Avís legal

Avís legal

Avís Legal

Els continguts de la web d’ABAST pertanyen a:

ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona el 30/08/2017
(Tomo 40203, Folio 154, Hoja B 73607, Inscripción 50)
CIF: B59104612
Domicili Fiscal: c/Ecuador, 39-45 – 08029 Barcelona

El domini abast.es es troba inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona nº 185/03 (Tomo 24690, Folio 221, Hoja B 73607, Inscripción 19)

Tota la informació continguda en aquest Website, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades, índexs, codi font i qualsevol altre element que en formi part és propietat de l’empresa Abast Systems & Solutions, S.L. La reproducció total o parcial, distribució, modificació, cessió i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets dexplotació queden prohibits.

Abast Systems & Solutions, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que estigui fora d’aquest Website i no gestionada directament pels nostres webmasters.

La funció dels links que apareixen en aquesta pàgina és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest lloc web. Aquests links no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita dels llocs de destinació, i per això Abast Systems & Solutions, SL no serà responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços hipertextuals.

En oferir aquests enllaços, no es pot inferir que Abast Systems & Solutions, S.L. aprovi el contingut o un altre material inclòs en aquestes webs ni tampoc es pot inferir cap relació d’Abast Systems & Solutions, S.L. amb les parts que allotgen aquestes webs.

Per a qualsevol comentari o suggeriment sobre els continguts d’aquest website podeu posar-vos en contacte amb cgarcia@abast.es

Registration

Forgotten Password?