Microsoft Dynamics 365 Business Central

L'ERP per a la pime en el núvol que l'ajuda a impulsar i connectar la seva empresa i a prendre decisions més intel·ligents.

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l'evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes i que ha estat desenvolupada per oferir la millor experiència a l'usuari.

Dynamics 365 Business Central és fàcil d'usar i adaptar, està dissenyat per treballar de forma òptima en el núvol i s'integra amb Office 365 i la resta de solucions Dynamics 365.

Connecti les seves finances, vendes, compres, atenció al client, projectes i operacions

grey_icon_d365bc_financial
grey_icon_d365bc_sales
grey_icon_d365bc_scm
grey_icon_d365bc_operations
grey_icon_d365bc_projects
grey_icon_d365bc_analytics

Provi de franc Dynamics 365 Business Central
durant 30 dies

Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a crear i configurar un compte gratuït de prova

icon_d365bc_financial

Gestió Financera

Millori el control i la gestió de les seves finances

Prengui decisions informades

Connecti dades de comptabilitat, vendes, compres, inventari i interaccions amb els clients per obtenir una visió integral del seu negoci. Representi gràficament el rendiment financer en temps real amb els panells de Power BI integrats

Acceleri el tancament financer i la creació d’informes

Optimitzi els clients i els proveïdors, i conciliï automàticament els comptes per tancar i notificar les dades financeres de forma ràpida i precisa, mantenint el compliment.

Millori la precisió de les previsions

Afini les previsions financeres modelant i analitzant dades en diverses dimensions. Personalitzeu els informes amb la integració impecable de Microsoft Excel.

screen_financials
grey_icon_d365bc_sales

Gestió comercial i serveis

Vengui de forma més intel·ligent i millori el servei d’atenció al client

Proporcioni valor en cada punt de contacte

Assigni prioritats als clients potencials segons el seu potencial d’ingressos. Faci un seguiment de totes les interaccions amb el client i obtingui orientació per a les millors oportunitats de vendes addicionals o creuades i de renovació al llarg de tot el cicle de vendes.

Impulsi la productivitat de les vendes

Acceleri el procés de pressupost a efectiu. Actuï ràpidament davant consultes de vendes, gestioni sol·licituds de servei i processi pagaments, tot des d’Outlook.

Ofereixi un servei excepcional

Obtingui una visió general completa de les tasques de servei, les càrregues de treball i les aptituds dels empleats per assignar recursos de forma eficaç i accelerar la resolució de casos.

screen_sales
icon_d365bc_scm

Gestió de la cadena de subministrament

Automatitzi i protegeixi la seva cadena de subministrament

Optimitzi els nivells d’inventari

Utilitzi la intel·ligència integrada per a predir quan i què cal reabastir. Utilitzi l’actualització dinàmica de nivells d’inventari per comprar només el que necessita.

Eviti la pèrdua de vendes i redueixi la manca d’existències

Mantingui la quantitat d’inventari adequada calculant automàticament els nivells d’existències, els terminis de lliurament i els punts de nova comanda. Suggereixi alternatives quan no hi hagi existències dels articles sol·licitats.

Maximitzi la rendibilitat

Obtingui recomanacions sobre quan pagar als proveïdors per utilitzar descomptes de proveïdor o per evitar penalitzacions per retards. Eviti les compres innecessàries o fraudulentes mitjançant fluxos de treball d’aprovació.

screen_scm
grey_icon_d365bc_operations

Gestió d’operacions

Optimitzi les seves operacions de producció i logística

Gestioni les previsions fins al compliment

Utilitzi previsions de vendes i de manca d’existències per generar automàticament plans de producció i crear comandes de compra.Realice el almacenamiento de forma eficiente

Obtingui una vista integral de l’inventari per processar eficaçment les comandes. Faci un seguiment de tots els moviments i totes les transaccions d’articles configurant contenidors segons el disseny del magatzem i les dimensions de les unitats d’emmagatzematge.

Aconsegueixi nivells de producció òptims

Calculi i optimitzi la capacitat de fabricació i els recursos per millorar les programacions de producció i satisfer les demandes dels clients.

screen_operations
icon_d365bc_projects

Gestió de projectes

Lliuri els projectes a temps i dins del pressupost

Ajusti’s al pressupost

Crei, gestioni i segueixi els projectes dels clients amb fulles d’hores i funcionalitats avançades de control de costos i elaboració d’informes. Desenvolupi, modifiqui i controli els pressupostos per garantir la rendibilitat dels projectes.

Planifiqui amb precisió

Administri els nivells de recursos planificant la capacitat i les vendes. Faci un seguiment de la facturació per als clients pel que fa als costos planificats en les comandes i pressupostos.

Analitzi el rendiment dels projectes

Prengui decisions eficaces amb informació en temps real de l’estat dels projectes, la rendibilitat i les mètriques d’ús de recursos.

screen_projects
grey_icon_d365bc_analytics

Anàlisi i reporting

Prengui millors decisions

Obtingui una vista d’extrem a extrem del seu negoci

Centralitzi les dades de finances, vendes, servei i operacions per obtenir una vista precisa del seu negoci. Les actualitzacions de dades en temps real l’ajudaran a detectar tendències, prevenir problemes i oferir millors experiències als seus clients.

Apliqui intel·ligència als seus processos de venda

Concentri’s en les oportunitats correctes i realitzi un seguiment del rendiment continu de les vendes mitjançant panells personalitzats i informes multidimensionals.

Utilitzi les dades per millorar els seus serveis

Obtingui una visió general completa de les tasques de servei, càrregues de treball i habilitats dels empleats per assignar recursos de manera efectiva, accelerar la resolució de casos i millorar el servei a clients.

Ajudi als seus empleats a obtenir resultats òptims

Predigui quan i què reposar gràcies a la intel·ligència incorporada, pronòstics de vendes i nivells d’inventari actualitzats dinàmicament.

Obtingui recomanacions sobre quan pagar als venedors perquè facin servir descomptes de proveïdors o evitin penalitzacions.

Administri els pressupostos i supervisi el progrés amb dades en temps real sobre els recursos disponibles.

img_d365bc_analytics

Altres característiques destacades

Mobilitat

Treballa on el teu negoci et porti

En el seu PC, portàtil, tauleta, smartphone … obtingui sempre les mateixes potents capacitats i funcionalitats sigui quin sigui el dispositiu en el qual estigui treballant. Dynamics 365 Business Central ofereix una experiència consistent i segura en Windows, iOS i Android.

img_d365bc_movilidad

Integració amb Office 365

De l’oferta al cobrament, tot dins d’Outlook

Crei pressupostos, ordeni comandes i enviï factures sense sortir de l’Outlook. Accedeixi a dades en viu directament des de Microsoft Excel per actualitzar articles, comandes de venda i comandes de compra. Personalitzi documents sortints, com pressupostos i factures en Microsoft Word.

img_d365bc_outlook

Workflows

Automatitzi i asseguri els processos de negoci

Agiliti els processos de negoci amb fluxos de treball fàcils de crear. Faci un seguiment del flux de caixa i asseguri les compres, l’autorització de crèdit i els processos de pagament dels proveïdors. Garanteixi el compliment dels registres d’auditoria i la seguretat de nivell empresarial.

img_d365bc_procesos

Personalització

Adapti’l a les seves necessitats de negoci

Personalitzi les aplicacions per ajustar-les als requeriments del seu negoci. Reorganitzi els camps, canviï el nom dels grups i la posició dels elements mitjançant una simple interfície d’arrossegar i deixar anar. Afegeixi extensions per afegir funcions de la seva indústria o negoci gràcies a la biblioteca d’aplicacions integrades. Connecteu-lo a fonts de dades i serveis amb Microsoft PowerApps.

img_d365bc_extensiones

Solucions sectorials

Solucions verticals basades en Dynamics 365 Business Central

Les empreses d’una determinada indústria o que es dediquen a un determinat sector de serveis tenen unes particularitats específiques i unes problemàtiques comunes. Per això ABAST li ofereix solucions verticals basades en Dynamics 365 Business Central que s’ajusten perfectament a les necessitats de les organitzacions que pertanyen a cada sector.

img_dynamics_nav_servicios2

Dynamics 365 Business Central - Sector Serveis

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de serveis

img_dynamics_nav_distribucion2

Dynamics 365 Business Central - Sector Distribució

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de distribució majorista

img_dynamics_nav_quimica2

Dynamics 365 Business Central - Sector Químic

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector químic

img_dynamics_nav_inyeccion2

Dynamics 365 Business Central - Injecció de Plàstic

Solució de Gestió Empresarial per a empreses de la indústria d’injecció de plàstic

img_dynamics_nav_maquinaria2

Dynamics 365 Business Central - Sector Maquinària

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector de maquinària industrial

img_dynamics_nav_electrodomesticos2

Dynamics 365 Business Central - Sector Electrodomèstics

Solució de Gestió Empresarial per a empreses del sector d’electrodomèstics

Provi de franc Dynamics 365 Business Central
durant 30 dies

Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a crear i configurar un compte gratuït de prova

FORMULARI DE CONTACTE


 Assessorament gratuït per a alta en la versió de prova i primers passos per començar a treballar amb Dynamics 365 Business Central
 Més informació i valoració sense compromís de la implantació de Microsoft Dynamics 365 Business Central a la meva organització
Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Finalitat 1 Gestionar la resposta a les seves peticions d'informació.
Finalitat 2 Gestionar l'enviament de comunicacions comercials
Legitimació Consentiment
Drets Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com, la resta de drets que s'expliquen a la informació addicional.
Informació Addicional Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: http://www.abast.es/ca/condicions-de-privacitat/


captcha