ABAST certificat com a Micro Focus Gold Partner

Notícies

ABAST certificat com a Micro Focus Gold Partner

6 de març de 2019

Després de la recent posada en marxa del nou programa de partners de Micro Focus, ABAST ha aconseguit la certificació com a Micro Focus Gold Partner – IT Operations Management. ABAST és en l’actualitat el partner més important a Espanya de les solucions de Gestió TI de Micro Focus i el que acredita més experiència en aquest tipus de solucions per a la monitorització, optimització, automatització, gestió i govern de TI.

Per entendre l’actual relació d’ABAST amb Micro Focus hem de fer una mica d’història i remuntar-nos a l’any 1999, quan ens convertim en el primer partner d’HP Software a Espanya. Des d’aleshores ABAST sempre ha estat encapçalant la llista dels principals partners d’aquestes solucions a Espanya, destacant a més com un dels principals partners d’HP Software a Europa. Així ho demostra el fet que ABAST fora distingit en dues ocasions amb l’HP Software Channel Excellence Award i que es convertís en el primer partner espanyol a aconseguir l’acreditació d’HP Software Premier Gold Partner i la de HP Platinum Software Specialist.

Després de la separació de Hewlett Packard en dues companyies, Hewlett Packard Enterprise (HPE) i HP Inc (HP), ABAST va continuar com a partner destacat d’HPE Software. Aquesta divisió d’HPE va ser adquirida per la companyia britànica Micro Focus el 2016. Després de completar-la seva integració, al setembre de 2017, ABAST es va convertir en Micro Focus Silver Partner, aportant els coneixements i experiència en solucions de gestió i operacions de TI adquirits durant tots aquests anys.

Després de la posada en marxa del nou programa de partners de Micro Focus el 2019, ABAST és ara Micro Focus Gold Partner amb l’especialització en IT Operations Management. Com a especialistes en les solucions Micro Focus per a gestió de TI i operacions, podem proporcionar un major valor als nostres clients amb l’automatització intel·ligent d’operacions TI; la gestió del rendiment d’aplicacions; la gestió, automatització i control d’entorns híbrids; o de l’optimització de tots els processos propis del departament de TI.

Registration

Forgotten Password?