ProSOC – Security Operations Center (SOC) as a Service

Serveis gestionats de detecció i resposta (MDR)

ABAST i Proficio s’han aliat per incloure els serveis gestionats de Detecció i Resposta (MDR) de Proficio dins de l’oferta global de serveis i solucions de Ciberseguretat ABAST CYBALL. ProSOC, la solució de SOC as a Service de Proficio, permet gaudir dels serveis d’un Centre d’Operacions de Seguretat de primer nivell de forma molt més rendible i lliure de preocupacions que l’opció de posar en marxa i mantenir un SOC propi. ProSOC registra, supervisa i analitza els esdeveniments de seguretat de la seva organització i proporciona notificacions d’amenaces i accions preventives davant de possibles bretxes. Gràcies a un equip d’experts en seguretat que operen 24×7 i que utilitzen SIEM i les tecnologies de defensa activa líders de la indústria, ProSOC li permet abordar les seves necessitats crítiques de seguretat i compliment, prevenir pèrdues o robatori de dades i reduir els seus costos operatius.

SOC as a Service / Monitorització, Detecció i Resposta 24×7

Proficio compta amb una infraestructura multi-SOC global amb centres a Barcelona, ​​Sant Diego i Singapur que fan torns per oferir un servei ininterromput “follow the sun”. Això permet oferir una cobertura 24×7 per a la monitorització d’esdeveniments de seguretat i donar resposta a qualsevol amenaça detectada en qualsevol lloc del món i qualsevol franja horària.

ProSOC utilitza les últimes tècniques de defensa contra amenaces per identificar les primeres etapes d’aquests atacs abans que les infraccions donin com a resultat la pèrdua de dades. Per a això utilitzen tecnologies líders i metodologies avançades com tècniques de correlació d’esdeveniments multi-vector, modelat d’actius, perfilat d’usuaris i intel·ligència d’amenaces.

Els experts de ProSOC s’encarregaran també de les tasques de configuració i patching dels seus equips de tallafocs, NGWs, IDS / IPS i WAFS, evitant que hagi de contractar personal molt especialitzat per a tasques rutinàries d’administració i gestió de la seva infraestructura de seguretat.

SIEM as a Service

Amb ProSOC, la seva organització es beneficiarà també de la tecnologia SIEM més avançada per registrar i correlacionar esdeveniments de seguretat, sense els costos ni la complexitat que suposa comprar i administrar un sistema SIEM propi. Els experts darrere de ProSOC són especialistes en la configuració de sistemes SIEM i en la personalització de regles i casos d’ús per a identificar alertes de seguretat crítiques rellevants per a la seva organització.

Threat Intelligence

Proficio compta amb una base de dades d’informació sobre amenaces de seguretat que s’alimenta d’una trentena de fonts externes a més de les dels seus propis SOC. Aquesta informació, combinada amb el SIEM, permet ser més precís en la detecció d’amenaces i minimitzar els falsos positius.

Active Defense

Un valor diferencial clar de ProSOC és la possibilitat d’oferir una resposta automatitzada a certes amenaces utilitzant les funcionalitats dels tallafocs de nova generació (NGFW). En cas de detecció d’un atac d’alt risc s’activen regles de tallafocs per bloquejar el trànsit sospitós, donant temps a que l’equip de seguretat investigui i prengui les mesures necessàries per fer front a l’incident abans que es produeixi cap dany. Aquest servei permet donar en menys de 5 minuts una resposta preventiva automàtica a un atac potencialment perillós sense la necessitat d’implicar recursos humans.

ProView

Els clients de ProSOC poden accedir a un portal web en el qual podran trobar tota la informació sobre el tipus d’amenaces a les que la seva organització s’està enfrontant i què està fent l’equip de serveis de seguretat per atallar-les. Aquest portal inclou quadres de comandament operacionals, informes sobre gestió de seguretat i compliment, accés total a registre d’esdeveniments de seguretat, gestió de casos i eines d’anàlisi avançat, tot ells amb vistes basades en rols d’usuari.

Beneficis Clau

 • Serveis gestionats flexibles: SOC as a Service, SIEM as a Service i altres opcions híbrides.
 • Monitorització 24×7 de tot tipus d’esdeveniments de seguretat per un equip d’experts.
 • Identificació precoç dels atacs i comportaments sospitosos interns en les seves primeres etapes, abans que es produeixin pèrdues de dades.
 • Intel·ligència accionable que permet als equips d’IT interns resoldre eficaçment els problemes.
 • Facilita el compliment dels requisits de normatives com: PCI, HIPAA, SOX, GLBA, FFIEC, NERC CIP, FISMA…
 • Visibilitat clara i completa dels esdeveniments de seguretat gràcies a un portal web d’ús senzill que inclou quadres de comandament i potents opcions d’anàlisi i reporting
 • Desplegament escalable en el núvol sense necessitat d’invertir en compra de hardware o software.
 • Suporta d’inici més de 350 fonts de registre.
 • Allibera els equips de TI de les tasques de configuració, ajust i apedaçat de tallafocs, NGWs, IDS / IPS i WAFS.

CYBALL. Serveis de seguretat global d’ABAST

ABAST ofereix una àmplia oferta de serveis i solucions per donar resposta a les seves necessitats en ciberseguretat i seguretat del negoci. Les estructurem en 4 capes:

 • GOVERN: Alineació estratègica seguretat / negoci. Tractament del risc. Anàlisi cost / benefici. Mesura maduresa de la seguretat.
 • GESTIÓ: Auditories de Seguretat. Continuïtat de negoci. Compliment normatiu / legal. Gestió de crisi i d’incidències. Formació i conscienciació.
 • OPERACIONS (SOC / MDR): Monitorització de la Seguretat 24×7. Detecció de Amenaces i incidents. Prevenció de bretxes. Resposta als incidents.
 • INFRAESTRUCTURA: Assessorament i implantació d’infraestructura / solucions de seguretat TI. Administració de la seguretat TI.

Documents

Fulletó ProSOC - Security Operations Center (SOC) as a Service (PDF)

Descarrega en format PDF el Fulletó sobre ProSOC – Security Operations Center (SOC) as a Service

Solucions i Serveis Ciberseguretat

CYREBRO - La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol
Programa d'ajudes Kit Digital - Solucions de digitalització per a Pimes
ABAST Advanced WAF
Be12 Databank
ProSOC - Security Operations Center (SOC) as a Service
Security Advisor – DPO Assistant
Trend Micro Deep Discovery Inspector
Seguretat
Conscienciació en Ciberseguretat pels treballadors
Adequació per al compliment del GDPR
VPN SSL amb Pulse Connect Secure
Ciberseguretat
Auditoria de Seguretat per SAP
Fortiweb - Web Application Firewall
Trend Micro TippingPoint
ArcSight Enterprise Security Manager
Trend Micro Deep Security
Next Generation Firewalls (NGFW)
Infraestructura i solucions de Ciberseguretat
Consultoria de Seguretat de la Informació

Casos d'èxit Ciberseguretat

Audens Group confia en ABAST CyballSOC by Cyrebro per reforçar la seguretat de les seves dades i sistemes
NOEL ALIMENTÀRIA millora el seu pla de seguretat amb l'ajuda d'ABAST
Condis millora la seguretat dels seus sistemes amb Fortinet
Millora de la seguretat a l'Ajuntament de Viladecans
CSI millora la seguretat dels seus sistemes
ONO protegeix contra atacs els seus sistemes virtualitzats
Pla de Contingència per a la Universitat de Sevilla
La Mútua dels Enginyers protegeix les dades personals
Pla de Contingència per al CRG

Relacionat amb Proficio

CIBERSEGURETAT: SECURING THE DIGITAL TRANSFORMATION
Serveis de SOC as a Service - Detecció i Resposta davant Ciberatacs per a la Mitjana Empresa
Serveis de SOC as a Service / Detecció i Resposta davant Ciberatacs per a la Mitjana Empresa
ABAST tanca amb èxit el seu cicle Cybersecurity Days 2019
Proficio
ProSOC - Security Operations Center (SOC) as a Service
ABAST reforça la seva oferta de serveis de seguretat amb un acord amb PROFICIO
Ciberseguretat

Registration

Forgotten Password?