Noticies

ABAST aconsegueix l’especialització en MySQL 5 i SPI assoleix a la categoria d’Oracle Platinum Partner

Recentment ABAST ha aconseguit una nova acreditació d’especialista Oracle, en aquesta ocasió per a MySQL 5. Amb aquestes són ja 18 les especialitzacions Oracle amb què compta ABAST, sent un dels partners espanyols amb major nivell d’acreditació. Per la seva banda, SPI (Serveis i Productes Informàtics, SA), una altra de les empreses del grup ABAST i que fins fa poc era partner d’Oracle en la categoria Gold, ha assolit el nivell d’Oracle Platinum Partner i compta ja amb un nivell d’acreditació molt similar al de ABAST.

Llegir més ...    
ABAST celebra su 35 aniversario con clientes y empleados

Durante los pasados meses han tenido lugar diferentes actos de celebración en Barcelona, Madrid y Palma con motivo del 35 aniversario de ABAST. Cinco eventos de carácter festivo que han reunido en total a cerca de 600 asistentes y que en el caso de las celebraciones con clientes contaron con el patrocinio de nuestros principales partners estratégicos, HPE y Oracle, En este artículo repasamos lo más destacado de estos eventos.

Llegir més ...    
Premio en el Oracle Open World 2019 para un proyecto en Santiveri desarrollado por ABAST

ABAST ha tenido este año doble presencia en el Oracle Open World 2019 celebrado la semana pasada en San Francisco. Por un lado, participamos una vez más como patrocinadores del OOW Inspiration Tour. Por otro, dimos dos ponencias en las que explicamos un proyecto innovador: una de las primeras puestas en marcha en el mundo de Oracle Autonomous Database en un entorno transaccional. Este proyecto, que ABAST ha desarrollado para SANTIVERI, compañía líder en España en alimentación sana, fue galardonado con uno de los premios que se entregaron durante el OOW19.

Llegir més ...    
ABAST estrena nuevo logo

ABAST renueva su imagen. Os presentamos el nuevo logotipo que identificará nuestra marca y que muy pronto comenzaréis a ver en todas nuestras comunicaciones.
No te pierdas el vídeo de la espectacular performance que hicimos para presentar este nuevo logo en la reunión que hicimos con clientes de Baleares con motivo de la celebración de nuestro 35 aniversario.

Llegir més ...    
Nova aliança amb HCL Software

A finals de l’any passat IBM va anunciar la venda de part de la seva cartera de solucions de programari a la multinacional índia HCL Tecnlologies. Entre les famílies de producte traspassades a HCL estaven les solucions de col·laboració originàries del Lotus Software, com Notes, Domino, Sametime, Quickr i altres. Aquesta adquisició es va fer completament efectiva a principis de juliol i per poder seguir prestant el millor servei als clients que confien en nosaltres per al manteniment dels seus entorns i solucions Notes / Domino, ABAST ha establert una aliança amb HCL Software, passant a formar part del seu canal de distribuïdors en qualitat de HCL Business Partner.

Llegir més ...    
ABAST aconsegueix les competències Microsoft Gold Data Platform i Silver Collaboration and Content

Recentment ABAST ha arribat al nivell Gold en la competència Data Platform i ha sumat la competència Silver Collaboration and Content a la llista de certificacions de Microsoft. Amb aquestes són ja un total d’11 competències, 6 d’elles Gold i les altres 5 Silver, les que ABAST acredita com Gold Partner de Microsoft, gràcies a l’esforç en certificació del nostre equip tècnic i al bon exercici com integrador de solucions Microsoft tant en el núvol com on premise.

Llegir més ...    
Nova especialització Java Platform Standard Edition 8

L’àrea de solucions Oracle de ABAST suma una nova acreditació amb l’especialització en Java Platform Standard Edition 8. Amb aquesta són ja 17 les especialitzacions Oracle amb què compta ABAST

Llegir més ...    
ABAST adquireix S.P.I.

En data 10 de maig de 2019 Abast Systems & Solutions S.L. (ABAST) ha adquirit la companyia Servicios y Productos Informáticos S.A. (S.P.I.). Amb aquesta transacció S.P.I. passa a formar part del grup ABAST, una unió que consolida a ABAST com un dels integradors més sòlids i competitius del mercat TIC espanyol.

Llegir més ...    
L’equip humà de ABAST supera ja les 400 persones

Després de les incorporacions de l’últim mes, la plantilla total de les empreses que formen part del grup ABAST supera per primera vegada les 400 persones. Això representa un increment d’aproximadament un 25% (80 persones més) respecte a la xifra d’empleats de fa dos anys per aquestes dates. Aquest augment del personal d’ABAST és una conseqüència directa de la important evolució del volum de negoci que la companyia ha experimentat aquests darrers anys.

Llegir més ...    
ABAST en el Ranking Computerwold 2019

ABAST apareix en la posició 66 en el rànquing de les 100 empreses més importants del sector TIC a Espanya que cada any realitza revista Computerworld. El creixement de ABAST en el passat exercici, un 10,5%, supera la mitjana del creixement del sector TIC a Espanya, que Computerworld xifra al voltant del 3,2%,

Llegir més ...