2017. És un dels Premis ProPartner que Veeam va lliurar en el marc de la seva trobada anual amb partners, Partner Summit Iberia 2018, celebrada a Madrid el passat 22 de març.

Llegir més ...