• Home
  • Alianzas
  • Palo Alto Networks NextWave Innovator Partner

Palo Alto Networks NextWave Innovator Partner

ABAST és partner certificat de Palo Alto Networks, una de les companyies líders en Ciberseguretat. La seva tecnologia per habilitar de forma segura totes les aplicacions i evitar bretxes de seguretat està present en desenes de milers d’organitzacions a tot el món.

ABAST i Palo Alto Networks

ABAST és partner autoritzat de Palo Alto Networks amb capacitat per vendre i donar suport a les seves solucions de seguretat TI. Palo Alto Networks presta serveis a més de 65 000 clients de nombrosos sectors en més de 150 països. Més de 85 empreses de la llista Fortune 100 i més de el 63% de la Global 2000 han confiat en Palo Alto Networks per millorar la seva estratègia de ciberseguretat.

Security Operating Platform

Security Operating Platform® de Palo Alto Networks evita que els ciberatacs aconsegueixin els seus objectius a través de l’automatització intel·ligent. Aquesta plataforma combina la seguretat de l’endpoint i de la xarxa amb intel·ligència sobre amenaces i anàlisis precisos per permetre-optimitzar tasques rutinàries, automatitzar la protecció i evitar les bretxes de ciberseguretat. La integració perfecta a tota la plataforma i amb els socis de l’ecosistema ofereix una seguretat uniforme en tots els dispositius mòbils, núvols i xarxes, el que proporciona de forma nativa les funcions adequades en el lloc just a totes les fases del cicle de vida dels atacs. Com Security Operating Platform s’ha creat des de zero amb l’objectiu de prevenir les bretxes -amb un intercanvi d’informació important sobre amenaces entre funcions de seguretat de tot el sistema- i s’ha dissenyat per funcionar en les xarxes modernes amb noves iniciatives tecnològiques, com el núvol i la mobilitat, els usuaris podran gaudir d’una seguretat superior a la que proporcionen els productes de seguretat puntuals o antics i obtenir un cost total de propietat millor.

Palo Alto Networks Security Operating Platform pot ajudar a:

  • Evitar que els ciberatacs aconsegueixin els seus objectius.
  • Habilitar de forma segura les aplicacions.
  • No haver de renunciar al rendiment.
  • Expandir la seva empresa amb tranquil·litat.
  • Mantenir la confiança en el nostre món digital.
Ciberseguretat

Hem integrat la nostra àmplia oferta en Ciberseguretat sota el concepte de ABAST Cyball 360º, un complet conjunt de solucions i serveis que ofereixen una visió 360º de la seguretat i que tenen com l’objectiu protegir informació i sistemes davant ciberatacs i amenaces, garantir la continuïtat dels processos de l’organització i assegurar el compliment legal i normatiu.

Llegir més
Next Generation Firewalls (NGFW)

Els Next Generation Firewalls (NGFW) són tallafocs que han evolucionat incorporant moltes altres funcionalitats de seguretat com Anti-malware (anti-virus, anti-spyware, anti-spam), IPS (Sistema de Prevenció anti Intrusions), VPN (Xarxa Privada Virtual ), entre d’altres.

Llegir més
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat

Cal minimitzar el risc davant del nombre creixent d’amenaces: virus, spam, atacs, intrusions, intercepció de dades, suplantació d’identitats, etc. I per a això és important comptar amb un soci tecnològic com ABAST, amb la visió global i especialització adequades.

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

Ciberseguretat
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat
Next Generation Firewalls (NGFW)

Temes relacionats

Palo Alto Networks NextWave Innovator Partner

Registration

Forgotten Password?