ArcSight Enterprise Security Manager

Els volums de dades són cada vegada més grans i els atacs es tornen més i més sofisticats. Necessita anàlisis de Big Data que li permetin classificar i assignar recursos ràpidament a les incidències més urgents per protegir els seus actius. ArcSight Enterprise Security Management (ESM) recopila, correlaciona i genera informes sobre esdeveniments de seguretat en tota l’organització en temps real perquè pugui detectar les activitats inusuals o no autoritzades en el moment en què es produeixin.

Característiques destacades

 • Correlació d’esdeveniments en temps real

  Correlacioni dades des de qualsevol font en temps real per detectar amenaces amb rapidesa i abans que causin danys.
 • Visibilitat total de l’entorn

  Resolgui les incidències més ràpid: Responeu el qui, què i quan de tot. Recopili de forma automàtica dades amb context d’usuari i entorn des de dispositius i aplicacions.
 • Compliment automatitzat

  Recopili, emmagatzemi i analitzi qualsevol registre o dades d’esdeveniments des de qualsevol sistema. Els paquets de compliment addicionals són compatibles amb el govern de TI, PCI i SOX utilitzant els 500 informes incorporats.
 • Centre d’Operacions de Seguretat (SOC)

  Creï una solució de seguretat i Big Data amb un SOC que integra les operacions i eines de TI, servei d’atenció al client, CMDB, eines d’intel·ligència empresarial i Big Data, inclosos Hadoop i Haven.
 • Automatització de flux de treball i orquestració de seguretat

  ArcSight Enterprise Security Manager crea una forma senzilla perquè els equips de supervisió SOC puguin analitzar eficient i eficaçment les alertes detectades a través del ArcSight Command Center (ACC).
 • Emmagatzematge de dades segur i eficaç

  Aprofiti les capacitats agrupades d’anàlisi de seguretat de big data en més de 100 TB de dades comprimits per node.
 • Detecció instantània

  Recopili i categoritzi fins a 100.000 esdeveniments per segon per a una detecció instantània d’activitats que afectin qualsevol element de la seva xarxa, inclosos els atacs de dia zero o interns.

Obtingui una visualització intuïtiva i immediata de l’estat de seguretat de cada un dels seus sistemes clau.

Esculli quins informes incloure en el seu panell principal per poder veure de forma immediata el que té més importància per a vostè.

Obtingui la informació que necessita per establir la prioritat dels seus següents passos i protegir la seguretat i el rendiment.

Faci seguiments d’esdeveniments sospitosos en temps real i iniciï una investigació d’incidències mitjançant un sol clic.

Localitzi ràpidament els tipus d’esdeveniments que busca i aprofundeixi en els detalls.

Registration

Forgotten Password?