Noticies

ABAST adquireix S.P.I.

En data 10 de maig de 2019 Abast Systems & Solutions S.L. (ABAST) ha adquirit la companyia Servicios y Productos Informáticos S.A. (S.P.I.). Amb aquesta transacció S.P.I. passa a formar part del grup ABAST, una unió que consolida a ABAST com un dels integradors més sòlids i competitius del mercat TIC espanyol.

Llegir més ...    
L’equip humà de ABAST supera ja les 400 persones

Després de les incorporacions de l’últim mes, la plantilla total de les empreses que formen part del grup ABAST supera per primera vegada les 400 persones. Això representa un increment d’aproximadament un 25% (80 persones més) respecte a la xifra d’empleats de fa dos anys per aquestes dates. Aquest augment del personal d’ABAST és una conseqüència directa de la important evolució del volum de negoci que la companyia ha experimentat aquests darrers anys.

Llegir més ...    
ABAST en el Ranking Computerwold 2019

ABAST apareix en la posició 66 en el rànquing de les 100 empreses més importants del sector TIC a Espanya que cada any realitza revista Computerworld. El creixement de ABAST en el passat exercici, un 10,5%, supera la mitjana del creixement del sector TIC a Espanya, que Computerworld xifra al voltant del 3,2%,

Llegir més ...    
ABAST en el rànquing Líders 2019 del Sector TIC de Computing

Un any més ABAST apareix en el rànquing de les empreses més importants del sector TIC a Espanya elaborat per la revista Computing. ABAST es manté entre les primeres 100 companyies del sector, ocupant aquest any la posició 94. El creixement d’ABAST en 2018, un 10,5%, se situa per sobre de la mitjana del creixement de les primeres 100 empreses del sector TIC, que Computing xifra en un 3,8%, i també supera la mitjana de les empreses situades entre la posició 51 a la 100, un 7,8% segons els seus càlculs. L’augment de la plantilla d’ABAST en el passat any és també superior a la mitjana de les 100 primeres companyies del rànquing, que segons les dades recollides per Computing seria d’un 5,3%.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix un creixement de 2 dígits per quart any consecutiu

Les empreses del grup ABAST han aconseguit una facturació consolidada de 45,3 milions d’Euros en el passat any fiscal 2018. Això representa un augment de les vendes d’un 10,5% respecte a 2017, sent el quart any consecutiu que ABAST creix per sobre del 10%. D’aquesta manera ABAST segueix mostrant un creixement per sobre del general del sector TIC a Espanya, xifrat en un 2,4% per l’ONTSI (Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació).

Llegir més ...    
ABAST certificat com Micro Focus Gold Partner

Després de la recent posada en marxa del nou programa de partners de Micro Focus, ABAST ha aconseguit la certificació com Micro Focus Gold Partner – IT Operations Management. ABAST és en l’actualitat el partner més important a Espanya de les solucions de Gestió TI de Micro Focus i el que acredita més experiència en aquest tipus de solucions per a la monitorització, optimització, automatització, gestió i govern de TI.

Llegir més ...    
Noves aliances de l’àrea de Ciberseguretat de ABAST

L’Àrea de Ciberseguretat de ABAST continua redefinint i millorant la seva oferta de solucions i serveis amb noves aliances que ens permetran oferir als nostres clients solucions per als actuals reptes en seguretat de la informació i compliment normatiu. En els últims mesos hem arribat a acords per distribuir i implementar solucions de Quest, Audisec, Acunetix i Tenable.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix la designació Oracle Platinum Cloud Select

Aquest febrer hem rebut un nou reconeixement a l’alt nivell de competència de ABAST en solucions basades en el núvol d’Oracle, en aconseguir la designació de Cloud Select dins del seu programa de partners especialistes en cloud. A Espanya només un exclusiu grup de 10 partners acrediten una designació superior a la de Cloud Standard, sent ABAST és el primer partner local a aconseguir-ho, ja que la resta pertanyen tots ells a grans grups multinacionals.

Llegir més ...    
Premi al CPD més innovador per al nou centre de dades de la CNMC construït per ABAST

El projecte del nou centre de dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), realitzat per ABAST amb tecnologia Rittal, ha rebut el guardó al “CPD més innovador” en els Premis DCM 2019 de la revista Data Center Market. Va recollir el premi Arturo Cebrián, Cap d’Àrea de Sistemes i Comunicacions de la CNMC.

Aquest centre de dades, amb disseny Tier 3 i basat en l’estàndard TIA-942, compta amb una sala segura de 32 m2, una sala tècnica de 20 m2 i una sala d’operadors de 14 m2. Els 10 racks de la sala segura estan disposats en una única fila i gràcies a les característiques d’estanquitat dels racks Rittal TS IT es pot confinar el flux d’aire a l’interior dels racks. Amb això s’aconsegueix una dràstica reducció del volum d’aire a refrigerar, el que porta a una gran millora de l’eficiència energètica i la reducció de la despesa energètica associada al CPD.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft

ABAST ha arribat al nivell Gold en la competència Small and Midmarket Cloud Solutions i ha sumat també una nova competència, la de Silver Messaging. Amb aquestes són ja un total de 10 competències, 5 d’elles Gold i unes altres 5 Silver, les que ABAST acredita com a Partner Gold de Microsoft, gràcies a l’esforç en certificació del nostre equip tècnic i al bon exercici comercial com revenedor de solucions en el núvol i llicències Microsoft.

Llegir més ...