ABAST es converteix en Silver Partner de GLPI

Notícies

ABAST es converteix en Silver Partner de GLPI

31 de juliol de 2023

ABAST, amb més de 25 anys implementant solucions de ITSM líders del mercat en els entorns més exigents i amb l’experiència adquirida com implantador de GLPI, ha formalitzat un acord per formar part del canal de revenedors oficials de GLPI Network.

GLPI ofereix un dels sistemes de gestió d’actius i serveis IT de codi obert més reconeguts a nivell mundial. La plataforma open source s’ha consolidat com una de les preferides en el mercat per la seva flexibilitat, escalabilitat i enfoc en les necessitats dels usuaris.

Aquesta aliança estratègica permetrà a ABAST expandir encara més les seves capacitats i oferir als seus clients la versió professional de GLPI, coneguda com GLPI Network, que inclou característiques addicionals i suport avançat, el que garantitza un nivell superior d’eficiència i confiabilitat en la gestió dels actius i serveis TI.

Gràcies a l’experiència adquirida, ABAST ha demostrat el seu compromís i habilitats per dur a térme implementacions exitoses de GLPI en diferents entorns de treball. A l’hora d’apostar per GLPI, la missió d’ABAST és permetre als clients obtenir el màxim rendiment de la solució a través dels seus serveis professionals, que integren a la perfecció l’assessorament consultiu amb el coneixement tècnic de les solucions.

Amb aquest acord, ABAST manifesta una vegada més el seu compromís amb l’excelència i la innovació en la indústria de la gestió de serveis de TI, assegurant que els seus clients puguin comptar amb solucions de vanguardia per satisfer les seves necessitats tecnològiques més exigents.

Relacionat

AppPulse Active
AppPulse Active
AppPulse Mobile
AppPulse Mobile

Registration

Forgotten Password?