Noticies

ABAST aconsegueix l’especialització en MySQL 5 i SPI assoleix a la categoria d’Oracle Platinum Partner

Recentment ABAST ha aconseguit una nova acreditació d’especialista Oracle, en aquesta ocasió per a MySQL 5. Amb aquestes són ja 18 les especialitzacions Oracle amb què compta ABAST, sent un dels partners espanyols amb major nivell d’acreditació. Per la seva banda, SPI (Serveis i Productes Informàtics, SA), una altra de les empreses del grup ABAST i que fins fa poc era partner d’Oracle en la categoria Gold, ha assolit el nivell d’Oracle Platinum Partner i compta ja amb un nivell d’acreditació molt similar al de ABAST.

Llegir més ...    
Nova aliança amb HCL Software

A finals de l’any passat IBM va anunciar la venda de part de la seva cartera de solucions de programari a la multinacional índia HCL Tecnlologies. Entre les famílies de producte traspassades a HCL estaven les solucions de col·laboració originàries del Lotus Software, com Notes, Domino, Sametime, Quickr i altres. Aquesta adquisició es va fer completament efectiva a principis de juliol i per poder seguir prestant el millor servei als clients que confien en nosaltres per al manteniment dels seus entorns i solucions Notes / Domino, ABAST ha establert una aliança amb HCL Software, passant a formar part del seu canal de distribuïdors en qualitat de HCL Business Partner.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix les competències Microsoft Gold Data Platform i Silver Collaboration and Content

Recentment ABAST ha arribat al nivell Gold en la competència Data Platform i ha sumat la competència Silver Collaboration and Content a la llista de certificacions de Microsoft. Amb aquestes són ja un total d’11 competències, 6 d’elles Gold i les altres 5 Silver, les que ABAST acredita com Gold Partner de Microsoft, gràcies a l’esforç en certificació del nostre equip tècnic i al bon exercici com integrador de solucions Microsoft tant en el núvol com on premise.

Llegir més ...    
Nova especialització Java Platform Standard Edition 8

L’àrea de solucions Oracle de ABAST suma una nova acreditació amb l’especialització en Java Platform Standard Edition 8. Amb aquesta són ja 17 les especialitzacions Oracle amb què compta ABAST

Llegir més ...    
ABAST adquireix S.P.I.

En data 10 de maig de 2019 Abast Systems & Solutions S.L. (ABAST) ha adquirit la companyia Servicios y Productos Informáticos S.A. (S.P.I.). Amb aquesta transacció S.P.I. passa a formar part del grup ABAST, una unió que consolida a ABAST com un dels integradors més sòlids i competitius del mercat TIC espanyol.

Llegir més ...    
L’equip humà de ABAST supera ja les 400 persones

Després de les incorporacions de l’últim mes, la plantilla total de les empreses que formen part del grup ABAST supera per primera vegada les 400 persones. Això representa un increment d’aproximadament un 25% (80 persones més) respecte a la xifra d’empleats de fa dos anys per aquestes dates. Aquest augment del personal d’ABAST és una conseqüència directa de la important evolució del volum de negoci que la companyia ha experimentat aquests darrers anys.

Llegir més ...    
ABAST en el Ranking Computerwold 2019

ABAST apareix en la posició 66 en el rànquing de les 100 empreses més importants del sector TIC a Espanya que cada any realitza revista Computerworld. El creixement de ABAST en el passat exercici, un 10,5%, supera la mitjana del creixement del sector TIC a Espanya, que Computerworld xifra al voltant del 3,2%,

Llegir més ...    
ABAST en el rànquing Líders 2019 del Sector TIC de Computing

Un any més ABAST apareix en el rànquing de les empreses més importants del sector TIC a Espanya elaborat per la revista Computing. ABAST es manté entre les primeres 100 companyies del sector, ocupant aquest any la posició 94. El creixement d’ABAST en 2018, un 10,5%, se situa per sobre de la mitjana del creixement de les primeres 100 empreses del sector TIC, que Computing xifra en un 3,8%, i també supera la mitjana de les empreses situades entre la posició 51 a la 100, un 7,8% segons els seus càlculs. L’augment de la plantilla d’ABAST en el passat any és també superior a la mitjana de les 100 primeres companyies del rànquing, que segons les dades recollides per Computing seria d’un 5,3%.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix un creixement de 2 dígits per quart any consecutiu

Les empreses del grup ABAST han aconseguit una facturació consolidada de 45,3 milions d’Euros en el passat any fiscal 2018. Això representa un augment de les vendes d’un 10,5% respecte a 2017, sent el quart any consecutiu que ABAST creix per sobre del 10%. D’aquesta manera ABAST segueix mostrant un creixement per sobre del general del sector TIC a Espanya, xifrat en un 2,4% per l’ONTSI (Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació).

Llegir més ...    
ABAST certificat com Micro Focus Gold Partner

Després de la recent posada en marxa del nou programa de partners de Micro Focus, ABAST ha aconseguit la certificació com Micro Focus Gold Partner – IT Operations Management. ABAST és en l’actualitat el partner més important a Espanya de les solucions de Gestió TI de Micro Focus i el que acredita més experiència en aquest tipus de solucions per a la monitorització, optimització, automatització, gestió i govern de TI.

Llegir més ...