ABAST aconsegueix les competències Microsoft Gold Data Platform i Silver Collaboration and Content

26/06/2019

Recentment ABAST ha arribat al nivell Gold en la competència Data Platform i ha sumat la competència Silver Collaboration and Content a la llista de certificacions de Microsoft. Amb aquestes són ja un total d'11 competències, 6 d'elles Gold i les altres 5 Silver, les que ABAST acredita com Gold Partner de Microsoft.

La competència Gold Data Platform acredita a ABAST com a partner de Microsoft que ha aconseguit un alt nivell d’especialització en solucions de base de dades com SQL Server i Azure SQL Database, facilitant així que els nostres clients puguin aprofitar els macrodades i l’anàlisi local, a la núvol i en entorns híbrids.

D’altra banda, la competència Silver Collaboration and Content demostra la nostra capacitat tècnica i experiència amb el desenvolupament de solucions basades en Microsoft Sharepoint, facilitant a les organitzacions plataformes de col·laboració professional. Aquestes solucions permeten compartir i administrar contingut, coneixements i aplicacions per impulsar el treball en equip, trobar informació ràpidament i col·laborar amb tots els membres de l’organització.

Per complir amb els requeriments d’aquestes competències, ABAST ha hagut de demostrar un gran coneixement en aquestes solucions a través de la formació i certificació del seu personal tècnic.

Microsoft_Partner_competencias_25_junio_2019