Propers Esdeveniments

Una nova generació d’emmagatzematge i protecció de dades

Aquest febrer Veeam llança al mercat l’esperada nova versió de la seva suite de protecció de dades. Veeam Availability Suite v10 ve carregada de novetats. Per la seva banda HPE va presentar fa uns mesos HPE Primera, la solució d’emmagatzematge més intel·ligent del món dirigida a aplicacions crítiques, que ofereix una resiliència i un rendiment extrems amb l’agilitat del núvol. Et convidem a un esmorzar tecnològic en què podràs conèixer més a fons les característiques i beneficis d’aquestes noves solucions.

Barcelona, 20 de febrer de 2020
Hotel Granados 83, Carrer d'Enric Granados, 83, 08008 Barcelona
Llegir més ...    
Transformació Digital del Departament d’Administració i Finances

El proper 27 de febrer a Barcelona, ​​realitzarem un esdeveniment financer on parlarem de digitalització, automatització i mobilitat aplicada a processos administratius i finances. Durant la mateixa, donarem a conèixer les característiques i avantatges de dues solucions que permetran donar un pas endavant en la transformació digital del departament financer: SCAN_VISIO eDocument Suite per a la digitalització certificada i arxiu electrònic de factures de proveïdors i Captio per a la gestió de tiquets de despeses d’empresa (transports, menjars, peatges, pàrquings …).

Foment del Treball, 27 de febrer de 2020
Via Laietana, 32, 08003 BARCELONA
Llegir més ...    
Novetats en informàtica personal professional amb Lenovo

Amb motiu de la renovada aliança entre ABAST i Lenovo, volem convidar-te a aquest dinar tecnològic en el qual presentarem les últimes novetats en solucions professionals d’informàtica personal i serveis tecnològics. Un esdeveniment en el qual podràs conèixer millor les diferents gammes de productes i en el qual experts de Lenovo i ABAST podran orientar-vos sobre quins models s’adapten a les vostres necessitats.

Barcelona, 11 de març de 2020
Chiringuito Pez Vela, Passeig del Mare Nostrum, 19-21, 08039 Barcelona
Llegir més ...