Condicions de privacitat per al servei tècnic d’HP

Condicions de privacitat

Condicions de privacitat i tractament de dades pel servei tècnic oficial de HP o HPE

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal us informem que les dades personals facilitades per Ud. seran incloses en fitxers titularitat d’ABAST SYSTEMS& SOLUTIONS S.L. amb domicili al C/Equador, 39-45 08029 BARCELONA, amb la finalitat d’oferir suport en cas d’avaria hardware de productes HPE o HP. Així mateix l’informem de que les dades proporcionades podran ser cedides a les empreses del sector tecnològic Hewlett-Packard Española, S.L. o Hewlett-Packard Servicios España S.L. amb l’exclusiva finalitat de gestionar la seva incidència.

Amb l’acceptació de les presents condicions de privacitat i tractament de dades, Ud. mostra el seu exprés consentiment a la cessió de les seves dades amb la finalitat expressada anteriorment, declarant a més a més que ABAST ha complert amb les seves obligacions d’informació i obtenció del consentiment que la llei determina.

En qualsevol moment podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició enviant un e-mail a marketing@abast.es o una carta a l’atenció del Departament de Marketing de ABAST, a la direcció mencionada.

Registration

Forgotten Password?