Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV és un software de gestió empresarial fàcil d'implementar i d'usar que ajuda a més de 100.000 empreses de tot el món a administrar la seva comptabilitat i finances, cadena de subministraments i operacions. Forma part d'una solució completa de Microsoft per a les empreses que l'ajuda a treballar i créixer de manera eficient. Comenci amb el que necessiti ara i adaptis fàcilment a mesura que canviïn les seves necessitats empresarials. En el núvol de Microsoft o en els seus servidors; vostè tria.

 
ATENCIÓ

Aquesta pàgina conté informació obsoleta, Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, per a informació actualitzada vagi a http://www.abast.es/ca/aplicacions-de-negoci/solucions-erp/microsoft-dynamics-365-business-central/
 

Funcionalitats generals

Microsoft Dynamics NAV es distribueix amb un ampli conjunt de funcionalitats que a través de Microsoft Dynamics NAV 2015 proporcionen excel·lents oportunitats d’implementar processos empresarials complementaris i millorar la productivitat del negoci dins de l’organització.

Un client de Microsoft Dynamics NAV pot triar entre implementar el Paquet d’inici o el Paquet estès a través del client de Microsoft Windows per Microsoft Dynamics NAV, el client web per a Microsoft Dynamics NAV o la plataforma del portal de Microsoft Dynamics NAV per a Microsoft SharePoint (conegut també com a client de SharePoint per Microsoft Dynamics NAV), tot això a través dels mateixos tipus d’usuaris.

img_dynamics_nav_paquete_inicio

El Paquet d’inici és per a les empreses que necessiten funcionalitats bàsiques financeres i comercials, incloses les següents: gestió bàsica de processos financers (comptabilitat general i actius fixos), gestió bàsica de les cadenes de subministraments i de vendes (vendes, compres i inventari) i serveis professionals (gestió de projectes) amb un ampli conjunt d’informació empresarial i funcions de generació d’informes com a part integral del producte. Així mateix, el Paquet d’inici es distribueix amb un ampli conjunt d’eines per personalitzar la solució a les necessitats de cada client, juntament amb grans oportunitats d’integració a través de serveis web.

img_dynamics_nav_paquete_extendido

El Paquet extès és per a les empreses mitjanes en creixement o amb grans necessitats funcionals que busquen una solució flexible amb una àmplia gamma de funcionalitats, inclosa la gestió de magatzems i la fabricació. Es distribueix amb objectes de personalització addicionals per realitzar personalitzacions més àmplies.

Solucions sectorials

Solucions verticals basades en Microsoft Dynamics NAV

Les empreses d’una determinada indústria o que es dediquen a un determinat sector de serveis tenen unes particularitats específiques i unes problemàtiques comunes. Per això ABAST li ofereix solucions verticals basades en Microsodft Dynamic NAV que s’ajusten perfectament a les necessitats de les organitzacions pertanyents a cada sector.

img_dynamics_nav_servicios2

Microsoft Dynamics NAV Sector Serveis

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de serveis

img_dynamics_nav_distribucion2

Microsoft Dynamics NAV Sector Distribució

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de distribució majorista

img_dynamics_nav_maq

Microsoft Dynamics NAV Sector Maquinària

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector Maquinària

img_dynamics_nav_electrod

Microsoft Dynamics NAV Sector Electrodomèstics

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector Electrodomèstics

img_dynamics_nav_quimica2

Microsoft Dynamics NAV Sector Químic

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector Químic

img_dynamics_nav_platicos

Microsoft Dynamics NAV Sector Plàstic

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del Sector Plàstic

Vídeos

Microsoft Dynamics NAV li ofereix una visió en temps real de tot el negoci, ajudant-lo a prendre decisions ràpides i fonamentades. Vegeu els vídeos per esbrinar com Microsoft Dynamics NAV pot ajudar a posar-se en marxa ràpidament, impulsar l’eficiència empresarial i convertir les dades en informació processable.

Introducció a Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV converteix dades en coneixement

Microsoft Dynamics NAV ajuda als teus empleats a ser més productius

Novetats Microsoft Dynamics NAV 2018

Dynamics NAV és una solució en contínua evolució. Microsoft incorpora noves funcionalitats i millores en cada versió. Aquestes són les més destacades de l’última versió (Microsoft Dynamcis NAV 2018):

Experiència d’usuari millorada.

Inclou opcions de configuració centralitzades, que simplifiquen en gran mesura la creació d’un nou client.

Cancel·lació de factures de projectes.

Les factures de venda de projectes poden cancel·lar-se en NAV 2018; les correccions es simplifiquen considerablement en la facturació del projecte.

Gestió de compres.

Crei  la seva ordre de compra directament des de l’ordre de venda i estalviï temps amb assistència directa.

Millora del servei OCR.

Es sincronitza amb els principals productes de processament de documents. Especialment útil en la recepció de documents de Compres entrants gravats òpticament.

Millores en la gestió d’empleats.

A més de creditors i proveïdors, Dynamics NAV 2018 també permet que els empleats siguin seleccionats directament a les fitxes. Igual que en els comptes d’altres persones, els elements dels empleats es creen en publicar. Aquesta característica es fa servir, per exemple, en el pagament de despeses de viatge.

Intel·ligència Artificial.

S’aprofiten els beneficis de l’automatització per enriquir els atributs de l’article mitjançant l’anàlisi de la imatge de l’article.
Automatització de processos intercompañía. Ara és possible automatitzar les transaccions entre companyies, i s’agilitza enormement el procés de reserves entre empreses.

Major integració amb Office 365.

La possibilitat d’editar fulls de càlcul Excel des NAV 2018 o des de Excel i importar-les a l’ERP s’estén a 15 noves plantilles, destacant la del diari general comptable.

Noves eines de personalització.

S’afegeixen dues eines per a crear personalitzacions i apps per Navision 2018: un dissenyador nadiu en aquest ERP i Visual Studio Code, que permet la gestió avançada i reutilització de les trucades extensions de NAV.

Els nostres serveis

Oferim un complet conjunt de serveis per abordar tots els aspectes d’un projecte d’implantació d’una solució ERP. La nostra depurada metodologia, fruit de molts anys d’experiència, ens permet afrontar amb garanties d’èxit qualsevol projecte i assegurar un període d’implantació breu.

Assessoria i consultoria

Estudi i assessorament sobre la infraestructura informàtica més adequada per a la correcta implantació de les seves solucions empresarials.

Instal·lació de productes

Instal·lació i configuració de tots els elements per tècnics especialitzats en cada producte, garantint la correcta arrencada del sistema.

Formació tècnica

Per a que el seu personal tècnic pugui participar activament al llarg del projecte i posteriorment portar amb independència el manteniment bàsic del sistema.

Formació d’usuaris

Optimitzada perquè els usuaris siguin capaços d’operar lliurement amb el nou software en un curt període de temps.

Ampliació de funcionalitats

Si la seva organització creix i noves necessitats l’ajudem a desplegar noves funcionalitats de la solució que potser no es van contemplar en el projecte original, aconseguint un màxim rendiment del producte i de la inversió inicial, una evolució permanent millorant la seva competitivitat.

Desenvolupadors de sistema - Adaptació de la solució a la seva empresa

Podem incloure particularitats o necessitats de la seva empresa en els processos de l’aplicació. Obtindrà així una ampliació de funcionalitats i una millor adaptació al seu negoci.

Desenvolupament de les solucions Business Intelligence

Comptem amb una divisió especialitzada en projectes d’Intel·ligència Empresarial que us ajudarà a treure el màxim partit de les eines BI pròpies de la solució o integrar-les amb altres solucions Business Intelligence i de gestió de dades.

Solucions de gestió documental

Des de la nostra divisió de projectes de gestió documental podem oferir també solucions per automatitzar processos tradicionalment lligats a l’ús de paper, com ara la gestió de factures de proveïdors, de forma totalment integrada amb el seu ERP.

Solució Global

Podem oferir-li una solució global com a proveïdor únic, que inclogui tant el software, com la infraestructura hardware requerida per a suportar les aplicacions, solucions per garantir la seguretat de les dades, millorar el rendiment de la xarxa, etc.

Si desitja més informació o una demostració de la solució, contacti amb nosaltres