CIBERSEGURETAT: SECURING THE DIGITAL TRANSFORMATION

Evento

CIBERSEGURETAT: SECURING THE DIGITAL TRANSFORMATION

29/04/2021

Presentación

El nostre company Xavier Isern, especialista de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST, participarà com a ponent al # CYBERSEC21 que tindrà lloc el 29 d’abril. Ho farà a les 16:45 amb la ponència: Ciberseguretat eficient mitjançant Detecció i Resposta. Anàlisi de solucions i serveis SOC, EDR, XDR, MDR …

Sobre #CYBERSEC21

Les companyies, ara més que mai, s’enfronten al repte de protegir la informació i actius que suporten els seus processos de negoci, i gestionar adequadament els riscos de ciberseguretat als quals s’exposen. La ciberseguretat és una de les principals preocupacions de les empreses i professionals. En un context en què els incidents de seguretat són cada vegada més comuns, no hi ha sector que es lliuri de l’amenaça dels ciberatacs.

Tecnologies com Internet de les coses i la intel·ligència artificial són el futur. Però també plantegen qüestions completament noves sobre seguretat. A més s’afegeixen atacs cibernètics que les empreses, els governs i la societat en general han de combatre. Per evitar l’increment de bretxes de seguretat s’ha d’invertir en noves tecnologies de ciberseguretat que ofereixin protecció en tot el cicle de vida de l’amenaça.

Quines tecnologies i tendències de mercat s’estan produint per satisfer el canviant panorama de la seguretat digital? Quines tecnologies i processos de seguretat han canviat per adaptar-se a les demandes dels negocis digitals? Com poden els líders de seguretat digital a les organitzacions utilitzar aquestes tendències per al seu benefici?

El Cybersecurity Conference neix amb l’objectiu de potenciar la innovació a través de noves eines i solucions de seguretat digital, brindar l’oportunitat d’establir contactes amb professionals de la ciberseguretat, compartir idees i debatre sobre els desafiaments que enfronta la indústria. És el punt de trobada entre demandants de serveis de ciberseguretat i proveïdors dels mateixos.

No s’ho perdi!

Detalles/Agenda

Data: Dijous, 29 d’abril de 2021

Ponència ABAST

Títol: Ciberseguretat eficient mitjançant Detecció i Resposta. Anàlisi de solucions i serveis SOC, EDR, XDR, MDR…

Hora: 16:45h

Ponent:
Xavier Isern
Especialista de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST

Pot consultar tots els detalls de l’esdeveniment aquí

Fecha y lugar

29/04/2021
Seminari Online

Registration

Forgotten Password?