Noticies

ABAST, primer partner Oracle en Europa que consigue la especialización Microsoft Applications to Oracle Cloud

En las últimas semanas ABAST ha conseguido 3 nuevos Oracle Expertise del nuevo programa de partners Modernized OPN, programa que sustituye las clásicas especializaciones de Oracle, con lo que suma ya un total de 27 nuevas certificaciones en los diferentes ámbitos de especialización: Cloud Service, Cloud Sell y License & Hardware. En el caso del expertise Microsoft Applications to Oracle Cloud, ABAST es el primer partner en la región de EMEA, y uno de los primeros a nivel mundial, en conseguir esta acreditación.

Llegir més ...    
ABAST homologat com a proveïdor al programa TIC Negocis de la Cámara de Comercio de Madrid

La Cámara de Oficial de Comercio, Industria y Servicios de Madrid ha incorporat a ABAST a la seva plataforma TIC Negocis dins la categoria Or. TIC Negocis és una iniciativa de la Cámara de Madrid que té com a objectiu ajudar a les empreses madrilenyes en el procés de transformació digital, incorporant les noves tecnologies en el seu model de negoci i en els seus processos amb clients, amb proveïdors o interns.
Les primeres solucions i serveis de ABAST homologats per la Cámara de Madrid i inclosos en aquest portal corresponen a les seves àrees de Solucions de Gestió Empresarial, Solucions de Gestió Documental i Automatització de Processos, i Solucions de Business Intelligence i Big Data, i està en procés d’incorporar les d’altres àrees com Sistemes, Cloud i Ciberseguretat.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix 24 expertises en el nou programa de partner d’Oracle

Modernized Oracle PartnerNetwork és el nom que rep el renovat programa de partners d’Oracle, que diu adéu a les denominacions habituals de Partner Silver, Gold, Platinum, etc, i basa la demostració dels coneixements i experiència dels seus partners a través d’unes noves certificacions d’especialista denominades “expertise”.

ABAST, gràcies al seu elevat nombre de certificacions tècniques i de venda i als nombrosos projectes realitzats, ha aconseguit adjudicar-ja un total de 24 expertises en els tracks de Cloud Sell, Cloud Service i Licence & Hardware, i va camí d’aconseguir encara més.

Llegir més ...    
Especial Teletreball amb HP i ABAST

La crisi del COVID-19 ha vist com un gran nombre d’empreses s’han hagut d’adaptar a marxes forçades a un escenari que veien més o menys llunyà. S’han produït evidents casos d’èxit al mateix temps que es posaven en evidència les limitacions d’adaptació de moltes altres empreses que han posat a prova de forma inesperada la seva capacitat per posar en marxa el teletreball. Acabada la urgència, ara és el moment de fer una implementació més eficaç del teletreball, recolzant-se sobre els pilars de la seguretat, productivitat, velocitat i estabilitat.

En aquest article compartim el llibre digital “Teletreball, tot el que necessites saber”, realitzat en col·laboració amb HP i en el qual hem intentat revisar els principals aspectes que has de tenir en compte per implementar el teletreball a la teva organització. Reproduïm també l’entrevista inclosa en el mateix a Sergi Pérez de Arenaza, Responsable de Negoci de l’àrea d’Usuari i Impressió d’ABAST.

Llegir més ...    
ABAST suma 3 nuevas competencias Gold Microsoft

En las últimas semanas, y gracias al esfuerzo en capacitación de nuestro equipo técnico y del buen desempeño como integrador de soluciones Microsoft, ABAST ha conseguido alcanzar el nivel Gold en las competencias Collaboration and Content, Communications y Messaging. Con éstas son ya un total de 9 competencias Gold, además de otras 2 Silver, las que ABAST acredita como partner de Microsoft, confirmándolo como uno de los partners más destacados en España, aportando valor y conocimiento en proyectos basados en solucinoes Microsoft tanto en cloud como on premise.

Llegir més ...    
ABAST s’adjudica el projecte de control d’aforament de les platges de Salou

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat a ABAST el projecte que permetrà monitoritzar l’aforament de les seves platges per garantir que es compleixen les recomanacions de l’OMS sobre distància social per a prevenció de la COVID-19 i les ordres del Ministeri de Sanitat respecte la reobertura de les platges i el trànsit i permanència a les mateixes.
El sistema començarà a funcionar a finals de juny i consistirà en la instal·lació de 22 sensors basats en càmeres intel·ligents BOSCH, distribuïts en 8 platges i cales de Salou, que comptaran, en temps real, les persones que es trobin a la sorra.
Es tracta d’una fórmula que ajudarà a les persones a actuar de manera responsable, complint amb les indicacions de seguretat i no acudint als punts amb més saturació quan se sobrepassin els límits d’aforament permès.

Llegir més ...    
ABAST en els Rànquings 2020 de el sector TIC a Espanya

Aquestes últimes setmanes s’han publicat diferents rànquings de les empreses líders de el sector TIC i un any més ABAST apareix en aquestes llistes elaborades per publicacions especialitzades. En el Ranking 2020 de Computerworld, ABAST apareix en la posició número 60, escalant 6 posicions respecte a el rànquing de 2019. En el llistat d’Integradors i Consultores publicat per la revista Channel Manager al seu especial Ranking de Canal 2020, ABAST ocupa la posició 39 , mentre que en el rànquing Líders 2020 de la revista Computing se situa en la posició 100 d’un llistat de 150 companyies que inclou en aquest cas un important nombre operadores i altres empreses de el sector de les telecomunicacions.

Llegir més ...    
Comunicat COVID-19 – Seguim totalment operatius per garantir el millor servei

ABAST ha habilitat els mitjans telemàtics necessaris perquè els nostres treballadors puguin operar de manera remota des dels seus domicilis i complir així les directives per a la contenció de l’epidèmia de COVID-19.
Gràcies a la tecnologia podem seguir oferint-te, davant d’una situació tan inusual com la que estem vivint, el mateix servei de sempre sense que la qualitat de les prestacions i l’atenció al client es vegi afectada. Tots els nostres recursos professionals estan disponibles a la teva disposició per a seguir avançant junts.

Llegir més ...    
El Dia de la Dona a ABAST

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, les nostres companyes de les oficines de Barcelona i Madrid s’han reunit per fotografiar-se i fer patent així la seva destacada presència en la nostra companyia. En un sector com el nostre en el qual encara fa falta molta més presència femenina, des d’ABAST volem animar a totes les dones perquè estudiïn i treballin d’allò que les apassiona, sense limitacions de gènere.

Llegir més ...    
ABAST a la trobada Seguretat 360 per a Pimes, reptes 2020.

ABAST ha participat a la trobada IT “Seguretat 360 per a Pimes, reptes 2020″ organitzada pel portal MuyPymes. En aquest esdeveniment, diversos especialistes en Ciberseguretat s’han donat cita per debatre sobre quins són els principals obstacles de petites i mitjanes empreses a l’hora de triar la protecció adequada per als seus negocis, així com quines solucions de seguretat podrien adaptar-se millor a les seves necessitats.

Llegir més ...