HP Device as a Service (DaaS)

Solucions informàtiques intel·ligents i senzilles per al món actual

Optimitza els teus actius i recursos d’IT de la mà d’ABAST amb HP Device as a Service (DaaS), una solució completa que reuneix maquinari, suport, informació d’anàlisi pràctica, gestió proactiva i serveis per a cada fase del cicle de vida del dispositiu. Des de l’actualització del hardware a la implementació del software, passant per les anàlisis, tots aquests serveis estan integrats en HP DaaS.

Gestionar i protegir els entorns amb diversos sistemes operatius pot ser tot un repte

La proliferació de dispositius i l’aparició de dispositius personals en els llocs de treball comporta tot un repte per als ITDM a l’hora de mantenir un entorn d’IT segur i manejable. La diversitat de sistemes operatius en diferents tipus de dispositius ha creat noves vies que faciliten les infraccions de seguretat, al temps que complica la gestió proactiva de l’entorn d’IT.

ABAST, com HP Partner First Platinum, li ofereix la solució HP DaaS, que fa que sigui més fàcil gestionar la diversitat d’equips de sobretaula, estacions de treball i dispositius portàtils amb diversos sistemes operatius, perquè la teva empresa pugui operar a el màxim potencial.

HP Device as a Service

Els dispositius adequats per a cada lloc de treball

Tria una combinació de dispositius tan exclusius com el teu negoci, a partir d’una àmplia selecció d’ordinadors de sobretaula, ordinadors portàtils comercials i dispositius portàtils i especialitzats.

Gestió amb coneixement

Assegura i administra els dispositius amb diversos sistemes operatius i identifica proactivament i mitiga els problemes amb les anàlisis detallades d’HP TechPulse. Els nostres experts d’assistència poden implementar polítiques de seguretat i realitzar la gestió diària amb les millors i més avançades eines de gestió.

Flexibilitat per al teu negoci

Creem una solució a la teva mida, des del disseny fins a la configuració, el manteniment i l’ús final, amb condicions financeres adaptades a les teves necessitats. Flexibilitza els teus equips i serveis en funció de l’evolució de les necessitats del negoci i del personal.

T’oferim tots els serveis que el teu negoci necessita

A ABAST personalitzem els serveis segons les teves necessitats

1. Descobrir i dissenyar

Des de la consultoria fins a l’avaluació i els serveis de disseny de solucions, permet-nos ajudar-te a prendre les decisions i inversions correctes pel que fa a les IT.

2. Configurar

Estalvia temps i augmenta la productivitat de les IT en la teva organització gràcies a la configuració personalitzada que fa HP a fàbrica dels seus dispositius; disponible a tot el món.

3. Implementar

Fes que els usuaris puguin començar a treballar immediatament amb el nostre servei de lliurament, muntatge, instal·lació i configuració, dissenyat per ajudar a reduir temps, riscos i costos.

4. Optimitzar

Augmenta el temps d’activitat de l’usuari mitjançant una resolució més ràpida dels problemes amb els dispositius, SO, migració i, gràcies als serveis de consultoria, optimitza el teu entorn informàtic.

5. Mantenir

Tria entre un ampli ventall de serveis globals per a la cobertura, protecció i suport per tal de millorar el temps d’activitat de l’usuari i la predicció de costos d’IT.

6. Recuperar i renovar

Ajuda a protegir la informació del teu negoci amb els nostres serveis segurs d’ús final i prepara’t per a una tecnologia pensada en la sostenibilitat mediambiental.

DaaS Proactive Management amb HP TechPulse

Anàlisis predictius i pràctics

Identifica, pronostica i soluciona problemes amb HP TechPulse, un mètode d’anàlisi que utilitza l’aprenentatge automàtic, la lògica preconfigurada i les dades contextuals per oferir informació de dispositiu, aplicació i ús que t’ajudaran a optimitzar la teva inversió i els teus recursos d’IT.

Alleugereix la càrrega d’IT

Els nostres experts de servei utilitzen les anàlisis HP TechPulse i modernes eines de gestió per gestionar els teus dispositius amb diversos sistemes operatius. El panell de control centralitzat també permet integrar les incidències amb el sistema de gestió de servei ServiceNow IT.

HP DaaS Proactive Security

Converteix el màxim risc dels teus punts de connexió en la teva millor defensa

Millora les capacitats de gestió segura d’HP Device as a Service (DaaS) amb HP DaaS Proactive Security, un servei complementari per HP DaaS. Proporciona protecció antimalware en temps real per a la seguretat de punts de connexió, anàlisi d’amenaces i experiència especialitzada per contribuir a reforçar la teva posició de seguretat.

Altres temes relacionats

ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España
Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP
ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat
Lenovo DaaS - Molt més enllà del dispositiu
Esmorzar virtual sobre HP Wolf Security
HP Z Central. Solució completa d'estacions de treball remotes
HP ZCentral: Solució completa d'estacions de treball remotes
Novetats de Lenovo i Intel en solucions professionals d'informàtica personal

Registration

Forgotten Password?