• Home
  • Alianzas
  • GLPI Network Silver Partner

GLPI Network Silver Partner

ABAST és revenedor autoritzat i integrador de GLPI Network, la versió professional de GLPI, actualment en qualitat de GLPI Network Silver Partner. Com a tal, implantem aquesta solució Open source que és una de les preferides en el mercat per a la gestió dels serveis i els actius TI d’una organització.

GLPI Network és una eina versàtil i robusta que permet a les organitzacions optimitzar i centralitzar l’administració dels seus recursos i serveis de TI de manera eficient. Aquesta plataforma ofereix una àmplia gamma de característiques, com gestió d’inventaris, seguiment d’incidents i problemes, gestió d’actius, portal d’autoservei, entre altres. Amb GLPI Network, les empreses poden augmentar la seva productivitat i eficàcia al facilitar el seguiment i control dels seus actius de TI i brindar un millor suport als usuaris.

Amb una experiència de més de 20 anys, l’equip de la nostra àrea de Govern i Gestió de TI ha treballat amb clients de diversos sectors, implementant solucions ITSM personalitzades per satisfer les seves necessitats específiques. Gràcies a aquesta experiència, ABAST està posicionat per oferir un suport integral i expert en la implementació de GLPI Network, ajudant a les organitzacions a aprofitar el màxim aquesta potent plataforma de gestió de TI.

Solucions i serveis relacionats

Temes relacionats

ABAST es converteix en Silver Partner de GLPI
GLPI Network Silver Partner

Registration

Forgotten Password?