Projectes de renovació d’informàtica personal

El desenvolupament de qualsevol projecte de renovació o reciclatge del parc de PCs, portàtils i altres dispositius per a usuaris empresarials requereix, independentment de la mida del projecte, un procediment i un control exhaustiu que no ha de finalitzar en el lliurament del material. A ABAST sabem la importància de seguir oferint un valor afegit i diferencial als nostres clients. Per això la nostra filosofia es basa en assegurar la qualitat del servei abans, durant i després del lliurament, oferint una atenció personalitzada al llarg de tot el procés.

El millor servei…

Atenció personalitzada

Garantim una atenció immediata i un tractament personalitzat que permet conèixer amb més precisió i de primera mà les necessitats del client, garantint així un assessorament encertat i una resposta adequada. Els nostres professionals ubicats en el departament comercial informen en temps real de les ofertes vigents i de possibles descomptes assessorant àgilment sobre les configuracions més adequades per a cada empresa.

Serveis de valor afegit en microinformàtica

ABAST posseeix una àmplia experiència en aquest tipus de projectes pel que coneixem exactament com abordar-los. Després d’una documentació minuciosa dels requisits de configuració dels equips (nom, ID, configuració del sistema operatiu, etc.), el nostre personal tècnic prepara una maqueta segons les especificacions del client. Així mateix portem a terme la preinstal·lació de les màquines, el seu etiquetatge i inventari, i el seu transport i instal·lació en les dependències prèviament acordades. Més enllà de la garantia dels equips, hi ha la possibilitat de contractar el nostre servei de suport tècnic. Aquest garanteix una resposta immediata amb una cobertura 24×7. A més oferim un temps màxim d’intervenció de 24h i atenció telefònica continuada.

Gestió del Projecte

A ABAST som conscients de la importància que té mantenir una comunicació fluïda, per això mantenim reunions entre el client i el cap de projecte assignat, que permetin analitzar conjuntament l’oferta presentada i l’equip de treball encarregat de dur a terme aquest projecte.

Transport i lliurament del material

Sabem que cada client disposa d’uns recursos i té unes necessitats diferents per això realitzem lliuraments planificats i mantenim l’emmagatzematge de materials segons els requisits del client. Ens responsabilitzem de la càrrega i transport del material així com de la seva descàrrega i ubicació a la zona acordada. Portem a terme el desembalatge i la instal·lació dels equips nous en el lloc de treball, i ens encarreguem de retirar els embalatges i els equips antics i de portar-los a una zona de reciclatge homologada.

Finançament

Facilitem als nostres clients les millors ofertes econòmiques, l’informem dels descomptes dels que es pot beneficiar i d’aquelles operacions que majors rendiments li generaran. A més garantim les millors condicions de finançament per exemple, a través de rènting, leasing…

… i la millor tecnologia

Solucions d’informàtica personal HP

Portàtils i Tablets PC d’HP

HP és el primer proveïdor mundial d’ordinadors portàtils. Disposa de la més àmplia gamma d’ordinadors portàtils per a empresa, solucions potents i versàtils per satisfer les seves demandes de mobilitat. Existeix un model adequat per a les seves necessitats en funció dels paràmetres de rendiment, robustesa, portabilitat, autonomia i mida de la pantalla desitjats. Destaquen, per les seves característiques avançades de rendiment i seguretat, les gammes HP EliteBook i HP ProBook.

Ordinadors de Sobretaula i Estacions de Treball d’HP

Tant si necessita estacions de treball d’alta potència com equips de sobretaula per a activitats diàries, les solucions d’HP inclouen tots els avantatges i les innovacions tècniques per produir l’última generació de productes informàtics de primera qualitat per a la seva empresa. En el seu disseny s’ha posat focus en:

  • Facilitat d’ús: Amb característiques i funcionalitats perquè el seu equip sigui més fàcil d’utilitzar.
  • Fiabilitat: Tecnologia, serveis i assistència creats per tenir una llarga vida, amb enginyeria experta i qualitat superior.
  • Seguretat: Dissenyats per protegir, amb una àmplia gamma de solucions de seguretat multicapa.
  • Entorn: Creats per a conservar, amb un disseny i funcionament energèticament eficients.

Thin Clients HP

Si el que desitja són ordinadors personals econòmics i fàcils de gestionar que treguin partit d’una arquitectura d’informàtica centralitzada, amb processos que s’executen en el servidor via les solucions Terminal Server / Citrix tradicionals o gràcies a les últimes tecnologies de virtualització d’escriptori (VDI ) o de virtualització d’aplicacions, la seva elecció adequada és un Thin Client HP. HP disposa de diferents models de Thin Client tant en format de sobretaula com portàtil.

Solucions d’informàtica personal Lenovo

Portàtils empresarials Lenovo

Els portàtils Lenovo Thinkpad i ThinkBook són equips pensats per donar resposta a les necessitats d’informàtica empresarial. Fiables i durs com una roca, aquests portàtils impulsen la teva productivitat en qualsevol entorn i, en funció de el model, proporcionen les eines que necessites: des d’un processament d’alta gamma a una tecnologia de pantalla tàctil avantguardista, compatibilitat amb llapis digital i una autonomia de bateria extraordinària.

PC de sobretaula empresarials Lenovo

Els sistemes de sobretaula ThinkCentre són el motor de la vida laboral de professionals a tot el món. Dissenyats per maximitzar la productivitat, són duradors, fiables i segurs. Els formats comprenen des de sistemes de sobretaula amb torre tradicionals fins a sistemes ultracompactes i sistemes optimitzats tot en un.

Últims webinars sota demanda sobre les usuaris i Impressió publicats

Principals aliances i certificacions de l'àrea d'Usuari i Impressió d'ABAST

Altres temes relacionats

ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España
Transforma el teu negoci amb les solucions i serveis de Abast i HP
ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat
Lenovo DaaS - Molt més enllà del dispositiu
Esmorzar virtual sobre HP Wolf Security
HP Z Central. Solució completa d'estacions de treball remotes
HP ZCentral: Solució completa d'estacions de treball remotes
Novetats de Lenovo i Intel en solucions professionals d'informàtica personal

Registration

Forgotten Password?