• Home
  • Alianzas
  • CYREBRO Official Partner

CYREBRO Official Partner

L’àrea de Ciberseguretat d’ABAST amplia la seva oferta de SOC i SIEM as a Service a través de la seva aliança amb CYREBRO i distribueix la seva solució com a part de l’Oficina Tècnica de Seguretat d’ABAST.

ABAST, amb la intenció de donar un servei més proactiu en la gestió de la seguretat IT, té un acord amb CYREBRO per comercialitzar la seva plataforma de SOC i SIEM as a Service com a complement al conjunt de serveis i solucions ofertes dins d’ABAST Cyball 360º.

CYREBRO presenta un sistema centralitzat de ciberseguretat al núvol que està capacitat per agrupar les diferents eines de seguretat instaurades en qualsevol organització, plasmant-les en una plataforma intel·ligent. CYREBRO mostra de forma clara i ordenada tots els esdeveniments per facilitar-ne la monitorització i agilitzar les actuacions necessàries davant de possibles amenaces.

CYREBRO – La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol

CYREBRO és una plataforma unificada de ciberseguretat al núvol que permet centralitzar totes les alertes que generen les múltiples eines de seguretat que utilitzen les organitzacions, facilitant la monitorització i gestió de les alertes per mitjà d’un sistema de comandament centralitzat que ofereix una ràpida detecció i resposta davant d’amenaces. Tregui profit del que ha invertit en solucions de seguretat, transformant el caos d’informació i alertes, en informació que es mostra de manera clara, ordenada i unificada.

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

Ciberseguretat
CYREBRO - La primera plataforma SOC interactiva basada en el núvol

Temes relacionats

Audens Group confia en ABAST CyballSOC by Cyrebro per reforçar la seguretat de les seves dades i sistemes
Nova Normativa Europea de Ciberseguretat NIS2
Protegeix-te amb el nostre SOC as a Service per complir amb la directiva NIS2
Protegeix-te amb el nostre SOC as a Service per complir amb la directiva NIS2
Protegeix-te amb el nostre SOC as a Service per complir amb la directiva NIS2
V Cybersecurity Innovation Summit 2024
CYREBRO Official Partner

Registration

Forgotten Password?