• Home
  • Alianzas
  • IBM Silver Business Partner

IBM Silver Business Partner

ABAST està certificat com IBM Silver Business Partner is’ha especialitzat en les solucions de Business Analytics IBM Cognos i en les solucions de col·laboració IBM Domino / Notes

Solucions Business Analytics

Partner de Cognos des de 1994, Abast Grup ofereix als seus clients una gran capacitat de servei i una gran experiència amb les eines BI de IBM Cognos Software, que garanteixen un servei global i la millor solució Business Intelligence per a cada empresa. Els serveis que la nostra divisió de Solucions Business Intelligence presta sobre aquesta plataforma aborden des de les necessitats més bàsiques d’anàlisi i reporting fins quadres de comandament avançats per a la gestió del rendiment.

Solucions de Col·laboració, Gestió Documental, Gestió de Processos i Portals

El 1995 ABAST va iniciar la venda de llicències Lotus Notes (en aquell temps v3) i el desenvolupament de projectes sobre aquesta plataforma, de manera que és un dels especialistes en aquestes solucions amb més experiència a Espanya. En l’actualitat, com IBM Advanced Business Partner, ofereix als seus clients el conjunt de solucions software IBM Collaboration Solutions (abans IBM Lotus Software), entre les que es troben IBM Notes i Domino, solucions de la família IBM Websphere Software, i una gran oferta de serveis de valor afegit, que van des de la instal·lació i configuració de productes al disseny d’aplicacions a mida, el desenvolupament de solucions estàndard sobre aquestes plataformes, el soport i la formació.

NOTA: Després de la venda per part d’IBM de part de la seva cartera de solucions software, aquestes solucions de col·laboració, incloses Notes i Domino, han passat a pertànyer a l’empresa HCL Software, de qui ABAST també és partner certificat.

Solucions i serveis destacats

Desenvolupament i Innovació

ABAST disposa d’una àrea especialitzada en serveis de desenvolupament a mida per a empreses i AAPP. Oferim serveis de consultoria, disseny i programació per als seus projectes d’aplicacions tant sota la fórmula de projectes clau en mà, outsourcing o oficines tècniques.

Llegir més
Business Process Management (BPM)

Les solucions BPM apareixen com a resposta a la necessitat d’oferir a les àrees de negoci eines per modelar els seus processos, especialment aquells centrats en les interaccions entre persones i el flux de documents, i simplificar la seva automatització i monitoratge sense necessitat de comprometre massa recursos de l’àrea de TI.

Llegir més
Serveis per a Domino / Notes

ABAST posa al seu servei tots els seus coneixements i més 25 anys d’experiència en les tecnologies Domino / Notes per ajudar-lo en el desenvolupament de solucions de treball en grup o Workflow, o en l’administració d’aquestes plataformes de productivitat i col·laboració.

Llegir més
QDoc – Gestió Documental per Normatives

Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat …).

Llegir més

Solucions i serveis relacionats

Business Intelligence / Analytics
Business Process Management (BPM)
Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia IBM
Desenvolupament i Innovació
QDoc - Gestió Documental per Normatives
Serveis de formació
Serveis per a Domino / Notes
Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos
Solucions i serveis de desenvolupament
Solucions IBM

Temes relacionats

IBM Silver Business Partner

Registration

Forgotten Password?